Uğur Alkapar Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler
HABERİ PAYLAŞ

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Magazin dünyasının, malzeme açısından en verimli çiftleri, doğal olarak oyuncu, şarkıcı ve sporculardan oluşur. Bugün masaya yatıracağımız aşklar ise bol bol yaşandığı halde nedense fazla kafa yormadığımız bir eşleşme: Ünlü kadınlar ve mekancı sevgilileri. Yani işletmeci, restoran-kulüp sahibi, mekan danışmanı gibi unvanları olan bu erkekler, onca sosyetik çapkın, yakışıklı jön dururken bu meşhur kadınları nasıl kendine çekiyor?

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Ünlü kadınların sevgililerini mekancı erkeklerden seçmesi konusundaki gündem halihazırda zaten pek hareketli. Ezgi Mola’nın iki yıldır aşk yaşadığı Mustafa Aksakallı ile sık sık haberleri çıkıyor. Aksakallı Çeşme’deki Risen Shine’ın işletmecisi. Hatta Ezgi Mola ile ortak olup iki mekan daha açtılar. Bir gün evleneceklerini, diğer gün inkar ettiklerini, üçüncü gün de kıskançlık maceralarını okuyoruz. Esprili bir şekilde de olsa Ezgi Mola, sevgilisinin kaslı vücudunu sosyal medyada paylaşmasına karşı olduğunu açıkça ifade etmişti. Yani biraz kıskançlık girmiş çiftin arasına.

Haberin Devamı

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Kıskançlık demişken, ‘Sihirli Annem’ dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı’nın dört yıllık eşi Mustafa Can Keser de kulüp işletmecisi. Çiftin evlilikleri Damla, ikinci bebeklerine hamileyken yara almış, Keser’in işyerinde bazı kadın müşterilerle yakınlaştığı iddia edilmişti. İlişki sonrasında da dikiş tutmayınca şu an boşanma aşamasına geldiler.

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Gündemdeki bir diğer aşk da İvana Sert ve otelci sevgilisi Sezer Dermenci. Sert, geçen haftayı aşkının Urla’daki otelinde mutlu mesut geçirdi.

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Başka bir isim de Tuba Büyüküstün’den sonra Melisa Şenolsun ile yeni bir aşka yelken açan, Gizli Kalsın, La Boom ve La Boucherie gibi mekanların patronu Umut Evirgen.

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Başka kimler vardı derseniz, Gizem Karaca, Ege sahillerindeki yazlık mekanların işletmecisi Kemal Ekmekçi ile evlenip İzmir’e taşınmıştı.

Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Grey, Nezih, People gibi markaların sahibi Tayfun Topal, Deniz Seki ile bir dönem beraberdi.

Biraz daha geçmişe gidersek karşımıza işletmeci Onur Gülmek-Demet Akalın aşkı çıkıyor. Demet Akalın’ın yine bu sektörden Önder Bekensir ile evlenip boşandığını da unutmayalım. Bekensir, Süreyya Yalçın’la da üç ay süren bir evlilik yapmıştı.

Haberin Devamı

En başta sorduğumuz soruya geri dönelim.

Bu kadınları, bu erkeklere çeken ne?

Öncelikle şu detay önemli: Konuştuğumuz bu erkeklerin çalıştığı mekanlar, genellikle herkesin giremediği, popüler yerler. Hanımlar buralara geldiklerinde kendilerini zaten ayrıcalıklı hissediyor. İşletmeci de görevi gereği onları el üstünde tutuyor. Hangi kadının hoşuna gitmez kendini özel hissetmek? Mekancıların zaten işi herkesi hoş tutmak, iyi geçinmek.

Adamımızın bir de eli yüzü düzgünse bir yakınlaşma için ortam kendiliğinden oluşuyor. Bu arada ortak tanıdıklar çıkıyor. Çünkü ünlü kadın ve çevresi de mekanın müşterisi. Böylece sohbet konusu bulmak zor olmuyor. Ortamın, alkolün ve muhabbetin etkisiyle iki taraf da “Aynı kafadayız” duygusunu yaşıyor. Bir kadın için hoş bir birlikteliğin tüm gerekli şartları oluşuyor. Yani kısacası aynı ortamların çevrelerin insanları oldukları için mekancılar ve ünlü kadınların kaynaşması hiç de zor olmuyor.

Haberin Devamı

Aşk meşk güzel şeyler ama bir süre sonra kıskançlıklar başlayabiliyor. Kadınlar “Erkek arkadaşımın ortamında her şey var. Güzel içkiler, güzel kadınlar, loş ortamlar, tatlı muhabbetler… Beni nasıl tavladıysa, başka birçok kadını da tavlayabilir” diye düşünmeye başlıyor. Burada yapılacak tek şey var, sevgilinize güvenmek.

Başka işler yapanların da bu tür fırsatları olabilir. Önemli olan o ilişkiyi yürütmek istediğiniz insana güvenip güvenemeyeceğiniz. Zaten ortada bir güven sorunu varsa ne iş yaptığının hiç önemi yoktur. ‘Ünlü kadın-mekancı erkek’ ilişkilerine tarafsız bir gözle bakmak için piyasanın tanınmış kadın işletmecileriyle konuştum. Bakın onlar bu konuda neler söylediler…

İlgi Gövsa (Mekan konsept danışmanı): Kadınların kriterleri vardır

Her kadının hoşuna gider onore edilmek, bir mekana gittiğinde özel hissettirilmek. Muhtemelen ilk adım böyle oluyordur. Etrafında fır dönen servis personeli, birbirinden özel ikramlar, iltifatlar... Her kadın özel hissettirilmesinden hoşlanır ancak her kadın gece hayatına ve gece hayatının içinde olan işletmeciye gönül vermez. Kadınların kriterleri vardır, bu kriterleri aşabilen adam bir sonraki aşamaya geçebilir. Bu arada, erkek işletmecilerin aksine kadın işletmeciler bu konuda çok temkinlidir. Yanlış anlaşılmaya neden olacak hiçbir şey yapmamaya çalışıyoruz.

Didem Özgen (Proje ve iletişim danışmanı): Her meslekte mümkün

Biz hizmet sektöründe çalışıyoruz. Yani mekanlarımızda biz çalışırken misafirlerimiz eğleniyor veya dinleniyor. Bu durumda kafalar biraz karışıyor tabii. Biz onlar keyif alsın diye çalışıyoruz. Müşterinin yemeğinin içeceğinin hatta tuvaletinin temizliğinin bile tam olması için oradayız. Bizim işimizin doğasında misafirle vakit geçirmek de var.

Bunun akabinde de etkileşim olması da gayet doğal. Fakat bu insanlarla doğrudan iletişim kuran her meslekte mümkün zaten. Etkileşim ünlü biriyle olunca dikkat çekiyor herhâlde. Ben sadece sonrasındaki kıskançlığı doğru bulmuyorum. Mesela bir erkek arkadaşım vardı. İşlettiğim mekanda gecede iki kadehten fazla içki içmememi söylüyordu.

Ben zaten orada onlarca sorumluluğa sahibim. Oraya eğlenmeye değil işe gidiyorum. Eğlence kafamdaki en son madde o sırada. Ben içimden gülüyordum. Yani diyeceğim o ki işletmeci dediğin de herkes gibi çalışan bir insan. Çok da şey etmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder