Uğur Alkapar Online final
HABERİ PAYLAŞ

Online final

Bu yıl seçmeleri online yapılan ‘Vodafone FreeZone Müzik Yarışması’nın kazananı Antalyalı genç şarkıcı Gülşah Kömür oldu. Halk oylamasıyla birincinin belirlendiği organizasyonun koçu Mustafa Sandal ve sunucusu Jess, konuk şarkıcılar Melis Fis ve Eypio Acun Medya stüdyosundan yayına katıldı. Finalistler ise evlerinden görüntülü bağlandı. Gülşah Kömür’ün Vodafone desteğiyle çıkaracağı şarkıyı merakla bekliyorum.

Geri döndü

Ocakta Kuruçeşme’deki Les Ottomans’ın içinde açılan Müstesna son dönemin en iyi kebapçımeyhanelerinden biriydi. Hele bir de Boğaz’ın üstünde olması onu benzerlerinden öne çıkarıyordu. Tabii pandemi yüzünden güzelim mekan zorunlu tatile girdi. Ama dönüşleri muhteşem oldu. Müstesna üst düzey temizlik önlemleri ve hijyen kurallarıyla tekrar açıldı. Ocakbaşı keyfini, kebabı, eti seviyorsanız bir de Boğaz kenarında deneyin.

Haberin Devamı

Hammam açıldı

Alaçatı’nın en merakla beklenen mekanlarından, Serkan Koca’nın işlettiği Hammam sonunda açıldı. Önceki sezonlarda köy içinde kaliteli eğlence ve iyi yemek deyince akla ilk gelen yer olan Hammam bu sezon da çizgisini bozmuyor. 24.00 kısıtlaması nedeniyle yemeğin daha da önem kazandığı Hammam’da Ege’nin ruhuna uygun olarak zeytinyağlılar öne çıkıyor. Kokteyl konusunda ise oldukça iddialılar. Instagram hikayelerinden gördüğümüz kadarıyla gecenin sonuna doğru ortam hareketleniyor. Hatta bazı geceler canlı müzik bile olacak Hammam’da.

Dondurma şarkıları

Çok güzel bir yaz şarkıları toplama albümü adı gibi değil mi? Aleyna Tilki’nin Cornetto şarkısına Amerikalı ünlü şarkıcı ve söz yazarı Halsey ile anlaşan Magnum’dan yanıt geldi. Oraların Aleyna’sı Halsey, Marshmello ile birlikte marka için yaptığı ‘Be Kind’ adlı şarkısını yayınladı. “Kendin ol, özgün ol” mesajı taşıyan parçayı Halsey yarın 19.00’da YouTube kanalında farklı versiyonlarıyla canlı olarak seslendirecek.

Kaş’ta caz

Kaş Caz Festivali, bu yıl 28-30 Ağustos’ta Setur Marina ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşuyor. Kaş’ın muhteşem doğasında gerçekleşecek festivalin 3 güne yayılacak programı açıklandı. Birsen Tezer, Korhan Futacı, Aydın Esen ve Randy K. Esen, Can Kozlu, Sattas gizi isimler konuklara müzik ziyafeti çekecek. O günlerde Kaş’ta olmayı planlıyorsanız şimdiden yerlerinizi ayırtmanız ve biletlerinizi almanız gerekecek.

Haberin Devamı

En iyi otel

Şehrin en şık otellerinden, Zorlu Center’daki Raffles İstanbul, turizm ve seyahat endüstrisinin en önemli yayınlarından biri olan ‘Travel+Leisure’ tarafından ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Otel’ seçildi. Otel aynı zamanda ‘Dünyanın En İyi Otelleri’ listesinde de 7. sırada yer aldı. İstanbul’un dünyaya tanıtılmasına büyük katkısı olan Raffles ve tüm diğer beş yıldızlı oteller pandeminin etkilerini çabucak atlatıp eski görkemli günlerine geri döner.

Eve servis

Uçak yemeklerine bayılırım. O minicik mutfaktan yayılan kokuyu taşıyan yemek bana ulaşana dek küçük tatlı bir heyecan yaşarım. Smart Food business class uçuşlarında sunulan yemek konseptini evinize getiriyor. Günlük olarak üretilerek soğutulan ve ambalajlanan yemekler, 5 derecede muhafaza ediliyor. Siz web sitesinden sipariş verince ısıtılıp hızla ulaştırılıyor. Usta şeflerin elinden çıkan yemeklerle birlikte dilerseniz garson bile isteyebiliyorsunuz. Evde davet vermek bu kadar kolay olmamıştı.

Haberin Devamı

Yaz şarkısı

Bu yaz yıldızlar bomba şarkılar çıkarmayınca kendi kendimize keşifler yapmak zorunda kalıyoruz. Benim keşfim de Berru Tural’ın ‘Aşk Esiyor’ şarkısı. Dün yayınlanan parça, ritmiyle, akılda kalıcı sözleriyle ve hafifliğiyle insanın içinde bir yaz aşkı yaşama isteği uyandırıyor. Klip Şile’nin köylerinde ve ormanlık alanlarında çekilmiş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder