Uğur Alkapar Klein imparatorluğu
HABERİ PAYLAŞ

Klein imparatorluğu

Klein’ın Kağıthane’deki Wal macerası kısa sürdü ama marka küllerinden yeniden doğuşu simgeleyen Klein Phönix ile geri dönüyor. Hem de yetiştirebilirse bu cumartesi, olmazsa sonraki haftaya. Phönix eski Maslak Venue’nun yerine açılıyor. 2.500-3.000 kişilik bu mekanda eğlence kaldığı yerden devam edecek. Açıkçası orada çok parti ve konser görmüş geçirmiş biri olarak bu habere çok sevindim.

Yaza da 6 bin kişilik açık hava kısmı açılıyor ve adı Klein Open Air olacak. Cuma cumartesi büyük partiler, pazarları ise sabah başlayıp gece 12’ye kadar sürecek açık hava Klein festivalleri olacak. Ayrıca hafta içi de açık hava sineması!

Haberin Devamı

Küçük by Klein, Pink Mama, Klischee, Sanayii ve Garten ile adeta imparatorluk kuran Klein Entertainment’ın ortaklarından İsmail Alper çok heyecanlı. Ama bir konudan şikayetçi. Diyor ki “Israrla bizim için ‘after’ mekanı ifadesini kullananlara sesleniyorum. Bizim hiçbir mekanımız ‘after’ değil. Yani sabaha kadar açık değiliz. Yasal sınırlar içinde belirlenen saatte kapatıyoruz.” Ben de bu vesileyle mesajını sizlere iletmiş olayım.

Şahane bebe

Sosyal medyada, yarattığı ‘Nalet Bebe’ karakteriyle muhteşem komiklikte videolar çeken Ömer Başdoğan ‘Şahane Hayaller’ adlı bir filmin başrolünde oynuyor. Ben bu adama çok gülüyorum çünkü Cem Yılmaz’ın kariyerinin başında yaptığı şeyi başarıyor ve gerçekten halkın ta dibine kadar inip orada ne varsa karşımıza çıkarıyor.

Klein imparatorluğu

Tiplemeleri her gün sokakta karşılaştığınız insanlar. Onları o kadar doğal oynuyor ki, acaba oynamıyor mu diye soruyorsunuz. Neyse efendim bu doğallık ve komiklik, fragmanından gördüğümüz kadarıyla filmine de yansımış. ‘Şahane Hayaller’ 7 Şubat’ta vizyonda.

Kış kitlesi

Geçen hafta P&G Markası, yeni ürünü Oral-B Genius’ı ve Zorlu Center’daki Oral B Pop Up Store’un açılışını kutlamak için Zanzibar’da bir parti verdi. Pop up store, markaların ürünleri sergilemek ve satmak için kurdukları geçici mağazalara deniyor.

Neyse efendim partide herkes güldü eğlendi bol bol sohbet etti. Ortamın en ilgi çeken ikilisi zamanında ‘Sihirli Annem’de oynayan abla-kardeş Jennifer- Jordan Boyner’di. Oyuncu Ege Kökenli’nin Deniz Berdan imzalı renkli elbisesi de gri ve siyahlara bürünmüş kış kitlesi arasında hoş bir nefes aldırıyordu.

Haberin Devamı

Ekranda Oscar

Adaylıklar açıklanır açıklanmaz beni bir Oscar heyecanı sardı. Bir sinefil olduğumu iddia edemem ama Hollywood ışıltısı beni çok cezbediyor. O yüzden bu yarışı yakından takip ediyorum.

92. Akademi Ödülleri’ne 34 dalda aday 9 film yıl boyunca DSmart ekranlarında yer alacak. Başta ‘Once Upon A Time in Hollywood’, ‘Jojo Rabbit’ ve ‘Little Women’ olmak üzere vizyonda kaçırdığınız birçok filmi bu kez yakalama şansınız var.

Eski günler

Efsanevi grup Deep Purple 3 Haziran’da İstanbul’a geliyor. Sarıyer’deki Lifepark’ta konser verecek olan Deep Purple’ı ‘The Long Goodbye Tour’ kapsamında izleme fırsatı bulacağız. ‘Soldier of Fortune’, ‘Smoke on the Water’, ‘Child in Time’ gibi klasikleri canlı dinleme fırsatı bulacağız. Bir dönem rock müzik dinlediyseniz hayranı olmasanız bile bildiğiniz birçok şarkısı vardır grubun. Eski günleri yad etmek üzere 3 Haziran’da Lifepark’ta görüşürüz.

Haberin Devamı

COYU geliyor

İspanyol DJ ve Prodüktör COYU bu Cuma İstanbul’da olacak. Birlikte Güzel sunumuyla Taksim’deki RX İstanbul’un kabinine geçecek olan DJ Fatboy Slim klasiği ‘Right Here Right Now’ parçasına yaptığı remiks ile tanınıyor. O gece onu da çalar inşallah.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder