Uğur Alkapar Hazal Kaya'yı bekleyen film
HABERİ PAYLAŞ

Hazal Kaya'yı bekleyen film

Hazal Kaya oğlu Fikret Ali’yi büyütmek için mesleğine ara vermişti. ‘Benden Ne Olur’ filmi ile setlere dönen oyuncuya çalışmak çok yaradı. Sosyal medyada yaptığı keyifli paylaşımlar da bunu gösteriyor. Bu film projesi tam bir yıl boyunca Hazal’ı beklemiş. Sertab karakterini oynamayı çok istemiş ama araya hamilelik girmiş. Medyapım da Hazal Kaya’yı çok istediğinden takvimi değiştirmiş.

Hazal Kayayı bekleyen film

Herkesin uyum içinde olduğu bir projeden de kötü iş çıkacağını sanmıyorum. Hazal yıllar sonra Fikret Ali’ye izlettiğinde “Bak bu film 1 yıl boyunca seni bekledi” diye anlatabilir.

Haberin Devamı

Geri dönüyor

Hazal Kayayı bekleyen film

Hande Yener’in 2006’da çıkardığı ‘Apayrı’ albümü Türk popunun mihenk taşlarından biridir. Arkasından gelen, ‘Kibir’ ve ‘Romeo’nun olduğu ‘Nasıl Delirdim’ ile yaptığı patlamayı ise arkadaşlarımızla hâlâ konuşuruz. Daha sonra siz deyin ticari kaygılar, ben diyeyim piyasa ortamı, Hande’nin tarzını törpülemesine neden oldu. Aslında aynı kişilerle çalışmaya devam etmesi yüzünden tekrara düşmesi de girdiği elektronik müzik yolunun önünü tıkadı.

İki gün önce Hande Yener sosyal medyada yeni albümü ‘Carpe Diem’den iki teaser paylaştı. ‘Senden Çok’ ve ‘Başka Dudaklar’ın kliplerinden 30’ar saniye gördük. ‘Romeo’ ilk çıktığında ne hissetiysem, 13 yıl sonra aynı şeyler hissettim. Bir kere sound dünya standartlarında ve aynı zamanda özgün. Hakan Akkaya imzalı kostümler tam anlamıyla yıkılıyor.

Klipleri çeken Aytekin Yalçın ise dokunduğu her şarkıcıyı bir stara dönüştüren sihirli bir değneğe sahip. Vizyonu ve fikirleriyle sanatsal olmasına rağmen kitlelere hitap edebilen görüntülere imza atmayı başarıyor. 2 Ekim’de çıkacak albümü dinlemek, kliplerin tamamını izlemek için sabırsızlanıyorum. Özlenen Hande Yener geri dönüyor!

IQ testi

Hazal Kayayı bekleyen film

Akıllı telefon uygulamalarıyla aşkı bulmaya çalışan gençlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunların arasında ‘evlilik odaklı’ olmasıyla dikkat çeken Hawaya, Türkiye, İngiltere, Fransa, Mısır, Endonezya, ve Suudi Arabistan'da bir araştırma yapmış. Türkiye'de ciddi ilişki arayan çiftlerin yüzde 92'si açık görüşlü kişilerle birlikte olmak istiyormuş. 10 kişiden 9’u mizah anlayışlarının ve paraya bakış açılarının aynı olmasına önem veriyormuş.

Haberin Devamı

Yüzde 86’sı “Aynı zeka düzeyinde olmalıyız” demiş. Ama ben kalan yüzde 14’ü merak ettim. Benden daha az zeki olmalı mı demiş, daha fazla mı? Bunu diyen kadınlar mı erkekler mi? Sosyal medyada sık sık karşımıza “Erkekler aptal kadın sever” iddiası çıkıyor zira. Bu zeka işleri bence tehlikeli. Çünkü bir IQ testi yapılmaya kalksa çoğunluğun pek iyi bir skor almayacağını düşünüyorum!

Mesafeli eğlence

Geçen cumartesi yeni sezonu açan Maslak’taki Esnaf’a gittim. Buranın eğlencesini bilen bilir. İstanbul’un en çok göbek atılan, dans edilen, halay çekilen mekanıdır. Gidilen arkadaş grubuyla günlerce “Nasıl da eğlenmiştik be” muhabbeti yapılır. Peki korona günlerinde nasıl oluyor acaba diye merak ediyordum. Öncelikle 232 kişilik mekana kapasitenin yarısı kadar müşteri giriyor artık.

Masalar birbirinden uzaklaşmış. Şef Mikail Akpınar imzalı Esnaf menüsü her sezon daha da iyi oluyor. Yemek, sohbet ve muhabbetle başlıyor. Eskiden erkenden hareketlenen ortam artık biraz saatin 10 olmasını bekliyor. O bir anda kendini kaybedip göbek atmaya başlayan hanımlar daha temkinli. Ayağa kalkıp oynuyorlar ama yanımda yöremde kimse var mı diye kontrol etmeden duramıyorlar.

Haberin Devamı

Ama sonunda müziğin ritmine kendini kaptırıyor herkes ve eski Esnaf günleri geri dönüyor. Çok ilginçtir oynarken bile mesafeyi korumayı başarıyor insanlar. Kendi masalarındaki eşi dostuyla rahat olsalar da başka masadaki müşterilerle yakınlaşmıyorlar. Korona eğlenceyi bile bu hale getirdi işte. Bu halimize de şükür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder