Uğur Alkapar Kazanan ünlüler oldu
HABERİ PAYLAŞ

Kazanan ünlüler oldu

Twitter’da biraz gezinirseniz herkes bayram tatilinin başından beri Çeşme ve Alaçatı’nın boş olduğunu söylüyor. Yaz boyunca iki tatil noktasına da her hafta gittim geldim. Önce “Okullar kapanacak buralar dolacak” dediler, olmadı. Sonra “Havalar ısınacak, yerli turist coşacak” lafları dolandı, o da olmadı.

Artık son umutlar bayrama kalmıştı ki gelen haberler yine pek iç açıcı değil. Felaket tellallığı da çok moda sosyal medyada. Çeşme’deki işletmelerin yarısının kapanacağı öngörüsü pek popüler. Suçu da fiyatları çok yüksek tutan otel ve işletmelere atıyor herkes. Ancak bazı mekanlar var ki hem Çeşme’de hem Bodrum’da, her şeye rağmen dolu. Demek ki fiyatları göze alıp giden tatilciler bir seçim yapıyor, her yere gitmiyor.

Haberin Devamı

KAPIDA KUYRUK

Özellikle Çeşme’deki duruma bakarsak kazananlar Günay’da konser veren Ajda Pekkan, The Beach Alaçatı’da sahne alan Hande Yener ve Demet Akalın oldu. Benim takip ettiğim kadarıyla üçünün de konserleri yok sattı. İzdiham oldu. Mekanlar da doldu taştı tabii.

Bu arada Bodrum Antik Tiyatro’da BtcTurk PRO sahnesinde verilen konserler de hıncahınç! Kenan Doğulu, Sertab Erener için her zamanki gibi kapıda kuyruk olmuş. Demek ki tatilciler bu sene yazlıklarından ya da otellerinden çıkmadı. Sadece hayranı oldukları ünlü isimler için bütçe ayırdı.

DOLUNAY KUTLAMASI

Çeşme ve Bodrum’un eğlenceleri, ünlü yıldızların konserleriyle sınırlı kalmadı tabii. Elektronik müzik sevenler de bayram şekerlerinden payını aldı. Bodrum’daki Itza Beach’te dünyaca ünlü DJ Claptone çaldı. Çeşme’deki The Beach of Momo’da DJ Valeron tatilcileri coşturdu.

Çeşme’deki esas eğlence ise bu gece Yossi Alaçatı’da. Dolunay Kutlaması adlı gecede DJ Bey, Türk tınıları içeren elektronik müzik setiyle ortamı ısıtacak ve sonra ateşe verecek gibi görünüyor. Alaçatı’daysanız favori mekanım Yossi’nin püfür püfür esen ortamındaki bu eğlence vaat eden geceyi kaçırmayın.

RENGARENK KLİP

Söz yazarı, besteci, yorumcu ve dansçı Burcu Aslan’ın mayısta çıkardığı şiir kitabı ‘Kanatlarım Kül’ü okumaya ancak fırsatım oldu. Baştan sona aşkla bezenmiş kitap her biri şarkıya dönüşebilecek şiirlerden oluşuyor. Burcu Aslan bizi duygu dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Haberin Devamı

Tam kitabı bitirmişken Burcu Aslan’ın yeni şarkısı ‘Beş Para Etmez’e rastladım. Söz ve müziği kendisine ait şarkı bir klasik olmaya aday. 9 kadın dansçıyla çektikleri klip ise rengarenk. Yaratıcı yönetmenliğini Burcu Aslan kendisi üstlenmiş. Prodüksiyon ise Aytaç İnan’a ait.

Kazanan ünlüler oldu

HAYALLERİNE DOKUN

50. yılını kutlayan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, cerebral palsy ile doğan çocukların hayat kalitelerini yükseltmek için canla başla çalışan bir kurum. Çalışmalarını yakından takip ettiğim vakfa destek olmak isterseniz, vakıf ‘hayallerinedokun.com’ adresinden hediyelik eşya satışı yapıyor. Buradan elde edilen gelir de direkt çocuklar için kullanılıyor.

DOĞADA FESTİVAL

Müzik festivalleri pandemi sonrası bu yaz geri dönmüşken size farklı bir organizasyon haberi vermek istiyorum. İlk uluslararası açık hava, kampçılık, doğa, spor ve müzik festivali Wolfest 2022, 19- 21 Ağustos’ta Patagonya’da, SPX, Evre ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek. Patagonya Kocaeli’nde, İstanbul’a 2 saat uzaklıkta bir beach ve kamp alanı. Çeşitli spor etkinliklerinin yer alacağı etkinlikte Gökhan Türkmen, Jabbar, Nova Varda gibi isimler de sahneye çıkıyor. Doğayla kucaklaşmak isteyenler için harika bir festival.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder