Uğur Alkapar Yeni reklama yeni imaj
HABERİ PAYLAŞ

Yeni reklama yeni imaj

Ünlü isimlere düşen reklam pastasından Zeynep Bastık da payını aldı. Daha önce şampuan reklamında oynayan Zeynep Bastık Vodafone Red’in yeni yüzü oldu. “Red’in ayrıcalıklarla dolu dünyasını keşfetmeye var mısın?” çağrısı yapan Zeynep Bastık’ın saçlarını kısalttığı yeni imajı da büyük ilgi gördü.

Yeni reklama yeni imaj

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI

Muğla’da Türk Mutfağı Haftası tüm ilçelerdeki etkinliklerle kutlandı. Asırlık tariflerle hazırlanan yöresel yiyecekler katılımcılara ikram edildi. Yörede tatil yapan yerli ve yabancı turistlere Türk mutfağı tanıtıldı. İlk etkinlik Milas’ta yapılırken organizasyon Bodrum’da devam etti.

Haberin Devamı

Bodrum’da açtığı Ziyade Fasıl ve La Rica ile adından sıkça söz ettiren Şef Özlem Mekik’in sunumuyla gerçekleştirilen yemek gösterisinde ünlü şefler deniz ürünleri ve zeytinyağı kullanarak meze ve yemek yaptı.

Yeni reklama yeni imaj

BULUŞMA NOKTASI

Gümüşsuyu’ndaki The Artisan İstanbul Hotel’i pek severim. Kolay ulaşılabilen lokasyonu, içinde yer alan sanat eserleri ile benim için bir cazibe noktası. Terasında yer alan Madam Niça harika yemekleri ve canlı müzik geceleriyle bu semte renk getiriyor.

Bu akşam Demet Sağıroğlu, 23 Haziran’da Barbaros ve 24 Haziran’da Duygu Soylu sahnede olacak. Otelin geniş teraslı süitleri ise tam parti yapmak için. İletişim danışmanı İsmail Polat geçtiğimiz günlerde burada bir kutlama yaptı. Manzaraya bakmaya doyamadık.

Unutmadan, giriş katındaki kafe Art&Kitchen’a da bir kahve için uğrayın. Burası iş toplantıları için de çok uygun.

Yeni reklama yeni imaj

YAZ HAREKETİ

Ödüllü lüks otel The Bodrum Edition yaza hızlı bir giriş yaptı. Müzik ve eğlenceden dolunay partilerine, sağlıklı yaşamdan yoga ve meditasyon seanslarına sürprizli yaz buluşmaları başladı. Her Cuma ‘Chill Out Vibes’ partileri 17.00-20.00 arasında. İlki dün gerçekleşti. Cüneyt Çilingiroğlu konukları eğlendirdi.

YogaŞala tarafından yürütülen yoga programı kapsamında otel konukları her sabah ve akşamüstü yoga yapıyor. Burcu Kutluk rehberliğindeki ‘Zen At EDITION’ programı ise sadece dolunay sabahlarına özel bir dizi meditasyon içeriği sunuyor.

Haberin Devamı

Ayrıca yine bugüne özel akşam saatlerinde otelin Beach Club’ında yapılacak ‘Full Moon Vibes’ partileri var. Edition yaz boyu çok hareketli.

Yeni reklama yeni imaj

Bodrum Havalimanı artık daha renkli

RUHUNUZ DA DOYUYOR

Bu günlerde neredeyse her hafta Bodrum’a gidiyorum. Artık yollarda, havalimanlarında uyumaya alıştım. TAV, işlettiği Bodrum Havalimanı’ndaki Primeclass Lounge’u geçtiğimiz günlerde yeniledi. Geçen hafta sonu da açılışı vardı.

Yepyeni dekorasyonuyla daha ferah bir ortama kavuşmuş burası. Dahası, yaşayan efsane, ressam Devrim Erbil’in eserleriyle süslü duvarlar. 19 ülkede 70’e yakın yolcu salonu işleten TAV, Erbil’in eserlerini daha sonra New York ve Paris’teki Primeclass özel yolcu salonlarında sergilemeye başlayacak. Bu salonlarda benim için yemek en önemli şey.

TAV bu konuda çıtayı yükseltmiş. Bodrum’a özgü lezzetlerin de yer aldığı yenilenen menüsü ve yeni kurulan barda sunulan kokteylleriyle mükemmel bir yeme içme hizmeti söz konusu. Bir de her hafta sonu DJ performansı var. Umarım Primeclass Lounge’dan çıkamadığınız için uçağınızı kaçırmazsınız!

Haberin Devamı

Yeni reklama yeni imaj

‘MUAZZAM BİR FIRSAT’

Bodrum Primeclass Lounge’da eserleri sergilenmeye başlanan Devrim Erbil’i evinde ziyaret etme fırsatı bulduk. Burada öğrencileriyle sıkı bir şekilde çalışan Erbil yakında bir müze açmaya hazırlanıyor.

Lounge’da eserlerinin yer almasıyla ilgili de “Seyahat, insanın dünyasını genişleten, ufkunu açan, bireyi geliştiren eşsiz bir hazinedir. TAV İşletme Hizmetleri’nin lounge’larında sanata ve sanatçıya yer açması; insanların ruhunu beslemesi için muazzam bir fırsat” dedi.

TİFLİS’TE BAŞLADI

TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Güçlü Batkın Primeclass özel yolcu salonlarında seyahat deneyimine yeni bir bakış açısı getirdiklerini söyledi. Batkın “Salonlarımızda önemli sanatçıların eserlerinin sergileneceği bölümler açmaya başladık.

Bu projemizi ilk önce Gürcistan Tiflis Havalimanında başlattık. Burada yerel sanatçıların eserlerini sergiledik. İkinci durağımız ise; Umman Muscat Uluslararası Havalimanı oldu. Burada da Arap resim sanatının önde gelen kadın ressamlarından Alia Al Farsi’nin eserleri sergileniyor” diye konuştu.

TÜRÜNÜN ÖNCÜSÜ ALAÇATI’DA

Emre Çapa’nın sahibi olduğu Duble Meze yeni nesil meyhanelerin öncülüğünü yaptı. Benzerleri mantar gibi çoğalsa da Duble’nin yemekleri, ortamın düzeyi her zaman farkını ortaya koydu. Tepebaşı’ndan sonra Karaköy’de açıldılar.

Bir tane de Antalya’daki La Boutique Hotel’de var. Şimdi de ‘Türünün Öncüsü’ sloganıyla Çeşme’de bir şube açtı Duble Meze. Unique Eğlence Adası’nda. Yolu Alaçatı’ya düşenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder