Uğur Alkapar Sıla'nın şarkıları
HABERİ PAYLAŞ

Sıla'nın şarkıları

Sıla, İlker Kaleli ile yaşadığı aşk için “40 sene bekledim” demiş. Sokaklara çıkıp aşkını haykırdığını da söylemişti geçen hafta. Sıla olaylı bir şekilde ayrıldığı Ahmet Kural’a da şarkılar şiirler yazmıştı. Evlendiği Hazer Amani’nin fotoğraflarını paylaşıp ortaya ‘Seni seviyorum’ları saçmıştı. Sıla sevince tam seviyor.

Bunu da dünyaya ilan etmekten çekinmiyor. O an gerçekten buna o kadar inanıyor ki hepimizi ortak etmek istiyor. Belki bizi de inandırmak istiyor. Bugüne kadar inandık ama bundan sonra inanır mıyız bilemiyorum. İnsan hayatında kaç tane büyük aşk yaşayabilir?

Haberin Devamı

Bilmem, belki de kıskanıyoruz onun kadar aşık olamadığımız için. Sıla bu adamları, bu aşkları, şarkı yazmak için malzeme olarak kullanıyor belki de. Bence onda da sakınca yok. Adamlar en azından birlikteyken mutlu görünüyorlar çünkü. Neyse, Allah herkese Sıla kadar aşık olabilme yeteneği versin.

GERÇEK CEHALET

Işın Karaca, Aleyna Tilki’nin Haldun Demirhisar ile görüntülenmesiyle ilgili genç şarkıcının annesini hedef alıp “Allah’ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama” demiş. Öncelikle, Işın Karaca kendisinin hayatında olmayan, kan bağı bulunmayan bir aile için kamuya açık bir yorum yapma hakkını nasıl kendinde buluyor?

Bu soruyu herkesin sorması çok önemli çünkü bu sadece Karaca’nın değil, şu dönem bu topraklarda yaşayan büyük bir kitlenin sorunu. Kimsenin hayatına karışamazsınız, fikir belirtemezsiniz. Size ne, sana ne! İkinci olarak konu cehaletse Işın Karaca’nın geçen yaz orman yangınları devam ederken başka bir ülkede çok daha önce çekildiği ispatlanmış kundaklama görüntülerini paylaşması geliyor aklıma.

Ayrıca gerçeği öğrenmesine rağmen günlerce kaldırmaması. Üzerimize vazife olmayan şeylere karışmayı, övgü almak, kendimize pay çıkarmak için başkalarının hayatlarını eleştirmeyi bırakmalıyız. Mevlana’nın o güzel sözünü hatırlayalım: “Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin. İşte o zaman kusursuz olursun.”

BU YAŞTA BU BAŞARI

18 yaşındaki Sıla Şahin 8 yıl önce ‘Yetenek Sizsiniz’e katılmış ve övgü almıştı. O da yeni neslin kurallarına uyup şöhreti sosyal medyada yakaladı. Sıla Şahin’in TikTok’ta 600 bin takipçisi var. ‘Dönüyorum Eve’ şarkısı YouTube’da 17 milyon kez tıklandı. ‘Sarıyorum Yine Baştan’ 9.6 milyon kez dinlendi. Son akustik kaydı ‘Sevdan ile’ ise trendler listesinde 6’ncı sıraya kadar yükseldi. Henüz 18 yaşında böyle bir başarı yakalayan Sıla’nın önü çok açık.

Haberin Devamı

YILBAŞI HEDİYESİ

Bu ayın başından beri cumartesi günleri 2. sayfamızda yılbaşı için öneriler verdim ama hiç hediye tavsiye etmedim. Şurada 2 gün kalmışken, sevdiklerinize hâlâ bir şey almadıysanız Göztepe’deki İbrahim Güler Design Studio’ya bakabilirsiniz. Yılbaşı sofralarına renk katacak takımlardan, renkli ve eğlenceli aksesuarlara kadar birçok alternatif sunan mağazada değerli ressamlardan tablolar ve imzalı özel tasarım ürünler de bulmak mümkün.

COOKSHOP BÜYÜYOR

En popüler zincir restoran markalarından Cookshop, Galataport’ta bir şube açtı. Sadece Galataport mu? Cookshop hazirandan beri Meydan AVM, İstinyePark İzmir, Kıyı İstanbul ve Kozyatağı City’s’in de aralarında bulunduğu 10 şubeyi daha bünyesine katarak toplam 27 noktada hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

Hedef ise 40 şube, yeni pazarlar, yeni konseptler. Magnolia Shop by Cookshop ve Cookbox by Cookshop isminde 2 ayrı konsept ve yurtdışı şubeleri 2022’nin gündemi. Cookshop demişken size Bağdat Caddesi Erenköy şubesini anlatmam lazım. ‘Arka Bahçe’ konseptiyle açılan bu restoran caddenin kalabalığından kaçmak isteyenler için bir vaha gibi. Yolunuz düşerse bir girin bakın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder