Uğur Alkapar Minik konsey
HABERİ PAYLAŞ

Minik konsey

Bu haftaki konseyde, çalışmadığı yıldız kalmayan, ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras’layız. O iyimser kişiliğiyle son derece pozitif ve romantik yorumlar yaparken ben yine sadece gerçeklere odaklandım!

ÇOK SIKILDIK

Rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk iddialarını her seferinde yalanlayan Kerem Bürsin bu kez “Bir gelişme olursa haber veririz. Çok konuşmaya gerek yok” dedi. Bu sözler bir aşk başlangıcı olarak yorumlandı.

Minik konsey

ALKAPAR: Ben artık çok sıkıldım. Sevgili olacaklarsa olsunlar. Olmayacaklarsa da diziyi izleyen yedi-sekiz kişinin de duygularıyla oynamasınlar. Dizi hala reytinglerde kalma savaşı verdiği için ekran dışında da heyecan yaratmaya çalışıyorlar ki erken final yapmasın. Bir tane daha “Kerem (ya da Hande) ile çalışmak harika. Çok profesyonel ve çok komik. Birlikte çok eğleniyoruz” açıklaması duymak istemiyorum.

Haberin Devamı

ÖZGÜR ARAS: Can Yaman “Başroldekilerin libidosu yüksek olmalı” derken söylemek istediği “Aralarında bir elektrik varsa o izleyiciye de geçer” idi. Geçmiş yıllara bakın. Tarık Akan & Emel Sayın, Kadir İnanır & Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit &Ediz Hun. Hiç dillendirilmemiş ama aralarındaki o elektrik hep konuşulmuş. Bence Hande ve Kerem çok yakışıyor. Ve aralarında bir şey var. Bu gizem işlerine yarıyor. Eğer açıklarlarsa bu gizem ortadan kaybolur.

ZENGİN VE GÜZEL DOĞMALI

Seda Sayan, Hürriyet’ten Savaş Özbey’in “Zengin ve çirkin doğmak mı; fakir ve güzel doğmak mı?” sorusuna “Tabii ki fakir ve güzel doğmak avantajlı. Çünkü ben öyleyim” cevabını verdi.

Minik konsey

ALKAPAR: En güzel hem zengin hem güzel doğmak. Zaten zenginleşen erkekler güzel kadınlarla evlendiklerinden birkaç nesil sonra o ailenin soyu güzelleşiyor. Buna sosyetedeki birçok aile örnek verilebilir. Bu arada her güzel fakir Seda Sayan zekasıyla doğmuyor. O güzellik kullanabilecek bir beyin olmadıktan sonra ne işe yarar? Ha, zengin ve çirkin doğduysanız aslında çok önemli değil. Estetik çok ilerledi.

ÖZGÜR ARAS: “Zengin ve çirkin doğmak mı; fakir ve güzel doğmak mı?” ikisinin de bir önemi yok benim için günümüzde. Hayat insanları öyle bir yere getiriyor ki. Ne paranın önemi var ne güzelliğin... Bunu şu günlerde daha iyi anlamış durumdayız. Allah herkese iç güzelliği versin. Biri estetikle, biri de zekası ile şansı yakalayabilir. Ama içi kötüyse, hayat ondan bir şekilde elinde olanları da alır. Seda Sayan hayat tecrübesi ile cevap vermiş. Çalışmışmış kazanmış, kazanınca da paylaşmayı bilmiş.

Haberin Devamı

DİŞ FIRÇASI MATEMATİĞİ

İrem Derici yalnızlığına vurgu yaparak "Güzeliz de ne oluyor? Evdeki diş fırçası sayısı 1" dedi.

Minik konsey

ALKAPAR: Allah çirkin şansı versin demişler. Sevgili İrem, hiç üzülme, pandemi yüzünden bizim gibi tüm güzeller yalnız. Biri olunca da 2 gün üst üste katlanamıyoruz. Hele hafta sonu yasaklarında aynı kişiyle cumadan pazartesiye 48 saat geçirme fikri bana korkunç geliyor. O yüzden otellerden getirdiğimiz tek kullanımlık diş fırçaları en iyisi.

ÖZGÜR ARAS: Çok seviyorum İrem‘i. Kendiyle, hayatla dalga geçme halini. Yalnızlık Allah‘a mahsus ama şu dönem herkes tek başına. O dış fırçası duruyorsa bil ki ilişki içindesin. Ara sıra uğrayıp, evi derleyip toplayıp, gölge misali süzülüp kayıplara karışan birinin diş fırçası durmasın. Tek fırçan o zaman çok değerli.

Haberin Devamı

Hayat devam ediyor

DRAMAX İLE DÜNYANIN DİZİSİ

Demirören Medya, Arapça ve İspanyolca konuşulan ülkelere yönelik Dramax adlı dijital platformu hayata geçirdi. Yayın hayatına başlayan Dramax’ta tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen, reyting rekorları kıran Türk dizileri şimdi de dünyayı etkisi altına alacak. 5 bin saatten fazla, İspanyolca ve Arapça dublajlı içerikle start veren Dramax tüm kanalların, dizi ve film üreticilerinin, özgün içerik sahiplerinin projelerine açık. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı “Dramax Türk kültürünü dünyaya tanıtan en güçlü platform olacak” dedi.

BALKANLARDAN ANADOLU’YA

Şu dönem müzik piyasasının en renkli grubu Kolektif İstanbul’dur desem abartmış sayılmam. 2006’da Richard Laniepce tarafından kurulan grup bu bölgeye ait etnik kökenli modern bir müzik yapıyor. Balkanlardan Anadolu’ya uzanan müzik mirasını dünyaya yüzünü dönerek yeniden yorumluyor.

Kolektif İstanbul, 15’inci yılına “Kısmet” adlı albümle giriyor. Sahnedeki enerjisiyle ünlü grubun Ada Müzik etiketiyle yayınlanan beşinci stüdyo albümleri içinden geçtiğimiz zorlu süreçte dinleyiciye hoş bir nefes aldırıyor. Kolektif İstanbul her zaman olduğu gibi “Kısmet” ile coşturuyor, dans ettiriyor ve en önemlisi, mutlu ediyor.

Minik konsey

YENİ İMAJ

Karaköy Güllüoğlu Cihangir’de yaşadığım dönemde hafta sonu kahvaltılarının vazgeçilmez adresiydi. Bunun dışında tabii yurtdışından misafirimiz geldiğinde baklava diye yanıp tutuştuklarından koşa koşa gittiğimiz bir turizm tanıtım noktasıydı. Karaköy Güllüoğlu logosunu, kurumsal kimlik görsellerini, paketlerini baştan aşağıya yeniledi. Geleneksellikten uzaklaşmadan modern bir kimlik yaratmayı başarmışlar. Lezzetleri de zaten bildiğiniz gibi, aynı kalitesinde devam ediyor.

Minik konsey

MEST SELLER

Süreyya Köle 25 kadın yazarın pavyonda geçen öyküsünü bir araya toplamış ve ‘Şehir Söner Biz Yanarız’ isimli, kitap ortaya çıkmış H2o’dan yayınlanan kitabıın içinde birbirinden renkli öyküler bulunuyor. Bildiğimiz pavyon öyküleri değil bunlar, gerçekçiler.

Pavyon gerçeğini aktarmak için bir sürpriz söyleşi de yapılmış. Pavyonda çalışan ve bu işte kendisini maharetle tanımlayan, tarif eden bir kadınla, İzmirli Burcu ile. ‘Şehir Söner Biz Yanarız’da tiyatrocu ve aktivist olarak tanıdığımız Seyhan Arman’ın da ‘Mest Seller’ isimli bir öyküsü yer alıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder