Uğur Alkapar Setup'ta olanlar
HABERİ PAYLAŞ

Setup'ta olanlar

Geçen cuma Kabataş’taki Setup’ta keyifli bir akşam partisi vardı. Hong Kong’da yaşayan fotoğrafçı Akif Hakan Çelebi’nin ‘The Outsiders’ sergisinin açılışı yapıldı. Setup’ın duvarlarını süsleyen vurucu kareleri 3 ay boyunca görmek mümkün. Gecenin en ilgi çeken konuğu magazin sayfalarından eksik olmayan İbrahim Kutluay’dı. Tek başına gelmeyi tercih ettiği etkinlikte herkes fısır fısır “Edwina da uğrar mı acaba?” diye dedikodu yaptı.

‘Kadın’ dizisinde tekerlekli sandalyeye mahkum olan ‘Raif’i canlandıran Sinan Helvacıoğlu ile sohbet etme fırsatım oldu. Engelli seyircilerle bu rol sayesinde kurduğu iletişimden aldığı geri bildirimlerden de bahsetti. Liseyi Saint Joseph’te üniversiteyi Paris Sorbonne’da okumuş, hem yazıyor hem yönetiyor. Aslında tam bir sinemacı. Dedim ki işte özlediğimiz oyuncu profili.

Haberin Devamı

KARŞILAŞTIRMA

Özlediğimiz oyuncu profili demişken, Mehmet Günsür’ün de Can Yaman’ın da İtalyan Lisesi mezunu olduğu aklıma geldi. Ama Mehmet Günsür bunu sosyal medya profil sayfasına yazmıyor. Mehmet Günsür yıllardır kadınların hayallerini süslüyor. Giydiği slip mayo olay oluyor.

Ama o Instagram hesabına Can Yaman gibi çıplak fotoğraflarını koymayı düşünmüyor bile. Mehmet Günsür İtalya’da tiyatro sahnesine çıkmış bir oyuncu. Yaptığı doğa dostu internet dizisi ‘Kanaga’ önemli ödüller alıyor. Uluslararası bir Netflix dizisi yayına girmek üzere. Ama o havaalanlarında peşine kadınları takma ihtiyacı hissetmiyor.

İşte bu nedenlerden ötürü Can Yaman’ın ekran partnerleriyle ilgili söylediği libidolu sözlere herkes ateş püskürürken; Mehmet Günsür “Yüzüne bakamadığım kadar sinirlendiğim birisiyle oynamak zorunda kaldım ” deyince ona inanıyoruz. Bir bildiği vardır da söylemiştir diyoruz. Tüm oyuncularımıza bir gün o mertebeye ulaşabilmelerini diliyorum.

GECE SHOW

Mehmet Günsür o sözü ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ adlı Youtube programında söyledi. ‘Alice’te ‘Kral’ı canlandıran İbrahim Selim talk show sunuculuğunu mükemmel bir şekilde başarıyor. Amerikan televizyonlarındaki meslektaşları James Corden, Jimmy Fallon, Seth Meyers gibi isimlerden feyz aldığı aşikar. Esprileri yazan ekibe de şapka çıkarmak lazım, çok becerikliler.

Haberin Devamı

İbrahim Selim’in en büyük yeteneği ise konuklarını rahatlatıp normalde hiç söylemeyecekleri şeyleri anlattırmayı başarması. O yüzden son dönemde magazine düşen en çarpıcı açıklamalar buradan çıkıyor. Pazartesileri Zorlu PSM Touche’de biletli seyircilerle çekilen program çarşambaları Youtube’da yayınlanıyor. Bu arada bazen muhabbet o kadar iyi oluyor ki internet bile buna hazır değil denilip, kesilerek yayınlanıyor!

DAVETSİZ

Arel Koray Nalbant, Canberk Karademir, Dünyacan Yılmaz ve Mustafa Şarbak’tan oluşan rock grubu Vera, 2019’u ‘Davetsiz’ adlı şarkısıyla noktalıyor. Klip de 5 gündür yayında. Dramatik gitarlar, dans beat’leri derken Vera neredeyse elektronik müzik yapmış bu kez. Dinleyiniz!

ONLINE YILBAŞI

Eskiden yılbaşı TV programları müthiş olurdu. Şimdi artık her şey internetten izleniyor. Yıl boyu şahane etkinliklere imza atan ‘Yeni Bi Fest’ bu yılbaşı Youtube’dan ‘Yeni Bi Yıl’ adında eğlence programı yayınlayacak. Asuman Krause ve Bülent Şakrak’ın sunacağı yayında Emel Sayın, Selami Şahin ve Can Bonomo sahneye çıkacak. 90’lardan Tayfun, Reyhan Karaca ve Mansur Ark var. Keşke dansöz de olsaydı!

Haberin Devamı

KIZ KIZA

Biliyorsunuz son dönemde özellikle meyhanelerde sadece kadınlardan oluşan masalara çok sık rastlıyoruz. Beyoğlu’ndaki Sade Meyhane de bunun farkına varıp çarşamba akşamları sadece kadınları kabul etmeye başladı. Bu ‘kız kıza eğlence’ gecelerinde uygun fiyatlı bir fiks menü sunuluyor. Ve büyük ilgi görüyor. Eskiden gazinoların kadınlar matinesi vardı. Belki böyle geleneklerin geri dönmesine ihtiyacımız vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder