Uğur Alkapar Gazino turu
HABERİ PAYLAŞ

Gazino turu

Geçen hafta yaşımın yetmediği (Evet, genç bir insanım) gazinolar dönemini yaşadım. Kah müzikhollerde, kah seyirci koltuklarında dört gün üst üste canlı müziğin dibine vurdum.

Nükhet Duru

Çarşamba gecesi Nükhet Duru’yu Harbiye’deki Cahide Müzikhol’de izledim. Alaturkayla karışık bir program hazırlayan ‘Nünü’ ne kadar usta bir performans sanatçısı olduğunu gösterdi.

Cahide, eğlenceye ağırlık veren mekanlardaki yemeklerin ortalama olduğu önyargısını şahane bir şekilde kırıyor. Özellikle mezeler en az Nükhet’ten önce sahneye çıkıp adeta ortalığı ateşe veren ekibin şovu kadar harika.

Haberin Devamı

Tan Taşçı

Konseptten biraz saparak cuma akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Tan Taşçı konserine gittim. Önümde oturan Gökhan Keser’in kafasından görebildiğim kadarıyla ekip olarak çok hazırlanmış çok emek vermişler.

En çok en ön sıradaki blogger’lar eğlendi. Ya da o sırada Instagram hikayesi çekiyorlardı. Bense çıkışta hâlâ ‘Gökhan Keser hangi şampuanı kullanıyor acaba’ diye düşünüyordum .

Ata Demirer

Komedi Festivali kapsamında BKM’de sahnelenen ‘Ata Demirer Gazinosu’nu oldukça başarılı buldum. Ata Demirer esprileriyle eğlendiriyor. Kendi vücut ölçüleriyle dalga geçmesi seyirciyi güldürüyor. Çok iyi şarkı söylüyor, Bülent Ersoy, Zeki Müren taklitleri yıkılıyor.

Ancak üzerinden yıl geçmiş bir televizyon yarışmasındaki jüri üyesi Nur Yerlitaş ciddi bir hastalıkla mücadele ederken, hakkında yaptığı espriler hem gündemden uzak hem de kadının hastalığındaki son durumunu bilenler için itici.

Deniz Seki

Kapanışı cumartesi gecesi Taksim People’da Deniz Seki ile yaptım. En iyisini sona saklamış oldum. Geçen sezon izlediğim Deniz Seki’den çok daha ışıltılı biri vardı sahnede. Verdiği kiloların enerjisi ve güzelliği şarkılarına da yansımıştı.

Saat 2’ye kadar çıkamadık People’dan. Bu arada Tayfun Topal her ne kadar Galvin için “Ustalık eserim” dese de, People’ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Saat gibi tıkır tıkır işleyen bir düzen, şahane bir ekip ve ‘fine dining’ kalitesinde yemekler...

Gazino turu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder