Uğur Alkapar Konser fırtınası
HABERİ PAYLAŞ

Konser fırtınası

Yaz sezonu hem İstanbul’da hem de tatil beldelerinde konser ve festival fırtınasıyla geçiyor. Bu yazın en çok ses getiren konserleri tartışmasız Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri oldu. Her akşam ülkemizin en ünlü yıldızlarının sahne aldığı Kuruçeşme’de bugün Ajda Pekkan, yarın Cengiz Kurtoğlu-Ümit Besen, cuma Cem Adrian, cumartesi ise İbrahim Tatlıses var. Konserler eylül ortasına kadar devam ediyor.

  • Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, bu hafta gençlere hitap ediyor. Rock dolu iki gece seyircileri bekliyor. Bu cuma Duman, cumartesi de Athena binlerce kişiyi coşturacak.
  • Bugün Parkorman’da bir hafta sürecek Cityfest başlıyor. Sıla ve Can Bonomo bu akşam sahnede. Yarın Sertab Erener, cuma Kalben, Buray, Evrencan Gündüz, cumartesi Mabel Matiz, pazar Dolu Kadehi Ters Tut, pazartesi Mor ve Ötesi ile Aylin Aslım var. Son gün kapanışı ise Kenan Doğulu yapacak. Ayrıca buraya sığdıramadığım birçok yıldız isim!
  • Halka karışmam, sevdiğim sanatçıyı özel gecelerde dinlerim diyorsanız Four Seasons Hotel Bosphorus’un düzenlediği ‘Ay Işığı Geceleri’nde 26 Temmuz Salı akşamı, Zuhal Olcay var. Yeni Türkü 2 Ağustos’ta, Demet Sağıroğlu 30 Ağustos’ta, etkileyici sesi ve güçlü repertuvarıyla Barbaros ise 19 Eylül’de sahne alacak.

BİZDEN BİRİ

İsviçreli müzisyen Guillaume de Kadebostany bu günlerde Bodrum, Çeşme demeden sahilleri dolaşıp DJ’lik yapıyor. Bence artık ülkesine bile gitmiyor. Bizden biri oldu. Kadebostany son şarkısı ‘Fang the Great’in video klibini de yönetmen Hasan Kuyucu’ya çektirmiş. Cuma çıkıyor. Kendisine bir de Türk hanım bulup evlendirirsek artık bu iş tamamdır. Soyadını da Caddebostan olarak değiştirse ne güzel olur!

Haberin Devamı

İKİ ŞARKI TEK KLİP

MOB Entertainment rap ve hip hop müzisyenleriyle öne çıkan bir şirket. Son dönemdeki en büyük başarıları müthiş şarkılarıyla yükselişte olan Güneş. MOB’un çok ses getireceğine inandığım yeni yıldız adayı ise gerçek adı Zeynep Serter olan Ruby. Farklı bir yol izleyerek Ruby’nin ‘Rubyboi’ ve ‘Günah’ şarkılarına tek klip çekmişler.

Bir dakika Rubyboi’u dinliyoruz, geri kalan 2 dakikada ise ‘Günah’ karşımıza çıkıyor. İlk bölümde Ruby karşımıza ‘Suicide Squad’ filmindeki ‘Harley Quinn’ benzeri bir karakterle karşımıza çıkıyor. İkinci bölümde ise hoop ‘Halka’ filmindeki o korkutucu kızın kızıl saçlısı oluveriyor.

Elbisesi ise Madonna’nın ‘Frozen’ klibindeki ikonik tarzını hatırlatıyor. Şarkılar türün dinleyicileri için yapılmış hit adayları. Renkli klip ise Youtube rekorlarını garantiliyor. Bu vesileyle kıyafetleri seçen, yani styling kişisi Bedirhan Taşçı’yı tebrik etmek istiyorum. Gerçekten iyi iş çıkarmış.

ARŞİPEL AÇILIYOR

Ginza markasıyla sezon başından beri İstanbul’u kasıp kavuran, mekancı Tayfun Topal bu günlerde bir heyecan yaşıyor. Arşipel Balıkçısı’nı bu cuma açıyor! Arkasını Rumelihisarı’na dayayan bu mekan, Boğaz’a nazır lokasyonuyla çok ses getirecek. Topal “Kendinizi bir adada hissedeceğiniz, İstanbul’da şimdiye kadar yapılmamış ve görülmemiş bir mekan” diyor Arşipel için.

Haberin Devamı

60’lı yılların tarzını yansıtacak bu retro restoran her köşesiyle Instagram’cıların da gözdesi olacak gibi görünüyor. Tayfun Topal konsept yaratmayı, ilginç detaylar ortaya çıkarmayı çok seviyor. Zaten tüm iş de o detaylarda bitiyor. Gidip gördükten sonra çok daha detaylı anlatacağım Arşipel’i.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder