Uğur Alkapar Tanınmış kişileri sevmiyorum*
HABERİ PAYLAŞ

Tanınmış kişileri sevmiyorum*

Sadece bazılarını. Ama geçen hafta “Magazincilerle karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki geliştirdik” diyen Serenay Sarıkaya ve “Samimiyetsiz oyuncular o kötü tavrı muhabirlere değil, izleyicilere gösteriyor” sözlerinin sahibi Hande Yener’i çok seviyorum. Sevmediğim magazin karakterlerini 3 gruba ayırdım. Buyurun:

DUAYEN: 90’larda meşhur olmuştur. Sık sık açıklama yapar, muhabirlerle arasını iyi tutar. Bunların polemikçisi tehlikelidir. Cahildir. Her konuya atlar, ahkam keser. Kendini kanaat önderi sanır.

Haberin Devamı

Oturduğu yer: Boğaz hattı ve şehir dışındaki siteler.

ENTEL: Yurt dışında eğitim almıştır, yabancı dil bilir. Kitap okur, Avrupa filmleri izler. Magazini ve halkı beğenmez. Ama parasını o küçümsediği kitlenin izlediği diziden kazanır.

Hayalleri:

1. Bir Hollywood filminde oynamak.

2. Araplarla bol sıfırlı bir reklam anlaşması yapmak. Oturduğu yer: Cihangir, Arnavutköy ve Moda.

İKİYÜZLÜ: Yeni albümü çıktığında, dizisi başladığında, filmi vizyona girerken yüzü güler. Diğer günler Bebek’in, Nişantaşı’nın ortasında, halka açık yerlerde bile “Beni çekemezsin” der. Oturduğu yer: Rezidans dairesi. *Bilmeyenlere: Ezgi Mola, YouTube’da ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ adlı bir program yapıyor.

YENİ KLİPLER

■ Tarkan, burnunun başrolde olduğu yeni klibi ‘O Sevişmeler’i yayınladı. Yönetmen, Tarkan’ı “Boş ver, herkes nasıl olsa sadece o güzel gözlerine bakacak” diyerek ikna etmiş olmalı.

■ Aykut Gürel, Bergüzar Korel’den sonra Gökçe Bahadır’a da albüm yaptı. ‘Sana Doğru’ klibinde gördük ki Gökçe Bahadır’ın star ışığı bir şehri aydınlatacak kadar kuvvetli. Keşke albümün sonunda ‘Gönül Penceresinden’ ve ‘Aşkın Kanunu’ ile Muazzez Ersoy Nostalji 38’e bağlamasaymış.

ÇİN YENİ YILI

‘Çin Yeni Yılı’ dün başladı. Bahar festivali olarak da kutlanan yılbaşı, Çinliler için çok önemli. İstanbul’da kutlanan tek yer ise Hong Kong merkezli otel zinciri Shangri-La. Beşiktaş’taki Shangri-La’nın içindeki Shang Palace şehrin en iyi Uzakdoğu restoranları arasında. Kutlamalar için de özel bir menü hazırlanmış. Çin mantısından, fırında kızartılmış Pekin ördeğine; ballı sirke ile kızartılmış çıtır, ince bonfile dilimlerinden kızarmış dondurmaya kadar çok başarılı lezzetler var. Geniş şarap kavı da büyük bir artı. Yeni yılınız kutlu olsun!

Haberin Devamı

MİNİ AJANDA

■ Mahallemin diskosu RX Istanbul’da (Roxy) bu Cuma Alman DJ Marc Romboy var. Berlinciyseniz, her fırsatta “Berghain da Berghain” diye hava atıyorsanız oraların DJ’i Marc Bey ile coşabilirsiniz.

■ Günümüzün en büyük kemancılarından biri olan Sarah Chang 9 Şubat’ta Zorlu PSM Turkcell sahnesinde. Parça araları için tartışma konusu: Asyalıların keman ve piyanodaki başarısı genetik mi?

■ Aynı akşam, Alman kabare şarkıcısı Ute Emper de PSM’nin küçük salonunda. 30 yıl önce Marlene Dietrich ile yaptığı 3 saatlik telefon görüşmesine dayanarak hazırladığı gösteriyi sunuyor. Ben de daima anlatacak çok şeyi olan Gönül Yazar’la birkaç yıl önceki 1.5 saatlik telefon konuşmamı kitap yapacağım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder