Uğur Alkapar Her yaştan
HABERİ PAYLAŞ

Her yaştan

Geçen hafta Cihangir’de artık adı RX olan Roxy’de John Digweed’i dinlemeye gittim. John Digweed’i 90’lar ve 2000’lerde elektronik müziğe merak salanlar çok iyi bilir. O gece kitle tabii ki 30-40 yaş civarıydı. Ertesi gün de tekno DJ’i Victor Ruiz vardı. Ona da bir uğradım.

Bu kez yaş ortalaması en fazla 23’tü. Farklı kitlelere hitap edebilmek bir kulüp için önemli bir meziyet. RX’te bu cumartesi Alman DJ Patrice Bäumel pikapların başında olacak. Büyük bir takipçi kitlesine sahip DJ belli ki kulübün önünde uzun sıralara neden olacak.

Haberin Devamı

Kaçırmayın

Bu akşam Maslak TİM Show Center’da Uğur Yücel ‘Azınlıkta Kaldık’ gösterisiyle sahnede. Kendisini geçen hafta izledim. Çocukluğundan girip sinemadaki ilk yıllarından çıkıyor.

Her anını merak ederek, duygulanarak bazen de gülerek dinlediğiniz hikayeler anlatıyor. Hem de salonunuza misafir olmuş gibi, sohbet eder gibi, o samimiyette. Uğur Yücel daha ne kadar bu işe devam eder bilemiyorum. O yüzden bir an önce yakalayın.

Çikolata kokusu

Dünyanın en meşhur çikolata markası Godiva’nın kafeleri çok popüler. Geçtiğimiz günlerde Zorlu’dakine gitme fırsatı buldum. Evet burada çikolataya doyuyorsunuz. Her çeşidi var. Fondü çok popüler. Muz ve çilekleri minik şişlere takıp erimiş çikolataya bandıra bandıra yemek keyifli.

Her şeyin üzerine de çikolata döküyorsunuz burada. Waffle, pancake, cheesecake. Günün her saati dolu gördüğüm Godiva Cafe tatlı meraklıları için bir mabed. Ama sandviç seçenekleri de burayı yemek için de tercih edilebilir hale getiriyor. Ayrıca ultra lezzetli ve sağlıklı içecekler sunuyorlar. Ortamı da keyifli ve bol çikolata kokulu. Afiyet olsun.

Yeni menü

Nişantaşı’nın en nezih mekanlarından biri olan Must menüsünü yeniledi. Bugüne dek kalite çıtasını hep yüksek tutan Must’ın mutfağı, yemeklerine yeni seçenekler ekledi. Ama menüden önce barmen Zafer Aldoğan’ın kokteyllerini bol bol övmek istiyorum. Uzun çalışmalar ve denemeler sonucu ortaya çıktığı belli olan malzeme ve oranlarla yapılan kokteyller kusursuz. Her damak tadına göre de bir şey var.

Haberin Devamı

Şef Kadir Aytekin imzalı yeni menüde kahvaltıda Nutella’lı kruvasan, eggs benedict, ekşi maya ekmeğinde avokadolu poşe yumurta var. Moda olduğu üzere Must’ta tavuk, karides, somon, levrek ve bonfile bowl menünün popüler yemeklerinden. Sağlık peşindekiler için keçi peynirli kinoa salatayı öneriyorum. Tatlılarda ise San Sebastian cheesecake, çıtır baklava ve ‘Kır Beni’ büyük ilgi görüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder