Uğur Alkapar Ünlü modacı Türkiye'de
HABERİ PAYLAŞ

Ünlü modacı Türkiye'de

Bu hafta başı bir arkadaşım heyecanla “Amerikalı ünlü modacı Alexander Wang’i Karaköy’de gördüm” dedi. Muhabirimiz peşine düştü ama ne yazık ki yakalayamadı. Geçen Perşembe Bodrum’a geldim ve koşa koşa gittiğim bir plajda bir baktım karşımda Wang.

Ünlü modacı Türkiyede

YILDIZLAR BODRUM'A GELİYOR

Lindsay Lohan gibi o da Bodrum’u tercih etmiş. Wang çok mütevazıydı. Keyfi de yerindeydi. Kendisini tanıyanların fotoğraf isteğini kırmadan poz verdi. Bodrum bu günlerde hep dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor. Bakalım yaz bitmeden kimleri göreceğiz. 

Haberin Devamı

SAHNEDE DJ ŞOV

Geçtiğimiz günlerde Çınarcık’a kısa bir kaçamak yaptım, kafa dinlemeye gittim. Beni orada bir plaja götürdüler. Dediler ki bir “DJ çocuk var, gel dinleyelim, pişman olmayacaksın”. Oflaya puflaya gittim ama çok eğlendim! DJ Emre Aşık sahneye bir popstar gibi çıkıyor. Duruşuyla, kılık kıyafetiyle özenli bir çalışma yaptığı çok belli. Çaldığı şarkılara eşlik ediyor, yerinde duramıyor. Sonra dansçılarıyla adeta şov yapıyor. Enerjisi size de mutlaka yansıyor.

Ünlü modacı Türkiyede

Sahnesinden sonra birkaç dakika da konuşma fırsatı buldum. Şovunu daha da büyütmeyi, sahnede bomba işler yapmayı planladığını söyledi. Yurt dışındaki festivallerden de davet alan Emre oralarda da seyircileri coşturmaya hazırlanıyor. Dahası bir de kendi seslendireceği şarkı için stüdyoya girmiş. Bir programını yakalarsanız sakın kaçırmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder