Uğur Alkapar Geçmiş olsun
HABERİ PAYLAŞ

Geçmiş olsun

İrem Derici’nin sahnesi çok iyi olmayabilir ama magazin dünyasında tam bir şov kızı. Bu şovda kendisine eşlik edecek iki de şöhret meraklısı bulmuş.

Biri makyaj bloggerı Gökçe Yıldırım, diğeri de iki kadını peşinden koşturduğuna inanmanın çok zor olduğu pek albenisi bulunmayan dansçı bir çocukcağız.

Dikkat çekmek için iki günde bir saçma sapan açıklamalar yapan İrem Derici makyajcı kızı ünlü olmak için kendisini basamak olarak kullanmakla suçlamış.

Öyleyse bile yanlış seçim. Bu kadar ünlü varken İrem Derici üzerinden şöhret edinmeye çalışmak kötü bir plan.

Haberin Devamı

İrem sonra da “Kendime aşığım” demiş. İnsanın kendisiyle barışık olması güzel bir şey.

Ama bu cümle psikiyatri biliminin baktığı ‘Narsisizm’ kişilik bozukluğu başlığında incelenmeli.

Ha bir de açıklamada demiş ki İrem Derici “Konuşmayan susan bir yapınız varsa geçmiş olsun”.

Hiç susmayan birinden bunu duymak şovun komedi bölümüne geçtiğimizi gösteriyor. Bence o dansçı çocuğa geçmiş olsun.

ÇİNLİLER GELİYOR

Yapımcı-sinema salonu kavgası yabancı film izleyicisine yaradı. Normalde salon bulamayacak filmleri izliyoruz. Amerikan filmleri sinemalarımızı ele geçirirken Çin de gümbür gümbür geliyor.

20 yıla kadar Türkiye’yi satın alacağı esprisi yapılan Çin, devasa sinema ekonomisiyle de dünyaya hükmetmeye hazırlanıyor. Çin’de geçen yıl 902 film çekilmiş, 54 milyar lira hasılat elde edilmiş.

Çin filmlerinin gişesi bu paranın yüzde 62’sini oluşturmuş. Jackie Chan, Jet Li gibi efsaneleri çıkaran Çin sineması yakında bizim salonlarımızı da ele geçirecek.

PANSEKSÜEL

'Seksüel’ ile biten cinsel yönelim sözcüklerine çok meraklıyız. Son dönemde ‘sapyoseksüel’ yani zekaya aşık olanlar moda.

Onu daha herkes öğrenemeden ‘demiseksüel’ çıktı. Bu da ‘birine karşı güçlü bir duygusal bağ kurmadıkça o kişiyle sevişememe hali’.

Yahu bunlar eskiden ‘duygusal’ diye adlandırılan genç kızları tarif ediyor. Birinin zekasından etkilenip, duygusal anlamda bir yakınlık hissedip ona aşık olmak yüz yıldır bildiğimiz bir durum.

Şimdi böyle havalı isimler konuyor. Benim en sevdiğim ‘panseksüel’. Onlara karşısındaki kadınmış, erkekmiş, geymiş, lezbiyenmiş fark etmiyor.

Haberin Devamı

Kalplerini istisnasız herkese açıyorlar. Bunlarla sevgili olmak en zoru. O kadar fazla aldatma ihtimalleri ve fırsatları var ki!

Kimsenin kendisini herhangi bir cinsel yönelim ismiyle tanımlamak zorunda kalmadığı özgür bir dünya diliyorum.

TAKILANLAR

■ Vera grubunun yeni şarkısı ‘Beyoğlu’nun Canını Almışlar’. Koray Nalbant’ın vokalleri, şarkı Spotify’a düştüğünden beri sürekli kulaklarımda.

Davulda Canberk Karademir, bas gitarda ise Dünyacan Yılmaz var.

■ Bahadır Sağlam’dan ‘Çaresiz Şehir’. Geçtiğimiz haftalarda POSTA’ya verdiği röportajdan taksi şoförlüğü yaptığını, üç üniversite bitirdiğini öğrenmiştik.

İçli sesiyle bu kış günlerinde içimizi ısıtıyor Bahadır.

■ Seçil Gür’ün söylediği ‘Dünyalar Kadar’. Parça güzel ama Kate Moss’un gençliği kadar ‘bir içim su’ Seçil’e bakmaktan şarkıyı zor dinliyorsunuz.

O güzelim saçları klipte kestiği sahnelerde de içiniz acıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder