Uğur Alkapar Mağdur komedyen
HABERİ PAYLAŞ

Mağdur komedyen

Hasan Can Kaya dün Hürriyet’te yayınlanan röportajında “Komiklik ezelden beri küçümsenir” demiş. Herhalde bu ülkede Kemal Sunal’a, Adile Naşit’e duyulan büyük saygı ve hayranlığı unutmuş. Ya da Hababam Sınıfı gibi filmlerin oyuncularının hâlâ baş tacı edildiğini. Ülkedeki Cem Yılmaz gerçeğini, Ata Demirer gibi bir ismi de yok saymış.

Yani komiklik işini layıkıyla yapan sanatçıları kimse küçümsemedi bugüne kadar. Sonra da Oxford’da söyleşi yaptığı halde kitlesinin eğitimsiz olmasıyla suçlandığını söylemiş. “Allah allah bunu ilk kez duydum, kim suçlamış” acaba dedim. Meğerse sosyal medyada gördüğü bir yorummuş.

Haberin Devamı

Bu tekil yorumların ciddiye alınmaması gerektiğini söylememe gerek var mı bilmiyorum. Neyse konu şu ki, Hasan Can Kaya adeta bir ‘Popstar’ ya da ‘Survivor’ yarışmacısı gibi mağdur bir portre çizmeye çalışmış.

Versin bir numara da SMS atalım. Herhalde amacı sempati toplamak. “Bakın ben ne zor yollardan geçiyorum” demek. Ben kendisinin eğitimli bir izleyicisi olarak yanlış tespitlerle dolu bu röportajından sonra komikliğini küçümsemeyeceğim belki ama algılarıyla ilgili bir şüpheye düştüm ne yazık ki.

EN İYİ UÇAK

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile Prag’da evlenmeyi planlarken, ekibi vize alamayınca nikahı erkenden kıyıvermişti. Balayı için de arkadaşlarını alıp, özel uçakla Paris’e gitti biliyorsunuz. Demek ki Prag düğünü iptal olunca kalan paraları uçağa harcadı.

Zira İstanbul’dan Paris’e en ucuz özel uçak parası 15 bin Euro, yani 235 bin TL. Tabii uçağı kiralamayıp zengin bir arkadaşından ödünç almış da olabilir. Derler ya en iyi tekne arkadaşının teknesidir. Süper zenginler arasında o laf “En iyi uçak arkadaşının özel uçağıdır” diye kullanılır.

CENNETTE FESTİVAL

Doğal hazinelerimizden Göcek’te bulunan Fimi adası, Tulum’u andıran atmosferiyle geçen yaz birçok ünlünün uğrak noktası olmuştu. Burada partiler düzenlenmiş, eğlenceli organizasyonlar yapılmıştı. Fimi Island, 29 Nisan’da kapılarını tekrar açtı. 19-22 Mayıs tarihleri arasında ise müthiş bir festival düzenleniyor.

Dört gün dört gece boyunca elektronik müziğin seçkin isimleri; sanat, gastronomi, moda ve kusursuz doğa eşliğinde, katılımcılara unutulmayacak bir deneyim yaşatacak. Festival alanında konaklama yok ancak servisler konukları gün boyu adaya taşıyacak. Sanırım yazın en güzel etkinliklerinden biri olacak.

Haberin Devamı

Mağdur komedyen

BU KONSER KAÇMAZ

The White Buffalo, +1 Rock Fest kapsamında, bu cumartesi Volkswagen Arena’da konser verecek. Ülkemizde ciddi bir izleyici kitlesi olan Sons Of Anarchy’ dizisinin unutulmaz müziklerinin yazarı Jake Smith, sahne ismi ile The White Buffalo, ikinci kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

ÇÖZÜM BU KİTAP

Tüm sorunlarıma derman olacak bir çözüm buldum! Sosyolog Bircan Yıldırım yeni kitabı ‘Şimdi Onlar Düşünsün’ ile yaşamlarımızı değiştireceğini iddia ediyor. Yıldırım “Bu kitabın sırrı para, bolluk bereket, başarı getirmek. Aşk, evlilik hayatınızda sıkıntılar yaşıyorsanız, hepsinin çözümü bu kitapta” diyor. Bircan Yıldırım bu kitapta okurlarına bilinçaltı oyunlarla beyinlerini çalıştırmanın ve çözümler bulmanın yollarını anlatıyor. Son birkaç yıldır geçirdiğimiz zor günleri atlatmak için her şeyi denedik. Bir de bu kitabı deneyelim bakalım.

Haberin Devamı

ANNEYE BRUNCH

İstanbul’daysanız ve bu pazar kutlanacak Anneler Günü için planınız yoksa size Fairmont Quasar’ın içinde yer alan Aila Restaurant’ın brunch’ını tavsiye ediyorum. Canlı müzik, çocuklara özel pasta süsleme kursu, anneler için yüzde 50 indirim ve sürpriz hediyelerin yer aldığı bu organizasyon annenizi çok mutlu edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder