Uğur Alkapar Reklam önerileri
HABERİ PAYLAŞ

Reklam önerileri

Artık reklama çıkmayan ünlü kalmadı.

Bir yılda kazandıklarını üç günlük çekimlerde aldıkları için bu sektör iştahlarını kabartıyor. Boşta kalan yıldızlar için reklam önerilerim var:

✔ BADE İŞÇİL VE NEBAHAT ÇEHRE: Salon kadınlarını ve zenginleri oynamaktan bıkan ikili, makyajla fakirleştirilebilir! Ucuz ürünler satan bir marketin marka yüzü olup, oradan alışveriş yapan anne-kızı oynayabilirler. Slogan da hazır: “Bu markette hepimiz zenginiz.”

✔ŞEYMA SUBAŞI: Gülse Birsel’in oynadığı enerji veren vitamin reklamındaki isim esas Şeyma olmalıydı. Hiç mi aklınıza gelmedi? İddialarla dalga geçmeyi sevdiği için vitamin hapını suya atarak içtiğini düşünsenize!

Haberin Devamı

✔HANDE YENER: İngilizce öğrenme seti tanıtmalı. Londra’daki Big Ben’in önünde elinde setin DVD’si ile poz verse harika olmaz mı? Reklam şarkısını da İngilizce olarak kendisi söylemeli.

✔GÜLBEN ERGEN: Bence pideci reklamında oynasın. Konya etli ekmek yerken mevlana’dan alıntılar yaparak huzur ve ahlak dolu bir marka imajı yaratacaktır.

✔SİBEL CAN: Tabii ki cip reklamı. Kendisine yeni diye 2. el lüks araç satan Mehmet Çelik’i hapse mahkum ettiren şarkıcı, şoför koltuğunda otururken kameraya döner “Daima en iyisine, en yenisine layıksınız” deyip göz kırpar. Dış ses: “Aksini iddia edenleri affetmeyin.”

DADA GECELERİ

Okan Bayülgen’in Mecidiyeköy’deki Fairmont Quasar’ın içine açtığı Dada’nın alt katı kulüp olarak hizmet vermeye başladı. Canlı müzik geceleriyle şehrin en iyi DJ’lerinin çaldığı partiler Dada’yı iyice canlandırdı. Kabarett kısmı ise tam gaz devam.

Reklam önerileri

Mesela Seyhan Arman’ın ‘Küründen Kabare’ oyununu yakalarsanız kaçırmayın. Geçen hafta ben Nükhet Duru’yu izledim. Okan Bayülgen ile arada atıştıkları, şahane bir ‘Nünü’ konseriydi. Nükhet Duru hiçbir zaman azalmayan çekiciliği, işvesi ve ustalığıyla seyircinin ilgisini sürekli ayakta tutmayı başarıyor. Her izlediğimde o meşhur star ışığını biraz daha güçlenmiş görmek de hayranlığımın artmasına neden oluyor.

MARDİN YEMEKLERİ

Harbiye’deki Hilton İstanbul Bosphorus bir yıldır ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ adlı bir proje yapıyor. Bugüne dek Adana, Seferihisar ve Giresun’dan İstanbul’a gelen kadınların elinden çıkan lezzetler otelin restoranında konuklara sunulmuştu. Hilton bu kez Mardin’den misafirlerini ağırlıyor. Perşembe başlayan ve bugün son bulacak etkinliğin menüsünde mütebbel, kenger kavurması, falafel, kibbeneye, kurutulmuş patlıcan dolması, incasiye, kaburga dolması, hurma tatlısı gibi lezzetler var. Bugün son gün, hâlâ şansınız var.

Haberin Devamı

ANADOLU'DAN

Bomonti’deki Kilimanjaro menüsünü yeniledi. Keşkeğe bayılırım, tabii anemin yaptığına. Burada yanında haşlanmış nohutla sunuyorlar. İlginç bir seçim.

Reklam önerileri

Tahinli süzme yoğurt ve susamla servis edilen ıspanak kökü, tarhun aromalı süzme yoğurt ve kavrulmuş taze tarhunlu ceviz eşliğinde portakallı ılık kereviz, basit malzemelerle nasıl renkli ve çekici bir yemek yapılabileceğinin ispatı gibi. Badem ve elmayla lezzetlendirilmiş dana yanak ve etli pazı sarma son dönemde iyice yükselen Anadolu mutfağına dönüşün temsilcisi sanki.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder