Uğur Alkapar İdo tamam, Lider olmamış
HABERİ PAYLAŞ

İdo tamam, Lider olmamış

İdo Tatlıses geçenlerde bir story atıp kendisini taklit edenleri diline dolamıştı. “Kim taklit eder ki İdo’yu” dedim. Sonra da unuttum meseleyi. Dün karşıma Lider Şahin’in yeni klibi ‘Bir Tek Sen’ çıktı. “Haa” dedim, “İdo, Lider’e taş atmış”. Lider’in dansı İdo’nunkiler kadar tuhaf. Ancak şöyle bir durum var ki İdo’ya yakışıyor. Lider Şahin’de ise gülünç durmuş. Hele o kıyafetler falan hiç olmamış. Arada bir Mustafa Sandal gibi açtığı karnı, göğsü bile kurtarmıyor görüntüyü. İdo’ya gelince, şarkıları Youtube’da yüz milyonlarca kez tıklanmış bir isim. ‘Bileklerime Kadar Acıyor’ ve ‘Sen’ beğenip dinlediğim parçalar. O ceket çekiştirmeli dansını arada bir ben bile yapıyorum. Bence İdo taklitlerine ses etmeyi bıraksın. Malum, aslının değerini arttırır taklitler.

Haberin Devamı

SÖZÜMÜZÜ ‘BALLA’ KESTİ

Aybüke Albere kariyerine ‘Edis’in arkadaşı’ olarak başlamış olsa da yaptığı güzel şarkılar ve karizmasıyla bir müzisyen olarak kendini ispatladı. ‘Ne Diyorsan’ ve ‘Korkmam Ben’ ile kendine haklı bir şöhret edinen Aybüke şimdi de yeni şarkısı ‘Balla’ ile gündemde. Kendisini Instagram’da takip ediyorsanız yetenekli olduğu kadar muzip, esprili ve çok güzel olduğunu da biliyorsunuzdur.

Sahnesine de tüm bu özelliklerini yansıtan Aybüke Albere’yi henüz izleyemeyen bizler sosyal medyada gördüğümüz paylaşımlarla yetiniyoruz şimdilik. Aybüke Albere emin adımlarla ilerlediği kariyerini uzun yıllar sürdürecek ve kalıcı olacak bir isim. Takipteyiz.

ŞEHİR GÜRÜLTÜSÜ

Kadıköylü sanatçı topluluğu Pat Atölye, Caferağa Mahallesi’ndeki gürültü kirliliğini protesto için “Bu mahallede 22.763 kişi yaşıyor”, “1652 genç ders çalışıyor”, “706 bebek uyumaya çalışıyor” mesajlı performanslar yapmış. Kadıköy Belediyesi de destek vermiş.

Ama belediye topa tutulmuş. Ancak mahallelinin rahatsız olduğu, belediyenin ruhsat verdiği ve kapalı mekanda müzik yapılan yerler değil. Bu mekanlardan çıkan belki de oralara aslında hiç girmeyen yüzlerce kişinin sokak aralarında sabahlara kadar yaptığı gürültü. Bu insanlar kapılara falan işiyor.

Haberin Devamı

EMİRGAN’DA DA VAR

Aynı sorunu Emirgan’ın en sessiz sokaklarından birinde yaşayan arkadaşım da çekiyor. Yan binanın girişine açılan bir restoran masalarıyla sokağa yayılıyor. Ve müşterileri gece geç saatlere kadar sokakta yüksek sesle, bağırarak konuşuyor. Yükselen ses direkt arkadaşımın oturma odasına doluyor. Ama aşağıda eğlenenlerin bundan haberi yok tabii.

Sosyal medyada bu sorunu paylaştığımda restoranın örgütlü müşterileri sokakta sadece kendilerinin yaşadığını sanarak “Mahalle sakinleri çok mutlu” mesajı vermeye çalıştı bana. Mekan sahibi ise araya birilerini sokup gürültü iddiasını yalanladı. Ama çekilen videolarda durum o kadar açık ki. Kimse bir başkasının evinde sessiz bir şekilde oturma hakkını gasp edemez. Hele bar-restoran bölgesi olmayan aşırı sessiz bir sokakta.

OYUNA DEVAM

Orkid, genç kızların özgüvenli bir şekilde spora devam edebilmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘Oyuna Devam’ projesiyle, ortak noktası spor olan ve farklı sektörlerde pek çok başarı kazanmış kadını bir araya getirerek genç kızların sporla olan bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında satın alınacak her Orkid paketi ile, Türkiye’nin farklı bölgelerinde 20 ilde sporla uğraşan on binlerce genç kıza ulaşılarak spor malzemesi desteği gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder