Uğur Alkapar Sadece 54 kişi
HABERİ PAYLAŞ

Sadece 54 kişi

Sezonun yeni mekanları birer birer açılıyor. Yazın Alaçatı’da Hammam’ı işleten Serkan Koca, Nişantaşı, Abdi İpekçi’de Studio 54 ile geliyor. Nişantaşı 22 adlı bistronun üst katında yer alacak olan kulüp sadece 54 kişiyi ağırlayacak kapasitede.

Studio 54 kapılarını 9 Ekim’de açacak, yerli ve yabancı müzikler çalacak. 23:00-04:00 arası hizmet verecek.

Gece gezenler sadece tanıdık yüzlerle eğlenebilecekleri küçük mekanları çok seviyor.

Bizim Studio 54’ün önünde de New York’un efsane kulübündeki gibi uzayacak sıraları şimdiden görüyor gibiyim.

Haberin Devamı

YAZI ÖZLEYENLER

Uzatmaları oynayan yaza dönüp baktığımda akılda kalan birkaç etkinlikten biri Yapı Kredi Summer Escape olmuş. Birçok ünlü ismi bu üç ayaklı yaz eğlencesi/festivalinde keyif yaparken gördük.

26 -28 Temmuz’da Bozcaada, 24-27 Ağustos ’ta Akyaka’da, 13-15 Eylül ’de ise Kaş’ta düzenlenen bu yaz kaçamaklarına birçoğumuz ancak Instagram paylaşımları sayesinde şahit olduk. İç geçirdik. Orada olmak istedik. Yazı şimdiden özleyenler el kaldırsın!

GENÇLİK SIRLARI

Gazetemizin yeni kurulan yayınevi Posta Kitap’ın ilk kitabı çıktı! Sağlık editörümüz Özgür Gökmen Çelenk, 23 doktorun tavsiyeleriyle oluşturduğu 250 farklı genç kalma önerisini ‘Gençlik Sırları’ adlı kitabında topladı. İçinde zorlanmadan uygulayabileceğiniz altın değerinde bilgiler var.

Dahası konular bölüm bölüm ayrıldığı için sıkılmadan okuyorsunuz. Ayrıca sağlık konusunda bir kaynak, bir rehber olarak da tam bir başucu kitabı. ‘Gençlik Sırları’nın tanıtımı geçen hafta Ortaköy’deki Ruby’de yapıldı.

Özgür Gökmen Çelenk’i tebrik etmeye gelen konuklar, yazarımızın ne kadar genç ve güzel göründüğünü fark edince oracıkta kitapları açıp okumaya başladı! Lütfen kendisini Instagram’da (@ozgurcelenkk) takip edin. İlk imza gününü kaçırmayın ve kitabın işe yaradığına yakından şahit olun.

WILMA’NIN 3.GÖZÜ

Kitap demişken, Wilma Elles de yazarlığa soyunmuş. Ama tek başına değil. ‘Kül&Tablası’, ‘Altın Kalem’ ödüllü yazar Yiğit Caner Ertoşi’nin ünlülerle ortak çıkaracağı kitapların ilkiymiş. İçeriği ‘Algoritmalı kişisel gelişim’ diye duyurulan kitabın insan gelişimini ve ‘3. göz ilmi’ni ele aldığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Şimdi ben bunları okuduktan sonra bu kitabı çok merak ettim. Wilma Elles’in 3. gözü açık mı, değilse açılmış mıdır? Röportajcı meslektaşlarımı göreve davet ediyorum.

İKİ KONSER BİRDEN

Bazı yabancı şarkıcılar bizi çok seviyor. Zamanında Jay Jay Johanson’un açtığı yoldan ilerleyen Oscar and the Wolf ülkemizde çıkmadık sahne bırakmamış, Afyon’da bir düğünde bile konser vermişti.

Geçen geldiklerinde biletleri kısa sürede tükenen Fransız grup Polo&Pan de o yolda ilerliyor. Bu cuma İzmir Arena’da, cumartesi de İstanbul Volkswagen Arena’da kalabalıkları coşturacaklar. Grubu düğün, nişan, sünnet törenlerinde çıkarmak isteyenler konsere gelip menajerlerine ulaşmayı deneyebilir.

ANKARA COŞACAK

Yazın Çeşme Bodrum, kışın İstanbul dışında bir yerden bahsetmiyorsunuz diyenlere gelsin: 11-12-13 Ekim’de Ankara’daki ODTÜ MD Vişnelik’te, Vişnelik Müzik Festivali gerçekleşiyor.

Başkent, üç gün boyunca Athena, MFÖ, mor ve ötesi, Yeni Türkü, Ceza, Cem Adrian, Can Bonomo, Norm Ender, Pilli Bebek, Sattas, Babazula, Can Gox konserleriyle coşacak, ünlü DJ’lerle dans edecek. Ankaralılar, hadi yine iyisiniz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder