Uğur Alkapar Mutluluğun formülü çok açık; bir sen, bir ben, bir de bilet
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğun formülü çok açık; bir sen, bir ben, bir de bilet

Melis Sezen, İbrahim Selim’in programında havaalanında romantik bir tanışma yaşadığını anlattı. “Filmlerdeki gibi” dediği tanışmanın ardından yemek yemişler ama beyefendi ukala bir zengin çıkınca arkası gelmemiş. Ama her havaalanı, uçak tanışması öyle hüsranla bitmiyor.

Mutluluğun formülü çok açık; bir sen, bir ben, bir de bilet

Mesela Başak Sayan Bodrum’dan Ankara’ya uçarken tanıştığı Murat Vardal ile evlendi. İkizleriyle mutlu bir yaşam sürüyorlar. Popçu Ece Seçkin evlilik hazırlıkları yaptığı pilot Çağrı Terlemez ile uçakta tanışmış. Ama Çağrı Bey de o sırada yolcuymuş. Seçkin “Onu gördüğüm an ‘Ben bu adamla evleneceğim’ dedim” diye anlatıyor. ‘İnadına Aşk’ dizisiyle tanınan oyuncu Cevahir Turan, 2018’de uçak yolculuğu sırasında tanıştığı Arman Yıldız ile evlenmişti mesela.

Haberin Devamı

ROMANTİZM DORUKTA

Yakın bir arkadaşım Londra uçağında yanına oturan bir Arap genciyle üç yıl süren romantik ötesi bir aşk yaşadı. Hayır bizim Arap dolandırıcı çıkmadı, kültür farklılıkları bir Romeo ve Juliet hikayesi yarattı sadece. O nedenle süremedi. Ama ilişkinin tesadüfi başlangıcı aşk filmlerine taş çıkartacak derecede keyifli değil mi?

Uçaktan koca bulma fikrinin bazı kadınlara çok cazip geldiğini biliyorum. Sırf bu amaçla paraya kıyıp ‘business’ sınıfı bilet alıyorlar ki zengin bir erkekle tanışabilsinler. Bizler spor ayakkabı ve eşofmanla yolculuk yaparken onlar bayramlıklarını giyip profesyonel saç makyajla havaalanına gidiyorlar. Böyle bir azim varsa emin olun karşılığını da alıyorlardır.

DİŞİ MABEL

Merve Çalkan 2012’de Soundcloud’da yaptığı müzik çalışmalarını paylaşarak adını duyurmuştu. 2015’te ilk konserini verdi. Özellikle 90’lar şarkılarını cover’layarak tanınırlığını arttırdı. Arkadaşı Mabel Matiz’in desteğiyle bu yolda ilerlemeye devam etti. Merve Çalkan 6’ncı teklisi ‘Tekinsiz’i dinleyiciyle buluşturdu.

Söz ve müzikte imzası olan Mabel Matiz’in etkisi Volkan Karaman’ın düzenlemesinde de Merve’nin söyleyiş tarzında da hissediliyor. Bu nedenle kendisine ‘Dişi Mabel’ desek yeridir. Mabel’e hayran olduğunu söyleyen Merve “Yalnızca yaptığı müzik değil, okuduğu kitap, dinlediği şarkılar belki izlediği film hep ilgimi çekiyor” diyor.

Haberin Devamı

Mutluluğun formülü çok açık; bir sen, bir ben, bir de bilet

BİR YIL SONRA AMA...

Normalleşmenin ayak seslerini duyuyor gibi oluyorum. Bu yıl değil belki ama seneye yaz bile olsa yabancı bir grubun konser haberi insanı biraz olsun umutlandırıyor. İzlandalı rock grubu Kaleo, 2016’da yayınladıkları ilk albümleri ile ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Kaleo 3 Temmuz 2022 tarihinde Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak!

ÜÇÜNCÜ SOLO SERGİ

Meltem Şahin’in Türkiye’deki 3. solo sergisi kadın cinayetlerini konu alan ‘Birinin Acısı Öbürüne Geçmiyor’, dün Kıraathane İstanbul’da açıldı. Serginin küratörlüğünü Elvin Eroğlu ve Meltem Şahin, sergi tasarımını Evrim Karacan, ses tasarımını Mert Kocadayı üstlendi. Sergi 6 Ağustos 2021 tarihine kadar Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi’nde görülebilir.

TEŞEKKÜRLER

Fikri Karayel bir şarkı yazarı olarak kendini fazlasıyla ispatlamış bir isimdi. Yakında çıkacak ikinci albümün habercisi olan ‘Ne Güzel Oldu’da ne kadar iyi bir şarkıcı olduğunu da görüyoruz. Bu vokallerde kendisini aşmış. Müzikle can ciğer kuzu sarması olmuş sözler beni ilk satırdan yakaladı ve bırakmadı.

Haberin Devamı

Tolga Erzurumlu’nun düzenlemesi ise bu işin nasıl kusursuz bir matematikle ama duygusunu kaybetmeden yapılabileceğinin bir örneği. Ata Uykur’un çektiği dünya tatlısı animasyon klip de pastanın kreması olmuş. ‘Ne Güzel Oldu’ya emeği geçen herkese bize böyle bir şey sundukları için teşekkürler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder