Uğur Alkapar Teknoloji heyecan veriyor
HABERİ PAYLAŞ

Teknoloji heyecan veriyor

Hayatlarımızı ele geçiren akıllı cep telefonları artık birbirine benziyor. Eskiden pahalı bir telefonu cebinizden çıkarıp masaya koymak biraz ayıplansa da statü simgesiydi. Şimdi kimin ne kadar zengin olduğunu artık telefonundan anlayamıyoruz! Yeni piyasaya çıkmaya hazırlanan katlanabilir ekranlı telefonlarla bu gelenek geri gelecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıştığım, Samsung Türkiye’nin Güney Koreli başkanı DaeHyun Kim bu konuda çok heyecanlıydı. Mayısta satmaya başlayacakları bu telefonun her şeyi değiştireceğini ve daha büyük gelişmelere açılacak kapı olduğunu anlattı. Bugün katlanan telefonlar yarın daha da incelecek. Sonra kağıt gibi rulo falan yapabileceğiz muhtemelen. Ve bir gün gelecek cihazlar bilezik kadar küçülecek ve hologramlarla işimizi halledeceğiz. Teknoloji çok heyecan verici, çok!

Haberin Devamı

ÇOK GİZLİ!

Etiler’in az ötesindeki Armutlu, ilginç restoranları ile biliniyor. Kiraların daha makul olması nedeniyle burayı mesken tutan kaliteli markalarla çekici hale geliyor.

Steakroom da bunlardan biri. Dışarıdan dar bir cephesi bulunan, bilmeseniz bulamayacağınız dükkan, Harry Potter filmlerindeki çadırlar gibi, içine girince derinleşip genişliyor. Loş ve şık bir ortam, güzel tasarlanmış bir iç mekan sizi hemen etkisi altına alıyor. Bahçesi de büyük bir artı. Steakroom’un menüsünde lokumlar, burgerler, türlü türlü etler var doğal olarak.

Teknoloji heyecan veriyor

Et suşi ise orijinal bir lezzet. Tedarik aşamasını isabetli bir şekilde gerçekleştirmek başarıyı yakalamak isteyen bir et lokantası için en önemli unsur. Steakroom burada sınıfı yıldızlı pekiyi ile geçiyor. Sonrasında ise etin terbiyesi, pişirilmesi ve sunumuna sıra geliyor. Müşteriyi fazlasıyla mutlu edecek menü sunan mekan bu konuda da başarılı. Tüm bunlara personelin ilgisi, sıcaklığı ve güleryüzü de eklenince yemeğiniz tatlı bir deneyime dönüşüyor.

MEKANLARDAN

✔45 restoranıyla en iddialı et lokantası zinciri olan Günaydın en yeni şubesini Suadiye’de açtı. ‘Steak ve Somekehouse’ konseptindeki ilk Günaydın olan Suadiye şubesi etleri meşe ve kiraz odununda tütsüleyerek pişiriyor ve farklı bir lezzet sunuyor. Her köşe başına açılan etçi yüzünden sıkıcı bir hale gelen sektörde yeni bir lezzet görmek sevindirici.

Haberin Devamı

✔Hilton İstanbul Maslak otelde yer alan Zaxi Restaurant her perşembe 18.30- 22.00 arasındaki Happy Hour’da, Trio Cuba Grubu’nun canlı müzik performansı ile coşturuyor. Kişiye özel bir tapas ve bir suşi tabağı ile bir kadeh antik şarabın dahil olduğu menünün fiyatı 79 TL.

YE, iÇ, GiYiN

Akaretler’de yeni açılan Deus Ex Machina hem kafe-restoran hem de butik. Daha çok gençlere yönelik kıyafetler tasarlayan marka oldukça spor bir tarza sahip. 2006 yılında Avusturalya’da kurulan Deus Ex Machina özel yapım motosiklet üretimiyle başlamış. Ardından sörf, snowboard ve bisiklet işine girmişler. İtalyan yatırımcılarla birlikte konsepte giyim kuşam ve aksesuar da katılmış.

Teknoloji heyecan veriyor

Sidney, Bali, Los Angeles, Milan gibi şehirlerde, dünyanın dört bir köşesinde hizmet veren marka Türkiye’de büyümeyi hedefliyor. Bistro tadındaki yemekleriyle pratik ve hızlı bir menü sunan Deus Ex Machina uygun fiyatlı kokteylleriyle öne çıkacak gibi görünüyor. Bu küçücük alanda akşamüstleri iyi müzik dinlenebilecek minik partiler çok çekici olabilir. Arkadaki özel oda ise doğum günü kutlamalarıyla şenlenecek gibi duruyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder