Uğur Alkapar Gerçek magazin
HABERİ PAYLAŞ

Gerçek magazin

Son günlerin en keyifli magazin kavgası geçen Salı Kanal D’deki ‘2. Sayfa’da gerçekleşti. Banu Zorlu, diğer konuk Hera’nın Ozan Doğulu’nun sevgilisi olduğunu duyunca, boşandığını bilmiyormuş gibi “Ozan evli değil mi?” deyiverdi!

Hera altında kalır mı, İtalyanca bir şarkı söylemeye kalkan Banu Zorlu’yu “Hissedemedim” diyerek bozdu. Çıkan kavgada Banu Zorlu “Ben bu işin okulunu okudum” sözleriyle “Sen kim oluyorsun?” demek istedi.

Hah şöyle, bize bunlarla gelin. Biraz birbirinizi yiyin, sosyal medyadan karşılıklı sert açıklamalar yapın. Birkaç hafta sonra da Arnavutköy’de bir balıkçıda buluşup barışma yemeği yersiniz. “O benim canım cicim” açıklamalarıyla konuyu bağlarsınız.

Haberin Devamı

TERAS ALTERNATİFİ

Nişantaşı’ndaki kafeler kışın pek güzel. O kalabalıkta, dip dibe, üst üste birikip ısınıyoruz. Ama şimdi havalar güzelleşti, o sıkışıklıkta afakanlar basmaya başladı. Bu nedenle size Osmanbey’de bir yer öneriyorum.

Hem Nişantaşı’nın dibindesiniz hem de semtin keşmekeşinden uzak. Üstelik püfür püfür bir teras. Metronun Rumeli çıkışındaki La Sagrada Otel’in terası Smog Lounge olarak hizmet vermeye başladı.

Pizzaları, salataları, tatlıları, kokteylleri şahane. İster oturun yemek yeyin, ister bir kahve bir çay içip arkadaşınızla sohbet edin. Terasın avantajlarını çok iyi kullanan Smog Lounge, yaz boyunca Nişantaşı sıcağına bir alternatif olacak.

FiT ŞEFLER iÇiN

Diyet yemekleri sektörü son dönemde çılgın bir hal aldı. Gün içinde yiyeceğiniz diyet yemeklerini evinize, işinize gönderen Rafinera, Fedbox, Roksi gibi markalar ön plana çıktı. Bir de yemek yapma meraklılarına tüm malzemeleri hazırlanmış bir şekilde yollayan Şef Gibi var mesela.

Size fırında ya da tencerede pişirmek kalıyor. İlgimi çeken başka bir marka da 90Fit oldu. Burası kalorisi size özel hesaplanmış yemeklerin malzemelerini hazırlıyor, gönderiyor ve siz pişiriyorsunuz.

Diyetisyen danışmanlığı da veriyor. Herkesin birer şef olduğu bu günlerde çok iyi bir fikir bulmuşlar. Tembeller için hazır yemek gönderme servisleri de var.

İYİ KOKTEYL, İYİ YEMEK KOKTEYL

Haberin Devamı

Tepebaşı’ndaki Nupera’nın gece hayatı müdavimleri için birçok anısı vardır. Yerine geçtiğimiz günlerde açılan Loco de Pera emin olun buranın eski günlerini aratmayacak. Yeme içme ve organizasyon sektöründe yıllardır hizmet veren tecrübeli bir ekibin el attığı mekan, öncelikle ferah dekorasyonu ve dev barı ile dikkat çekiyor.

Sonra en iddialı oldukları konu geliyor: Kokteyller. Hem klasikler hem de kendi imzalarını taşıyan sürprizli tarifler var. Zevkinize göre bir kokteyl bulacağınızdan eminim. Gastrobar olarak hizmet veren Loco’nun hafif yemeklerden oluşan menüsünü ise şef İsmet Saz yapmış. Somon tataki, kızarmış enginar kalbi ve bruschetta çeşitleri harika.

Bence müdavimlerin zorlamasıyla burası bir süre sonra daha zengin bir restoran menüsü yapmak zorunda kalacak. Çünkü o güzelim mekanda uzun uzun oturmak ve tadını çıkarmak istiyorsunuz. Yemek fiyatları 15-85 TL, kokteyller 60-65 TL.

AY’LI AÇILIŞ

Boğaz kıyısının en güzel noktalarından birinde bulunan Ortaköy Feriye, kendini yeniliyor. Açılışı da 19-21 Nisan’da Feriye’de sergilenecek ilginç bir sanat eseri ile yapıyorlar.

Haberin Devamı

İngiliz asıllı sanatçı Luke Jerram’ın bütün dünyayı dolaşan ‘Museum of the Moon’ adlı eseri üç gün Feriye’de görülebilecek. Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan eser Ay’ın yaklaşık 1’e 500 bin ölçeğindeki gerçek yüzeyini yansıtıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder