Uğur Alkapar Yapımcı haklı
HABERİ PAYLAŞ

Yapımcı haklı

‘Bergen’in yapımcısı Mine Şengöz, Derya Uluğ’un klibinde filmden görüntü kullanılmasına izin vermemiş. Filmin tüm hakları kendisinde olduğu için bundan daha doğal bir şey olamaz. Ama işlerin neden oraya geldiği konusunda bir fikrim var. Şengöz vizyondan önce verdiği bir röportajda albümü sahiplenmiş “Biz bir ‘Bergen’e Saygı’ albümü yaptık. Gelirlerini de kadın cinayetlerini önleme platformuna bağışladık” demişti.

Ancak albüm çıktığında künyede Şengöz’ün ‘Orchestra Content’ adlı yapım şirketi yoktu. Yaşar Kekeva Plakçılık ve DMC imzası vardı. Ben Orchestra’nın o süreçte projeden bir şekilde dışlandığını ve albümün de filmle alakası kalmadığını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Bunun üzerine yapımcı zaten gişede rekor kıran filminin, kendisiyle bir bağı olmayan albümüne neden görüntü versin? İzinler alınmadan filmden görüntülerle bir klip planlanması da ayrıca tartışma konusu. Tek merak ettiğim Derya Uluğ’un 80 bin lira verip ne çektiği. Belki de bu çekimlerden bir klip çıkardı...

AJDA’YI BUNALTTILAR

Dün gündeme bomba gibi bir iddia düştü! Ajda Pekkan metroya ve Marmaray’a binecekti! Magazin müdürümüz Suna Akyıldız kendisine ulaşınca gerçek ortaya çıktı. Öyle bir şey yoktu.

Ancak bu söylenti o kadar çabuk yayılmış ki Ajda Hanım’ı gün boyu Marmaray yönetimi, İBB ve gazeteciler “Ne zaman bineceksiniz?” diye aramış. Telefonları kilitlenmiş. Oysa o evinde ekibiyle çalışıyormuş. Ajda’nın metroya binmesi artık memleket meselesi haline geldi. Yakında kendisini ulaştırma bakanımızla, belediye başkanımızla ve beraberlerindeki heyetlerle durak durak gezerken görürüz diye düşünüyorum.

KARNAVAL GİBİ KLİP

Cenk Telkıvıran Orkestrası birçok davet ve organizasyonda sahne alıyor. Konukları daima çok eğlendirmeyi başarıyorlar. Şimdi de şahane bir single çıkardılar. Kenan Doğulu’nun sevilen şarkısı ‘Niyetini Boz da Gel’i yorumlayan orkestra karnaval tadında da bir klip çekmiş. Radyo listelerine üst sıralardan giriş yapan şarkı dijital platformlarda büyük ilgi görüyor.

Yapımcı haklı

ÇOK YAKIŞMIŞ

Şarkıcı Ezgi Ayçe’nin sahnesini pandemiden önce Bomonti’deki bir otelde izlemiştim. Sesi, sahne hakimiyeti ve duruşuyla kaliteli bir müzisyen profili çiziyordu. Ezgi Ayçe, Pasion Turca çatısı altında popüler işler yapıyor.

Haberin Devamı

Son single’ı ‘Hayırdır’ ile pop müziğin derin sularında kürek çeken Ezgi’nin sesi bu şarkılara çok yakışıyor. Şarkının sözleri Ezgi Ayçe ve Nehir Kıyıcı, müziği Ezgi Ayçe, şarkının aranjesi birçok şahane işe imza atan Serdar Ayyıldız’a ait.

BAHARI SAĞLIKLI KARŞILAYIN

Sağlıklı yaşam için Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile de kalpleri fethediyor. Explore Muğla organizasyonunun kurucusu Özgür Ceylan ile başlatılan iş birliği kapsamında; bahar aylarında kiteboard, windsurf, seakayak kulüp ve eğitim merkezi hizmete giriyor. Geçtiğimiz yıl bisiklet dostu otel ünvanını alan Hilton Dalaman, farklı zorluk derecelerinde oluşturulan, otel içi ve otel dışı bisiklet ve yürüyüş rotaları ile de keyifli bir alternatif sunuyor.

Haberin Devamı

Yapımcı haklı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder