Uğur Alkapar Kim bu kız?
HABERİ PAYLAŞ

Kim bu kız?

Geçen haftanın magazin gündemine Hakan Akkaya’nın defilesinde boy gösteren Çağla Şıkel ve Tuba Ünsal damga vurdu. Ama benim ilgimi esas çeken Tuba Ünsal ile sahneye çıkan drag queen Vanessa Hill oldu. Vanessa, Tuba Ünsal’dan ciddi ciddi sahne çaldı. Herkes onu merak etti.

Kim bu kız

Merakınızı gidereyim, Vanessa aslında Rus performans sanatçısı Yulian Baris. 20 yaşındaki Yulian 10 yaşından beri Türkiye’de yaşıyor ve çok iyi Türkçe konuşuyor. Aynı zamanda makyaj sanatçısı olduğu için Vanessa harika görünüyor. Duyduğuma göre başka teklifler gelmeye başlamış. Yakında Paris ve Milano defilelerinde podyuma çıkarsa şaşırmayın.

Haberin Devamı

AMİNE GÜLŞE BEYAZPERDEDE

Amine Gülşe evlendiğinden beri ilk kez seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2014 Türkiye güzeli olan oyuncu, 23 Nisan’da vizyona girecek ‘Türk Masalı’nda başrolü Burak Sergen ve Cemal Hünal ile paylaşıyor.

Filmin tanıtımlarında Yeşilçam’a saygı duruşu niteliğinde olduğu belirtiliyor. Zaten konuk oyuncular arasında Ahmet Mekin, İzzet Günay, Suna Selen, Kayhan Yıldızoğlu ve Füsun Erbulak gibi ustalar var.

DR. HEKİMOĞLU

Yayınlandığı dönemde ‘House MD’ dizisinin hastasıydım. Kanal D’deki ‘Hekimoğlu’na bu nedenle mesafeli yaklaştım. Aynı duyguyu verebileceğinden şüphe duyuyordum. Ancak diziyi izleyince gördüm ki ekip çok iyi bir iş çıkarmış. Tabii adaptasyon bir dizide herkesin bildiği bir karakteri baştan canlandırmak bir risk.

Kim bu kız

Ama Timuçin Esen ikinci bir Dr. House yaratmak yerine yepyeni bir Dr. Hekimoğlu ile karşımıza çıkıyor. Bunu da başarıyla yapıyor. Dizinin senaryosu da çok sürükleyici, sürpriz ve heyecan dolu. Uzun zamandır bir yerli diziden almadığım keyfi ‘Hekimoğlu’ndan aldım.

TORUNUYLA SAHNEDE

Kamuran Akkor annemin en sevdiği şarkıcılardan biridir. 72 yaşındaki sanatçı, şimdi de tiyatroya el attı. Esentepe’deki KATS’ta sahnelenen ‘Kelebekler Özgürdür’de torunu Cengiz Orhonlu ile oynuyor. Kamuran Akkor maşallah kendine o kadar iyi bakmış ki 20 yaş genç duruyor.

Zaten torununun annesini oynuyor. Torun Cengiz Orhonlu ise ABD’de eğitim almış iyi bir oyuncu ve müzisyen. Üstelik çok da yakışıklı. Kamuran Akkor ile düet yaptıkları ‘Kelebekler Özgürdür’ şarkısına Youtube’da mutlaka bir göz atın. Oyunu da görmek isteyeceksiniz. Zaten her gece kapalı gişe.

Haberin Devamı

VADİ’DEKİ RALPH’S

Tayfun Topal’ın patronu olduğu Jüpiter Group geçtiğimiz günlerde yatırımlarına bir yenisini ekledi. Vadistanbul’da kapanan Serafina’nın yerine, daha doğrusu yarısına Ralph’s adlı bir restoran açtı. Diğer yarısındaki Paoli de birkaç aya hazır olacak. Ralph’s menüsü ve ambiyansı itibariyle Nişantaşı’ndaki Grey’i andırıyor biraz. Ama yüksek tavanı sayesinde daha ferah ve aydınlık.

Vadistanbul’un kafelerden kalkmayan kitlesi için şahane bir alternatif olmuş. Ortam keyifli. Grubun executive şefi Asım Yıldız’ın hazırladığı menü, mutfaktaki genç ve havalı şeflere emanet. Baharatlı kuzu kaburga, limon soslu levrek, karides tempura, karidesli kabak mücver, levrek ceviche, ev yapımı makarnalar ve sağlıklı salatalar derken birçok şeyi tatma fırsatı buldum.

Hem lezzetleriyle hem de benzerlerine oranla son derece hesaplı fiyatlarıyla hoşuma gitti. Tatlılarda ise panna cotta ve çilekli milföy çok başarılıydı ama zafer tiramisunun oldu. Bu İtalyan lezzetini hakkını vererek yapmış şef. Kısacası hem ortamı hem de yemekleriyle Vadistanbul’da güzel bir durak Ralph’s.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder