Uğur Alkapar Kurtlar ligi
HABERİ PAYLAŞ

Kurtlar ligi

Arda Turan olayı, ülkenin futbolcu profiline dönüp bakmamıza vesile oldu. Futbolcular bir yandan milyonlarca taraftarı peşlerinden sürüklüyorlar.

Diğer yandan kısa paçalı pantolonları, reklam panosu gibi logolu tişörtleriyle verdikleri AVM pozları, otomobilleri ve çapkınlıklarıyla magazin renkleniyor.

Herkesi oyalayan bu eğlencenin bir de karanlık tarafı var. Sözde savundukları ahlak standartlarını zorlayan, silahlı şiddete kadar varan olaylar, sosyal medya zorbalıkları artık normalleşti. Futbolun adanmışlık kültürü, ne yazık ki kendisini dokunulmaz gören bir zümre yarattı. Ortalık adeta ‘Kurtlar Vadisi’.

Haberin Devamı

Genç futbolcu arkadaşlarıma bu sporun geçmiş yıldızlarına bakmalarını öneririm. Kim unutulmuş, kim iyi hatırlanıyor? Bir ‘Arda Turan’ olarak mı anılmak isterler, yoksa ‘Metin Oktay’

KARAKOLA BİR'Kİ

Netflix’te 70’lerin New York’taki efsane kulübü ‘Studio 54’ün belgeselini izledim. Aklıma sık sık Arda Turan olayının patlak verdiği ‘Gizli Kalsın’ geldi. İkisi de ünlülerin kendini basına karşı ‘güvende’ hissettiği yerler.

Ne de olsa sahibi, gazeteci darp ettiği iddiasıyla tutuklanıp, 1 ay hapis yatmış biri. Gizli Kalsın’ın hırslı kadın konuklarının hedefi genelde bir dizi jönü ile öpüşmek ve hatta geceyi onunla geçirmek. Biraz da o yüzden ortam geriliyor. Sık sık kavga çıkıyor.

Bence kapıda bir ambulans hazır beklemeli. Saat başı karakola servis kalkmalı. Hatta mekanın girişindeki pizzacı bir kliniğe de dönüşebilir!

Hani bazı lokantaların duvarlarında orada yiyen ünlülerin fotoğrafları olur ya. Burada da yüzü gözü kan içinde bir oyuncu, burnuna pansuman pamuğu tıkılmış bir şarkıcı, kafasında şişe kırılmış bir futbolcunun gülümseyerek poz verdiği kareler çok hoş durmaz mı!

KAPIDA KALANLAR

Harbiye’deki Klein şehrin girmesi en zor kulübü. Cuma cumartesi önünde Şişli’ye uzanan bir kuyruk var.

“Burası için ta Antalya’dan geldik n’olur bizi alın” diyenler, sıradaki kızları birlikte girmeye ikna etmeye çalışan erkekler, içerideki arkadaşlarını arayıp “Kapıda kaldım” diye haber verenler... Çok ilginç görüntülere şahit oluyorsunuz.

Haberin Devamı

O kapıdan girmek istiyorsanız Nisan Eken’i tanımalısınız. Çünkü şanslı kişilere o karar veriyor. Nisan diyor ki “Biz müdavim kulübüyüz. Tanıdığımız insanlar ve onların arkadaşlarıyla doluyoruz. İçerisi bin kişilik ama sıkışık olmasın diye 750 kişiden sonrasını almıyoruz. Alırken de kadın-erkek sayısına, kılık kıyafetinin aşırıya kaçmamasına özen gösteriyoruz”.

Bugüne kadar Nisan’ın adını bir yerden duyup “İhsan Bey” diye arayanlar çiçekle kandırmaya çalışıp evine kadar gelenler olmuş. En sinirini bozan ise alınmadığı için sinirlenip sokak ortasında poposunu açıp gösteren bir kadınmış!

GALİBA...

■ Galiba Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak’ın aldıkları en doğru karar Eser Yenenler’den ayrılmak oldu. Zira Eser’siz çektikleri ikinci film ‘Yol Arkadaşım 2’nin ilk 3 gün gişesi 500 bini geçmiş. Bravo!

■ Galiba astrologlar doğru söylüyor. Ekim için “Yarıda kalmış ilişkilerin tekrar devam ettiği dönem” demişlerdi. Sıla ile Ahmet Kural, İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli barıştı!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder