Uğur Alkapar Klein Wal açıldı
HABERİ PAYLAŞ

Klein Wal açıldı

Şehrin merakla beklenen yeni kulübü Klein Wal açıldı. Ayazağa’daki Klein Wal eski bir televizyon stüdyosu. Kapasitesi 2 bin 500 kişi!

Açılış öncesi “Kimse gitmez, dolduramazlar” diyenler utandı çünkü kapıda upuzun kuyruk, içeride büyük bir kalabalık vardı. Ses düzeni, ışık sistemi yurtdışındaki kulüpleri aratmayacak kadar başarılı.

Ortam ve atmosfer ise gerçekten kendine has ve özel. Klein ekibinin bu işi çok iyi bildiği gerçeği mekanı iyice özel bir hale getiriyor. Harbiye’deki Klein da çok güzeldi ama burası bir başka.

Haberin Devamı

Eski Klein, Pink Mama adıyla bu cumartesi yeniden açılıyor. Bambaşka bir dekorasyon, ters köşe bir konseptle. Pink Mama dansçıları, drag ueen’leriyle bir Türkçe pop mabedi olacak.

Yaz kış Bodrum

Geçen hafta Bodrum Cup yelkenli turnuvası için Bodrum’daydım. Tabii turnuva bahane, Bodrum şahaneydi. Kaldığımız Hapimag Resort Sea Garden hâlâ yazı yaşıyordu.

Hem Bodrum Cup’a hem de 11. Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na ev sahipliği yapan otel ve tatil köyü, Yalıçiftlik’te mavi bayraklı 3 koya sahip. Düzenlenen ‘Hapimag Maratonu’na da 2 binden fazla sporcu katılmış.

Açık su yüzme branşının kraliçesi olarak tanınan 44 yaşındaki Alman sporcu Angela Maurer şampiyonanın yıldızıymış. İşte bu spor etkinlikleri sayesinde Bodrum’da turizm sezonu uzuyor.

Ama zaten iki bölümü olan Hapimag’ın otel kısmı kışın kapansa da tatil köyü bölümü açık. Kış boyunca özellikle Almanya’dan birçok misafir geliyor. Kışını bilmem ama Bodrum’un sonbaharı çok güzel.

Festival haftası

Turkcell’in müzik platformu fizy geçen yıl şahane bir festivale imza atmıştı. ‘fizy İstanbul Müzik Haftası’ bu yıl 4-9 Kasım arasında gerçekleşiyor.

Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimler, Volkswagen Arena, IF Performance Hall Beşiktaş, Moda Kayıkhane ve Kadıköy Sahne’de konserler verecek.

Hafta, pazartesi akşamı ‘fizy Müzik Ödülleri’ ile başlıyor. Bakalım kimler ödülleri kucaklayacak, kimler “Benim hakkımdı” diye demeç verecek.

Mardin geliyor

Four Seasons Hotel Sultanahmet, 2-9 Kasım günleri arasında, ‘Mardin Yemekleri Haftası’ düzenliyor. Mardin Mardius Konak’tan gelen konuk şefler Süleyman Engin ve Aydın Yavuz ile otelin şefi Sadık Ünal’ın imzasını taşıyan Mardin’e özel yemekler hafta boyunca konuklara sunulacak. Siz Mardin’e gidemiyorsanız, Mardin size gelsin.

Haberin Devamı

Cadıların gecesi

Cadılar Bayramı için geri sayım başladı. Nişantaşı’ndaki Must, yarın Halloween’a özel düzenlenecek partide bal kabaklarıyla zenginleştirilmiş bir menü ve geceye özel hazırlanan nefis kokteyller sunuyor.

Oyuncuların, Nişantaşı’nın şık kadınları ve yakışıklı erkeklerinin tercih ettiği Must yarın gece de muhtemelen çok keyifli olacak.

Karşının partisi

Bir Halloween partisi de Anadolu yakasındakiler için. Happy Moon’s’un Fenerbahçe şubesinde düzenlenecek organizasyon akşam sekizde başlayacak ve gece 12’ye kadar devam edecek.

Konuklara ücretsiz Cadılar Bayramı makyajı yapılacak ve özel bir menü sunulacak.

İtalyan etkisi

Eataly’yi Türkiye’ye getiren Zülfikar Bekar, Karaköy’de yeni bir İtalyan lokantası açtı: Un Po’. İtalyancada ‘biraz’ anlamına gelen Un Po’nun mönüsünde klasik İtalyan mevsim salataları ve sebze ağırlıklı mezeleri, pasta (makarna), pizza ve şarap lezzetlerinin yanında vegan ve vejeteryan seçenekler de var. İtalya’nın sıcak ve samimi aile restoranları trattoria’lardaki konsepti yorumlayan Un Po’, menüsü, mottosu ve temsil ettiği değerler ile İstanbul’un mutfak birikimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder