Uğur Alkapar Yazın düeti
HABERİ PAYLAŞ

Yazın düeti

Eskiden Serdar Ortaç şarkı çıkarmadan 2 yaz gelmez denirdi. Ortaç bu geleneği biraz değiştirerek günümüze taşıdı. ‘Yıldız’ ve ‘Bodrum Masalı’ şarkılarıyla beğeni kazanan Türk Popunun Barbie’si Nihan Çelik, Serdar Ortaç ile yaptığı ‘Fırtına’yı geçtiğimiz günlerde yayınladı. ‘Fırtına’ tam bir yaz şarkısı, bir Ortaç klasiği. Nihan hem güzel bir kız hem de şahane bir sesi var. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çekilen klip de çok gösterişli. 10 dansçı, helikopter, son model marka araçların kullanıldığı 85 kişilik bir ekip ile çekilmiş. Ama ortaya çıkan iş harcanan paraya değmiş.

Haberin Devamı

ŞAN ‘KORKMA’ DİYOR

Tiyatro izleyicisinin tek kişilik sahne performanslarıyla tanıdığı Şan Bingöl müzik konusundaki yeteneğini de gösterdi ve ilk single’ı ‘Korkma’yı çıkardı. Şarkının müziği Aliouz’a, sözleri Suat Kavukluoğlu’na ait.

Taze ve popüler sound’uyla ilk dinleyişte sizi yakalayan ‘Korkma’ Şan’ın karizmatik duruşuyla bir araya gelince bir hit adayı olarak karşımıza çıkıyor. Kaslı vücudunu bir deri ceketle saklamayı tercih eden Şan’a klipte manken Erjena Avokadnas eşlik ediyor. Yeni bir şeyler dinlemek isteyenlere...

REKLAM YILDIZI OLDU

Ünlüler reklam pastasından kendi paylarına düşenleri havada kaparlarken Teoman’ın payına da gözlük düştü! Erkekler için tasarladığı ürünlerle dikkat çeken saat ve gözlük markası Quantum, reklam yüzü olarak Teoman’ı seçmiş. Zaten Teoman’ın imajına daha uygun bir ürün olamazdı. Tarz gözlükleri uygun fiyatlara sunma iddiasında olan markanın yetkilileri Teoman’la yaptıkları işbirliğinden heyecan duyduklarını söylemiş. Çekilen fotoğraflar ve reklam filmini her yerde görmeye hazırlanın!

2 YIL ARADAN SONRA

Bağımsız müzik platformu Boiler Room, 2 yıl aradan sonra İstanbul’da bir parti düzenliyor. The Moment ortaklığında 15 Haziran Perşembe günü Salon İKSV’de gerçekleşecek ‘Contemporary Scenes’ adlı organizasyonda çok sayıda tanınmış isim sahne alacak. Berlin’in dünyaca ünlü Berghain/ Panorama Bar’ının resident DJ’leri arasında yer alan Sedef Adası, Birgay, Eylül Deniz, Jtamul ve MX Sür konuklara müzik ziyafeti çekecek.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder