Uğur Alkapar Virüslü setler
HABERİ PAYLAŞ

Virüslü setler

Koronavirüs ilk çıktığında önce olayın ciddiyetinin farkına varmadık. Sonra paniğe kapılıp kendimizi kapattık. Ama artık öyle bir noktaya geldik ki, hayatımızın normal bir parçası haline geldi. Bunda aşılı olmamızın da payı tabii büyük. Tanıdıklarımızın yarısı pozitif. Bakın bugün bizim sayfada bile iki vaka haberi var. Artık hepsi de pozitife dönen Enis Arıkan, Derya Şensoy ve Nilperi Şahinkaya. Çok şükür hafif atlatıyoruz. Vakalar patlamış olsa da ölümler azaldı. Derya Şensoy demiş ki tüm setlerde koronavirüs var.

Haberin Devamı

Dünyanın her yerini sarmış durumda virüs, setlerde olması da çok normal. Bu durum bakalım dizileri önümüzdeki günlerde nasıl etkileyecek. Şimdiden birer ikişer “Bu hafta yokuz” duyuruları gelmeye başladı zaten. Aman herkes sağlığını korusun, evinde yatsın dinlensin, başkasına geçirmesin de biz bir hafta dizi izlemesek de olur, değil mi?

BELEVİ PODYUMDA

20-22 Ocak 2022 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan LeShow İstanbul Deri& Moda Fuarı’nın yıldızı yakışıklı popçu Cem Belevi olacak. 20 Ocak akşamı gerçekleşecek gala defilesinde podyumda yürüyecek. Belevi’ye Rusya’da ‘Bayan İhtişam’ olarak bilinen dünyaca ünlü model Mila Bolieva eşlik edecek. Ocak ayı önceden planlanmış etkinliklerle dolu. Bakalım yeni koronavirüs vaka sayıları bu planları etkileyecek mi.

LİNET KAPALI GİŞE

Linet son dönemde kendini aştı. Bir yandan İsrail adına Eurovision’a katılabilmek için oradaki X Factor’de yarışıyor, diğer yandan burada konserden konsere koşuyor. Üstelik birçok yıldızın aksine bir tane boş masası kalmıyor. Linet’in Gümüşsuyu’ndaki Jolly Joker Private’taki son programı kapalı gişeymiş.

Tüm masalar satılmış. Ve hiç de azımsanmayacak o paraları verip programa gelenlerin büyük kısmı İsraillilermiş. Üşenmeden ülkelerinden Linet’i dinlemek için kalkıp gelmişler. Valla tebrik ederim Linet’i. Hem burada hem de orada fenomen olmuş durumda.

MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Mahsun Kırmızıgül yıllar önce müziği bırakıp kendini iyice sinemaya vermişti biliyorsunuz. Kendisini bu konuda çok geliştirdiği için ilk dönemki işleriyle en son yaptıkları arasında kalite açısından çok fark vardı. Müziğe döneceği haberleri çıkınca, 16 yıl önce yayınladığı ‘Dinle’ albümünden çok daha iyi bir şey yapması gerektiğini düşündüm. Beni yanıltmadı ve günümüzün ‘sound’unu kendi müziğiyle sentezleyerek farklı bir tarz yaratmayı başardı.

Haberin Devamı

Albümü tekrara alarak defalarca dinledim. Melodileri, sözleri ve düzenlemeleriyle çok uğraşılmış, özen gösterilmiş şarkıların hepsi. Üstelik bu devirde 17 şarkılık bir albüm yayınlamak da cesaret işi. Özet olarak iyi bir şeyler dinlemek isterseniz, Mahsun diyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder