Uğur Alkapar Ve melankoli
HABERİ PAYLAŞ

Ve melankoli

Melis Fis, sosyal medyayı çok iyi kullanan yeni nesil genç müzisyenlerden. Bugüne dek yaptığı işlerin kalitesi hep dikkatimi çekti. Şimdi de yeni şarkısı ‘Dursaydı Dünya’ dilime takıldı. Instagram’dan takip ettiğim Melis Fis cıvıl cıvıl eğlenceli bir insan. Ama bu şarkıda melankolik bir sound yakalamış. Söz müzik kendisine ait düzenlemeyi ise Sezer Dinç yapmış. Valla bayıldım.

Ve melankoli

SCALİNİ İSTANBUL’DA

İlk kez 1988’de Londra’da açılıp daha sonra dünyaya yayılan İtalyan restoranı Scalini, İstanbul’da da bir şube açtı. Hem de Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions’da. Bir trattoria yani aile restoranı olan Scalini’nin mavi dekorasyonu çok şık. Menü baş şef Luigi Ferraro’nun geleneksel İtalyan mutfağına yenilikçi ve samimi dokunuşlar yapan felsefesini yansıtıyor.

Haberin Devamı

Başlangıç spesiyalleri avocado caldo ve mista Scalini. Taze makarna ve risotto ile İtalyan sofralarının samimi ve lezzetli geleneğini taşıyan yemekler birbirinden lezzetli. Dahası restoranda hizmet dört dörtlük. Artık lüksün tanımı konfor ve lezzet kadar aldığınız hizmetin kalitesini de içeriyor. Scalini ekibi size kendinizi evinizde hissettirecek. Hem gösterdikleri yakınlıkla hem de şahane yemekleriyle.

Ve melankoli

SEÇENEK ÇOK

Beşiktaş’taki Shangri-la Bosphorus’un içindeki İst Too adlı restoranda çarşambaları yiyebildiğin kadar suşi kampanyası var. Şef Carlo Monsanto’nun menüye yeni eklediği rengarenk ve farklı lezzetlerdeki suşileri mutlaka denemelisiniz. Alt kattaki Çin lokantası Shang Palace’ta ise çay seremonisi başladı.

Çin’den gelen çay sunumu yapan genç, kung fu estetiğiyle çayınızı dolduruyor. Gerçekten izlemeye değer bir tören. Bu günlerde Çin yeni yılını kutladığımız için kırmızılara bürünen Shangri-La Bosphorus, çiftlere Sevgililer Günü için özel konaklama paketi hazırladı. İçinde yemek, kahvaltı ve masaj da var. Şehrin içinde Boğaz’a karşı aşk dolu bir tatil yapmanın keyfi bambaşka olabilir.

Ve melankoli

HESAPLI EĞLENCE

Bomonti’nin yeni mekanlarından biri Kita’s Meyhane. Mütevazı dekorasyonu ve lezzetli mezeleriyle öne çıkan Kita’s ara sıcakları ve ana yemeğiyle de iddialı. Dahası böyle bir deneyimi hafta içi 250 TL’lik fiks menü fiyatıyla yaşamak mümkün. Hem de içki dahil! Hafta sonları 300’e çıksa da benzerlerine göre çok daha uygun fiyatlar sunan Kita’s açılalı kısa süre olmasına rağmen müdavimlerini yaratmış durumda.

Haberin Devamı

Beyaz yakalıların rağbet ettiği mekanın müşteri kitlesi oldukça zarif. Kita’s hafta sonları ise canlı müzikle şenleniyor. Gitar eşliğinde şarkı söyleyen solistlerin programı son bulduktan sonra misafirler DJ’in çaldığı Türkçe pop şarkılarıyla coşuyor.

Ve melankoli

AŞIKLAR ALIŞVERİŞE

Yeni yılın ilk Sevgililer Günü temalı alışveriş festivali Loveland, 8-9 ve 11-12 Şubat’ta gerçekleşecek. Jade&Brands organizasyonuyla Zorlu PSM Meydan Fuaye’de yapılacak olan Loveland, yüzlerce girişimci markayı bir araya getirerek, eğlence dolu bir alışveriş keyfinin kapılarını açacak. Aynı zamanda DJ Doğuş Çabakçor muhteşem performansıyla eğlenceyi ikiye katlayacak.

Ve melankoli

Sıradaki haber yükleniyor...
holder