Uğur Alkapar Koronasız bir Palandöken
HABERİ PAYLAŞ

Koronasız bir Palandöken

Bu sezon ünlülerin tüm kayak fotoğrafları Erzurum- Palandöken’deki Sway Hotels’den geliyor. Dedim benim neyim eksik, kalktım gittim. Doğrusu hayatında ilk kez kar tatiline çıkmış biri olarak gördüklerimden etkilendim. Bir kere Palandöken ile havalimanı arası 15 dakika. Kaldığımız Sway’in kendisine özel pistleri var. Ayrıca ışıklandırması bulunduğundan gece de kayılabiliyor. Odalar geniş ve ferah. En önemlisi korona günlerinde herkesin en dikkatli olduğu konuda sınıf atlamışlar. Evet o konu hijyen. Otelin genel alanlarında antiviral, hastane tipi filtreler kullanılıyormuş. Saatte dokuz kere hava değişiyormuş. Yani yüzde yüz temiz hava.

Haberin Devamı

Zaten her şey pandemi kurallarına göre. Açık büfe ile aranızda cam paravanlar var. Asansör düğmesine bile tek kullanımlık plastik çubuklarla basıyorsunuz. Girişte ateşiniz ölçülüyor, HES kodunuz isteniyor, temassız bir şekilde check-in yapıyorsunuz. Lobi de genişletildiği için kimseyle çok yakınlaşmıyorsunuz. Biz kayak yapamayanların sosyalleştiği kafede de masalar birbirinden uzak. Zaten açık hava. Aslında kayağa şans verdim. Ders aldım ve yapamayacağımdan emin oldum. Bence izlemek de keyifli. Otelden en çok aklımda kalan iki şey ise Cağ kebabı yediğimiz akşam yemeği ile manken kadar havalı ve güzel insanlar. Demek ki kayak insanı güzelleştiriyor!

Koronasız bir Palandöken

Beyaz'ın eksiği ne?

Öztürk, Vestel’in yeni reklam kampanyasının yıldızı. Filmde Beyaz, pandemi yüzünden şişmanlamış, reklam teklifi gelince kampa girip zayıflıyor. Beyaz’ı ‘fat suit’ yani şişman elbisesi giydirerek şişirmişler. Daha önce ‘Avengers’ filminde Thor (Chris Hemsworth) da bu yöntemle göbeklenmişti. Ama gerçeği ise yanda gördüğünüz gibiydi. Beyaz’ın ondan eksiği ne? Kampı biraz daha uzatırsa neden o da bir Thor olmasın?

Çocuklar sergi açtı

Mim Sanat Derneği bünyesinde eğitim alan çocukların eserleri, derneğin Ümraniye’deki merkezinde sergilenmeye başladı. Serginin açılışına cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Burcu Hattat 4 tablo satın aldı. Sergiden elde edilen gelir derneğin çalışmaları için kullanılacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder