Uğur Alkapar Reklam dedikoduları
HABERİ PAYLAŞ

Reklam dedikoduları

Birinci sayfamızdaki Simge ve Ece Seçkin haberini okudunuz mu? Biliyorsunuz ünlüler reklam anlaşmalarından büyük paralar kazanıyor. Ama bunların çoğu ne marka ne de ünlü tarafından doğrulanıyor. Ya yalanlıyorlar ya da sessiz kalıyorlar. Para konuşmak biraz görgüsüzlük sayıldığından susuyorlar veya gerçekliği kesin olmayan rakamlar yüzünden bir de maliye tarafından denetlenmek istemiyorlar. O yüzden duyduklarınızın çoğunun doğru olduğuna inanın! Bu reklam meselelerinin dedikodusu bitmez. Geçtiğimiz yıllarda başka bir genç popçumuzun nasıl sömürüldüğü konuşuluyordu. Marka aslında popçunun eline kalan miktarın iki katını ödemiş. Yarısı menajerine ve danışmanına gitmiş ki bu anlaşmalarda menajer payı aslında yüzde 20’dir. Neyse, herkese bol kazançlar.

Haberin Devamı

SAHNEYE IŞINLANDI

Nil Karaibrahimgil, 23 Nisan dolayısıyla Beşiktaş’taki Vodafone Park’ta konser verdi. Bu konserin en önemli özelliği seyircisiz ve aslında Nil’siz olmasıydı. Nil Karaibrahimgil sahnede değil, stadın başka bir bölümünde yer alan stüdyodaydı. Stada özel izinlerle 5G altyapısı kuruldu ve Nil’in hologramı sahneye adeta ışınlandı. Stüdyodan tek başına bağlanan Nil’e sahnede canlı orkestrası eşlik etti. Dünyanın farklı ülkelerinden çocukların hologramları da konserde sahneye çıktı. Binlerce kişi internetten konseri canlı izledi. Vodafone’un 5G denemesi başarıyla sonuçlandı.

‘YAKAMOZ’A NE OLDU?

Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü oynadığı ‘Yakamoz’ dizisiyle ilgili paylaşım yapmayınca birtakım söylentiler dolaşmaya başladı. Çünkü Salih Bademci ile çektiği ‘İlk ve Son’ dizisinin 12 adet postu (story de değil) hala sayfasında duruyor.

Özpirinçci dizi için düzenlenen yemeğe de katılmamıştı. Bundan sonra yapımcılar oyuncu sözleşmelerine promosyon süreci ile ilgili maddeler de koyduracaktır mutlaka. Dün de Özge Özpirinçci’nin sette huzursuzluk çıkardığı ve sonra yapımcıyla davalık olduğu iddia edildi. Ancak yapım şirketi bu iddiaları yalanladı.

BİRÇOK İDDİA VAR

Konuşulan o ki Netflix, dizinin senaryosuna, çekimlerine o kadar çok karışmış ki ekibin sinirleri bozulmuş ve ortaya çıkan işten hiç memnun değillermiş. Zaten dizi için yapılan yorumların başında da oyuncuların pek iyi bir iş çıkarmadığı ve işe inanmış görünmedikleri geliyor.

Haberin Devamı

Bir diğer iddia da Özge Özpirinçci’nin Netflix’e ‘Yakamoz’dan hemen sonra Blu TV için ‘İlk ve Son’ dizisini çekeceğini haber vermediği için gerildikleri. Çağatay Ulusoy’a ‘Muhafız’ yüzünden dört sene başka dizi çektirmeyen Netflix, Özpirinçci ile böyle bir anlaşma yapmamış demek ki. Yoksa direkt davalık olurlardı. Kişisel fikrim ise hiç fena bir iş olmadığı.

Çekimler, oyunculuklar rahatsız edici değil. Ancak diziyi ikinci bölümde bıraktım. Nedeni kötü adamların çok kötü ve birden fazla olmaları. Ben gerçek hayatta da sevmediğim insanların yanında durmuyor kaçıyorum. Neden dizilerde katlanayım, değil mi?

SÜPER YETENEK

Sizlerle bir keşfimi paylaşacağım. Orkestrasıyla özel gecelerde sahne alan Burcu Aslan geçtiğimiz aylarda ‘Sensiz’ adlı bir single çıkardı. Sözü müziği kendisine, düzenleme ise Aytaç İnan’a ait. Burcu’nun on parmağında on marifet. Tam bir ‘showgirl’. Oyuncu ve dansçı. SAÜ Devlet Konservatuvarı Halk Dansları mezunu.

Haberin Devamı

Bu nedenle sahnede onu izlemek büyük bir keyif. Türk poptan başlayıp yabancı pop klasiklerine uzanan bir repertuarı var. İngilizce de söylüyor Fransızca da. Ayrıca, o bir şair! ‘Kanatlarım Kül’ adlı kitabı yayınlanmak üzere. Hemen YouTube’u açın ve kendinize bir doz Burcu Aslan alın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder