Uğur Alkapar Klibin yıldızı
HABERİ PAYLAŞ

Klibin yıldızı

Aleyna Tilki’nin dondurmalı şarkısının klibi rengarenk. Ancak sevgilisini oynayan çocuk ondan daha çok dikkat çekiyor.

Klibin yıldızı

Bebek yüzlü modellerimizden Salih Topçuoğlu, Aleyna’dan rol çalıyor. 90’larda ünlenen bir kadın popçumuz kliplerinde oynayacak kızlara bir bakıp, kendisinden daha güzel olanları setten yollatırdı. Hatta bu yüzden çekilen bir klibi çöpe atmışlığı bile var. Aleyna o ablamızdan örnek alsa keşke. Zira Salih, Aleyna’dan daha güzel, daha havalı!

FİNALE AZ KALDI

Benim de basın jürisinde yer aldığım Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’nda 5 kız bir erkek finale kaldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada kızların ağırlığı söz konusu.

Haberin Devamı

Gençlerin hepsi birbirinden yetenekli ama benim favorim 17 yaşındaki Nisan Güngör. 20 Mayıs’ta canlı yayınlanacak finalde kazanan halk oylamasıyla belli olacak. Aynı gece Vodafone ile Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın hangi liseye müzik odası kuracağı açıklanacak. Umarım Anadolu’nun uzak köşesindeki bir okula gider. Büyük şehirlerdeki çocuklar ne de olsa daha şanslı, daha çok imkana sahipler.

ÇEŞME HABERLERİ

Alaçatı’da sezonun ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı. Ramazan’ın da gelmesiyle dükkanı kapatıp Çeşme şubesini açmaya gidenler oldu. Yeni markalarla köye merhaba diyecek olanlar zaten aylardır orada harıl harıl hazırlık yapıyor. Kısaca Alaçatı haberleri...

■ ESNAF: Köyün göbek attıranı... Ertesi sabah ancak Instagram hikayelerine bakarak hatırlanabilen detaylarla dolu geceleriyle ünlü Esnaf geçen yılki yerinde. 30 Mayıs’ta sezonu açıyorlar. Dahası, artık Gündüz Esnaf’ı da var. Ergün Yıldız ve Atilla Bingöl Esnaf on the Beach ile plaj işine de girdi. Gündüzleri deniz, güneş, detoks, akşamları Türkçe pop ve darbuka.

■ HAMMAM: Geçen yıl Limon’u işleten Serkan Koca, Momo’nun Hacımemiş’teki yerine Hammam’ı açtı. Açtı derken, açılış 17 Mayıs’ta. Girince terlemeyeceğiniz bahçeli püfür püfür bu mekan zengin bir mutfak, şahane kokteyller, iyi müzik ve eğlenceli bir ambiyans vaat ediyor. Bu yazın önemli markalarından biri olacağı muhakkak.

Haberin Devamı

■ SOMMER KLEIN: 2 yıldır yazları Bodrum’a taşınan Klein bu sene tatilini Sommer Klein adıyla Çeşme’de yapmaya karar verdi. Bir plaj kulübü olarak akşamüstleri happy hour, geceleri de Klein tarzında elektronik müziklerle hizmet verecek.

■ KAFİ: Akaretler’de Mehmet Davran’ın işlettiği Kafi bayramda Alaçatı’daki mekanını açıyor. İstanbul’daki kebap menüsüne Alaçatı’nın zeytinyağlı lezzetlerini ekleyen Kafi’de Mert Davran ve Müge Zümrütbel sahne alacak.

■ 45’LİK MEYHANE: Hacımemiş’teki Lokal 41, Beyoğlu’ndaki 45’likle ortak olup 45’lik Meyhane adıyla açılıyor. Geçen yılın en sıcak ve keyifli restoranlarından biri olan 45’lik, yemeklerinin güzelliğiyle rakiplerinin bir adım önüne geçebilir.

■ MOMO BEACH: Bence Çeşme’nin en güzel denizine sahip olan Momo Beach aynı yerinde devam ediyor. Çeşme genelinin aksine makul sıcaklıktaki suyu, muhteşem menüsüyle öne çıkan Momo geçen yaz kadar popüler olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder