Uğur Alkapar Şöhret yönetimi
HABERİ PAYLAŞ

Şöhret yönetimi

Merve Boluğur’un muhabirler eski eşi Murat Dalkılıç’ı sorunca verdiği tepkiyi izlemişsinizdir. Boluğur uzun zamandır setten uzak kaldığı için oyunculuk yeteneği biraz körelmiş gibi geldi bana. O hareketler ve sözler evde aynanın karşısında çalışılmış, prova yapılmış belli ki. Ama yine de gerçeklik duygusunu verememiş. Merve Boluğur Instagram’da o kadar çok eski eşine saydırmışken, yeni sevgilisini alıp, muhabir bulunacağından emin olduğu Zorlu’ya neden gider? Magazinde tecrübeli bir isim sonuçta, bu sorularla karşılaşacağından yüzde yüz emin olmalı! “Siz bunu bana nasıl sorarsınız?” tripleri o kadar doğallıktan uzak ki...

Haberin Devamı

Zaten yanındaki sevgilisi Mert Aydın da ne olduğunun farkında değil. “Nereye düştüm, neler oluyor?” der gibi bakıyor Merve’nin yanında. Son günlerde ‘istediğim gibi yaşarım beni rahat bırakın’ tarzında açıklamalar yapan Merve’yi herkes rahat bırakmak istiyor zaten. Ama o her adımda yeni bir bomba patlatarak bir yandan da “Peşimi bırakmayın” mesajı veriyor. Spot ışığı açılsa bir türlü kapansa bir türlü. Şöhreti yönetmek çok zor gerçekten...

BARIŞÇIL VEGANLAR

Dünyayı kurtarmak istiyorsak gerçekten tüm insanlığın vegan beslenmeye geçmesi gerekiyor. Bilim insanları hesap kitap yaptıklarında bu sonuca varıyorlar. Tabii biz anca doğanın yarısı yok olduğunda akıllanıp önlem almaya başlayacağız. Henüz vegan olamasam da bu yaşam tarzını destekliyorum. Hakkında okuyorum, araştırıyorum. Ancak özellikle sosyal medyada bazı kesimlerin sürdürdüğü vegan faşizmi çok tehlikeli.

Her et yiyeni yargılayan, aşağılayan, canından bezdiren bir saldırganlık söz konusu olabiliyor. Ama bakın Tan Taşçı öyle mi. Vegan beslenen Tan, Silivri’deki festivalde sahnede yoğurt ikram edildiğini duyunca çekilmiş. “Bana yoğurt vermeyin, geleneğinizi bozun” dememiş. “Bana kaju yoğurdu yaptırın” da dememiş. Sessizce aldığı avansı geri vermiş. Bravo Tan. Sayende birçok kişi şimdi veganlığı belki ilk kez duydu ya da biliyordu da merak edip araştırmaya başladı. Dünya barışçıl veganlarla kurtulacak.

Haberin Devamı

STAR ÖLÇER

Uluslararası Sinema Veri Tabanı sitesi IMDB’nin Starmetre listelerini çok seviyoruz. Türk oyuncular inmiş mi çıkmış mı takipteyiz. Bir isim ne kadar çok aratılırsa, merak edilirse o listede yükseliyor. ‘Zeytin Ağacı’ dizisinde kocası için okulunu bırakan ve çocuk sahibi olduktan sonra da fenomenliğe merak saran hafif çocuksu ‘Leyla’yı oynayan Seda Bakan’ı izlediğimde “Rolünün hakkını vermiş” demiştim. Bu başarısı işte Starmetre’ye de yansımış ve Seda Bakan üst sıralara tırmanmış. Tebrikler.

KONSER KEYFİ

İngiltere’den çıkan 24 yaşındaki çılgın rap’çi Central Cee dünyayı turlarken İstanbul’u da unutmadı. Instagram’da 4 milyon takipçisi bulunan Central Cee bu pazar Küçükçiftlik Park’taki rap festivali Drift Down’da sahneye çıkacak. Bu müzikten anlamam pek ama bu çocuğu ilginç buluyorum. 2 buçuk dakikalık şarkılarla, dünya hiç umurunda değilmiş gibi, bir de İngiliz aksanıyla tatlı tatlı müzik yapıyor. Kızlara da çok düşkün. Bakalım bu pazar kimler sahne önünde “Central Ceeeee” diye bağırarak coşacak. Bence konser keyfi de böyle çıkar zaten.

Haberin Devamı

FESTİVAL GELENEĞİ

Yıllar önce her festivale koşa koşa giderken Electronica Festival’ın ayrı bir yeri vardı. Dünyanın en ünlü DJ’leri İstanbul’a bazen de Çeşme’ye gelirdi. Yıllardır devam eden bir geleneğe dönüşen Electronica Festival bu yıl 18 Eylül’de Kumköy-Sarıyer’deki Kafes, Suma ve Milo’da gerçekleşecek. Mind Against, Kas:st, Fideles gibi bu müziğin en iyileri pikapların başında olacak. Havalar da serinlemiş olur. Bence püfür püfür bir festival olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder