Uğur Alkapar Sertab neden sinirlendi?
HABERİ PAYLAŞ

Sertab neden sinirlendi?

O SORU DENSİZLİK

Sertab Erener yaptığı ninni albümünün basın toplantısında kendisine gelen bebek sorusunu cevaplamadı. 57 yaşındaki bir kadına bebek sormak densizliktir. Bir muhabir Sertab’ın yaşını bilmek zorunda. Diğer yandan Sertab o kadar genç görünüyor ki o soru refleks olarak da çıkmış olabilir. Bir de ninni söylüyorsanız basın danışmanınız sizi bu soruya hazırlamalı.

Zaten Sertab hiç bozuntuya vermeden “Oralara gelmeyelim” diyerek geçiştirdi ve gülümsemeye devam etti. Ne zaman dikkatler albüme konuk olan Can Bonomo-Öykü Karayel çiftine yöneldi, o zaman işin rengi değişti. Sertab röportajı hemen bitirmek istedi. Tabii sözü kesilen Bonomo ve eşine büyük ayıp oldu. Sertab bebek sorusuna değil de spot ışığının başkasına yönelmesine sinirlenmiş görünüyordu.

Haberin Devamı

KİBİR BİR CANAVAR

Daha soru sormak isteyen muhabirler “Sizi göremiyoruz pek” deyince “Beni sokakta mı göreceksin?” cevabının altındaki kibir, ukalalık, tepeden bakma da gerçekten eşine az rastlanır türden. Bu hale gelmiş Sertab’ı hiçbir yerde görmesek de olur zaten.

NİNNİDE KERAMET VAR

Aylin Aslım da 2020’de ‘Minik Adımlar’ adlı bir ninni albümü yapmıştı. Aynı yıl hem de 44 yaşındayken doğal yollarla hamile kaldı ve geçen nisanda da yani 45 yaşında anne oldu. Belki ninni albümleri uğurlu geliyordur, keramet vardır. Kim bilir?

ÖZEL BİR TARZ

Uluslararası birçok yarışmaya katılarak ülkemizi temsil eden müzisyen Ezgi Alaş, şarkıları ve sahne performansları ile dikkat çekiyor. Ezgi’yi geçen yıl eylülde yayınladığı ‘Pacha Mama’ ile tanıdım. İngilizce sözlere sahip bu şarkıyı ve Ezgi’nin kendine has vokalini mutlaka dinleyin. Piyasanın önemli oyuncularından biri haline gelen M.O.B Entertainment ile çalışmaya başlayan Ezgi Alaş kariyeri açısından attığı bu önemli adımdan sonra sahnelerde daha sık karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Sertab neden sinirlendi

ÇOCUK RUHLU BİR AŞK

İkinci şarkısı ‘Sırılsıklam’ı çıkaran Suzet sadece müzisyen değil, oyunculuğuyla ve gezgin kimliğiyle de tanınıyor. Netflix’in ‘Kulüp’ dizisinde bir rolü var. Instagram’daki gezgin hesabını da binlerce kişi takip ediyor. Suzet sözlerini kendi yazdığı yeni şarkısında çocuk ruhlu bir aşk hikayesini anlatıyor. İngiltere’de müzikal tiyatro okuyan, birçok büyük prodüksiyonunda sahneye çıkan Suzet 7 dil biliyor. Türkçenin yanı sıra, İspanyolca, İngilizce ve Portekizce şarkılar söylüyor.

Haberin Devamı

Sertab neden sinirlendi

GÖZLERİNİZE İNANMAYIN

İki yıl önce Beyoğlu Narmanlı Han’da açılan İllüzyon Müzesi’ne gitmiş miydiniz? O dönem herkes akın etmiş, Instagram paylaşımı yapmıştı. Sonra araya pandemi girdi. Anadolu yakasında Emaar AVM’de de şubesi bulunan İllüzyon Müzesi’ni ziyaret etmenin tam zamanı. Vortex Tüneli, Ames Odası, Sonsuzluk Odası göz aldanmalarıyla dolu müzenin en çok ilgi gören odaları arasında yer alıyor.

Sertab neden sinirlendi

EN GÜZEL ŞARKILAR

1996’da kaybettiğimiz Zeki Müren servetini TEV (Türk Eğitim Vakfı) ve TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışlamıştı. TEV bugüne dek Zeki Müren Fonu’ndan verilen 3 bin 638 burs ile öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi. Vakıf, sanat güneşini anmak için Anker işbirliğiyle Spotify’da bir Zeki Müren çalma listesi hazırladı. Listede benim çok sevdiğim ‘Şimdi Uzaklardasın’ ve ‘Gözlerin Doğuyor Gecelerime’ de var.

Haberin Devamı

YENİ MEKANLAR

KIRILSIN TABAKLAR

Eksen Group’un klasik mekan markalarından Kalamata, Kuruçeşme’de hayata geri döndü. Farklı mekanlarda hizmet veren Kalamata şimdi de Sortie’nin kapalı üst kısmında. Ergun Yıldız yönetimindeki bir ekiple gece hayatına tekrar merhaba diyen Kalamata bir Akdeniz meyhanesi. Mezeleri harika görünüyor. Açılışında Hande Yener’i tabak kırarken gördüğümüz Kalamata’da çarşambaları Yunan gecesi var.

Sertab neden sinirlendi

SABAHLAR OLMASIN

Tayfun Topal, Taksim’deki People’ın bahçesini Ginza adıyla müthiş bir mekana dönüştürmüştü. Haftanın her günü dolu olan Gİnza’ya kardeş geldi. Eskiden People’ın iç mekanı olan kısım X-Room adıyla bir kulüp olarak hizmet vermeye başladı. Ayrı bir kapıya sahip X-Room’da Ginza’nın dekor konsepti devam ediyor. Nasıl olsa kış geldi. Geceler yeterince uzun. X-Room’da sabahlar olmasın!

Sertab neden sinirlendi

AÇILIŞTA GÜLŞEN VAR

Birçok şubesi bulunan ve canlı müziğin önemli markalarından biri olan Jolly Joker, Private adıyla yeni bir konsept hazırlıyor. Gümüşsuyu’ndaki CVK Park Bosphorus’un terasında hizmet verecek olan Jolly Joker Private, Günay gibi yemek vecanlı müzik sunacak. Restoran olarak mutfağıyla da iddialı bir giriş beklediğim JJ Private açılışı 3 Aralık’ta Gülşen ile yapacak.

KARADAĞ’DA İKİ GÜN

Geçen salı Karadağ-Türkiye milli maçını izlemek üzere Futbol Milli Takımlar Ana Sponsoru Turkcell ile ülkenin başkenti Podgoritsa’daydık. İstatistiki bilgi verecek olursak ülkenin nüfusu 650 bin. 185 bini başkentte yaşıyor. Yüzde 20’si Müslüman, gerisi Hıristiyan. Komünizm sonrası yeni sisteme çabuk ayak uyduran Karadağ’ın Akdeniz kıyısındaki Budva ve Tivat şehirleriyle Kotor kasabası yazları 700 binden fazla turist çekiyor.

Podgoritsa’da bizim buradaki semt sahalarına benzeyen bir stattaydı maç. Stada girerken üzerimizdeki Türkiye formalarını gören Karadağ taraftarları bizi alkışlayınca centilmenliklerine hayran kaldık. Ertesi sabah erkenden Kotor’a doğru yola çıktık. Kale duvarlarının içindeki tarihi kasaba çok etkileyiciydi. Avrupa’nın geçmişinde önemli bir yere sahip Adriyatik denizinin kıyısındaki bu küçük kasabayı bir ara Napolyon bile ele geçirmiş.

Sertab neden sinirlendi

PLAJLAR HALKA AÇIK

Tivat’taki öğle yemeğinden sonra da Budva’ya geçtik. Yazın yüz binlerce turisti çeken, dünya zenginlerini ağırlayan Budva’da in cin top oynuyordu. Yine de restoran ve kafelerin büyük bölümü açıktı. Kıyılardaki 5 yıldızlı otellere rağmen tüm plajları halka açık olan Budva ve Tivat’ta dünyaca ünlü markaların mağazalarını da bulmak mümkün. Ülke ekonomisini kalkındıran Karadağ kıyı şeridine küçük bir Cote d’Azur diyebiliriz.

Sertab neden sinirlendi

YEME İÇME

Karadağ’ın yeme içme sektörü kıyılarda biraz daha gelişmiş. Servis kalitesi son derece yüksek. Yemekler ise bizdeki Big Chefs, Cookshop, Midpoint düzeyinde. Bunu iyi bir şey olarak söylüyorum çünkü ‘ortalama’ gördüğümüz bu zincir mekanlarda bile kalite tatmin edici. Tivat’ın en iyi restoranları da onlarla aynı ayarda. Yani bir Topaz, Park Fora ya da Zuma beklemeyin.

Podgoritsa’da Pod Volat adlı geleneksel bir restoranda ülkenin adetlerine uygun olarak turşu, köfte gibi yöresel lezzetlerin hakim olduğu bir yemek yedik. Akşam yemeği için seçilen Porto kaliteli bir İtalyan mutfağı sunuyordu. Tivat’taki One Restaurant ise son derece Avrupalı bir menüye sahipti.

FIRSATLAR SUNUYOR

Karadağ seyahatimizin ev sahibi, Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon markanın Platinum hizmetini anlattı. 2.7 milyon kullanıcısı bulunan Platinum; sağlıktan ulaşıma, kültür-sanat etkinliklerinden alışverişe kadar birçok alanda fırsatlar sunuyor.

Platinum müşterilerine Ayazağa’daki Turkcell Platinum Park’ta yüzde 50 indirimli offroad deneyimi, araç kiralamalarında yüzde 30 indirim, İstanbul Havalimanı’nda lounge indirimi, ücretsiz HAVAŞ servisi ve başka birçok yerde indirimler sağlanıyor.

EFROUZ’DA BİR GECE

Geçen hafta Hilton Kozyatağı’ndaki Efrouz’daydım. Eski manken İlgi Gövsa’nın marka danışmanlığını yaptığı Efrouz, hem yemeği hem eğlencesiyle tavsiye edebileceğim bir mekan. Şef Rıza Baylan’ın hazırladığı özenli mezeler, kalabalığa rağmen aksamayan servis, keyifli bir gece geçirmenizde büyük etken. Mekanın bir yıldızı İlgi Gövsa ise diğeri de sahneye çıkar çıkmaz ortamı değiştiren ‘Amanda İş Başında’.

Ses sanatçısı ve şovmen Reşat Gümüştaç’ın hayat verdiği Amanda, konukları azarlıyor, çekiştiriyor ve çok eğlendiriyor. İş şarkı söylemeye gelince de sahnenin hakkını sonuna kadar veriyor. Hem iyi bir müzisyen hem de iyi bir oyuncu kendisi. Anadolu yakasında değilseniz bile karşıya geçin. Efrouz’da bir gece herkese iyi gelir.

Sertab neden sinirlendi

BÖYLESİNİ YEMEDİM

Biliyorsunuz Nusret Gökçe, çıraklıktan yetişerek et ustası olmuş. Peki Nusret’in yanında yetişenler ne oluyor? Onlardan biri Adnan Sert. Beş yıl önce Ulus’taki Adnan Saygun Caddesi’nde By Ulus adıyla bir etçi açmış. Kısa sürede mahalle sakinlerinin gözdesi haline gelen By Ulus pandemide de paket servis sayesinde ayakta kalmış. By Ulus’un ayda 6 bin tane sattığı çok özel bir salatası var.

Ulus halkı ağzının tadını biliyor. Etlerin hepsi özenle tedarik edilmiş ve ustalıkla pişirilmiş. Yediğim kuzularda asla koku yoktu mesela. Ayrıca burger konusunda da iddialılar. Eti çoğaltmak için köfteye katkı malzemesi eklemiyorlar. Kasap köfteyi de aynı şekilde yapıyorlar. Ben köfte meraklısıyım ve böylesini yemedim! Ayrıca korkmayın, fiyatlar da son derece makul.

Sertab neden sinirlendi

ÖDÜLE DOYMUYOR

Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden TUI, her yıl sektörün en iyilerini belirliyor. Bodrum, Belek ve Sorgun’da şubeleri bulunan Voyage, TUI’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Global Otel Ödülü’nün sahibi oldu. Geçmişten bugüne pek çok farklı platform tarafından ödülle layık görülen Voyage Otelleri, sektördeki başarısını taçlandırmaya devam ediyor.

Sertab neden sinirlendi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder