Uğur Alkapar Kimin bu saçlar?
HABERİ PAYLAŞ

Kimin bu saçlar?

Kalben’in “Her yerde saç var, yerlerde saçlar/ Kimin bu saçlar” diye bir şarkısı var. Biz sıradan insanların olduğu gibi ünlülerin de en büyük dertlerinden biri saç dökülmesi. Saç ektiren ünlülerin izini sürerken karşıma Dr. Servet Terziler çıktı. Bugüne dek Yaşar İpek, Umut Akyürek başta olmak üzere birçok isme saç ekmiş. Lazerle saçlarını tedavi ettirenler arasında ise Hakan-Kerim Sabancı kardeşler, Büşra Pekin, Berksan, Cemre Kemer, Bora Gencer, Yusuf Güney, Betül Demir var. Yabancı hastaların çoğu da genel kanının aksine Araplar değil Avrupalılarmış.

Haberin Devamı

Kimin bu saçlar

HEDEF DR. OZ OLMAK

Bu diyarların Dr. Oz’u olmayı hedefleyen Dr. Servet Terziler meslektaşlarından farklı bir profil çiziyor. Beden dilinden güzel konuşmaya kadar farklı eğitimler almış; Reiki, Ayurveda, hipnoz konusunda uzmanlaşmış. Modern tıpla bunları birleştiren doktor bey “İnsan ruh, neden ve zihinden oluşur. Tıp fakültesinde bize bedeni öğrettiler ama ruhu öğretmediler. Bunu öğrenmeyen doktor zayıf kalır” diyor.

Kimin bu saçlar

HEDİYE KIYAFET

Hadise Valentino’nun kendisine hediye ettiği 200 bin liralık kıyafet ve çantalarla Çırağan Sarayı’nın bahçesinde uçuşan peleriniyle Superman gibi pozlar vermişti. Üstünde gördüğümüz elbiselere para vermediğini de zaten açıklamıştı. Markalar bu hediyeleri uzun süredir veriyor. Özellikle yerli tasarımcılar adeta yağdırıyor. Bazıları da bir kere giyip Instagram’da paylaşım yapmaları için ödünç veriliyor.

Kimin bu saçlar

Sıradaki haber yükleniyor...
holder