Uğur Alkapar Kaz çoktan yandı
HABERİ PAYLAŞ

Kaz çoktan yandı

Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil’e önce tecavüz suçlamasında bulunup sonra ‘çevir kazı yanmasın’ diyerek tecavüzü aldatmaya çevirmişti. Ama kaz çoktan yanmıştı. İkisi sayesinde 90’lara döndük, bir Televole kavgası izledik adeta. Zaten Mehmet Ali Erbil tarzı espriler ve komiklikler de o yıllarda kalmadı mı? Erbil suçu hastalığına attı ama kendisi hasta olmadan da aynı böyleydi. Ekranda konuğunun pantolonunu indirip cinsel organını sergilediğinde hasta değildi mesela. Hatası söylediklerinin o günlerdeki gibi uçup gideceğini düşünmesi oldu.

Haberin Devamı

Ama artık sosyal medya yüzünden ağzınızdan her çıkan kelime binlerce kişi tarafından değerlendiriliyor. Mehmet Ali Bey’i 21’inci yüzyıla davet ediyorum. Seda Sayan ise kendisine asla bulaşılmaması gerektiğini bir kez daha kanıtladı. Bu arada ikisi barışınca olan Mehmet Ali Erbil’e destek verip Seda Sayan’a saydıran Seren Serengil’e oldu.

‘MAGAZİN BİLMEM’

Magazini küçümseyen ünlüleri ‘Sadece belgesel izliyorum’culara benzetiyorum. Onların eve gidince hemen Esra Erol’u açması gibi bir durum. Merve Dizdar boşanmasıyla ilgili haberler konusunda yaptığı açıklamaya “Magazin bilmem, anlamam da” diye başlamış. Kursu var Merve Hanım, zoom üzerinden online da katılabiliyorsunuz. Herkes öyle öğreniyor magazini.

O DİZİLERİ KİM İZLİYOR?

Yanlış haberleri düzeltmek için tabii ki açıklama yapabilirsiniz ama magazini küçümsemek kimseyi yüceltmez. Hele ekrandan para kazanıyorsanız, bunu magazinin en sıkı takipçisi dizi izleyicisine yapamazsınız. Kadıköy’de 50 kişilik bir salonda tiyatro yapan bir oyuncuysanız eyvallah. O zaman magazine istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Kaz çoktan yandı

Yazımı Merve Hanım’ın magazinde görmeyi tercih edeceği bir haberle bitiriyorum. Kendisi 25 Haziran’daki doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na armağan etmiş. Hediye yerine vakfa bağış yapılmasını istiyor. Bağışlar, cerebral palsy’li çocuklar için kullanılacak.

IRKÇILIĞA HAYIR

Euro 2020 sürerken futboldaki ırkçılığa karşı UEFA’nın başlattığı ‘Equal Game’ farkındalık kampanyası da büyük ilgi görüyor. Bu kampanyaya dünyaca ünlü futbolcular destek verirken Euro 2020’nin dijital sponsoru TikTok da boş durmuyor. Kullanıcılar #EqualGame etiketiyle çektikleri videolarla katılabiliyor. Kampanyanın en dikkat çekici destekçisi ise David Beckham. Beckham çektiği videoda finalde sahneye çıkacak Ed Sheeran ile esprili bir görüntülü konuşma yapıyor.

Haberin Devamı

BABALARIN İHTİYACI

Anneler Günü neredeyse milli bayram gibi kutlanırken Babalar Günü “O hangi pazardı ya?” şeklinde geçiyor. Ben hatırlatayım, yarın. Markalar annelere ne kadar mutfak aleti varsa onu alalım diye uğraşıyor her yıl. Babalara yapılan kampanyalar vallahi billahi daha renkli.

DeFacto babayla çocuklarını bir örnek giydirmiş mesela. Babayı oğlu ve kızıyla böyle birleştiriyor, özdeşleştiriyor. Yani Anneler Günü aslında anneleri mutfağa hapsetmeye çalışırken babalara çocuklarıyla bağ kurmak için bir şans veriyor. Bence doğru bir hareket çünkü istisnalar dışında çocuklarıyla anneleri kadar yakınlaşamayan babaların buna ihtiyacı var!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder