Uğur Alkapar Yetenekli Muzo
HABERİ PAYLAŞ

Yetenekli Muzo

Enis Arıkan çok iyi oyuncudur. Bunu ‘Alice’ müzikalini izlerken bir kez daha hatırlamıştık. Ancak kendisini ‘Jet Sosyete’den beri oyunculuğuyla ekranda göremiyorduk. Sosyal medyadaki popülerliğini paraya dönüştürmeyi de başaran Arıkan, muhtemelen bu nedenle bir dizide yer alma ihtiyacı da hissetmiyordu.

Sonunda ‘Camdaki Kız’dan gelen teklifi kabul etti ve yarın karşımıza ‘Muzo’ olarak çıkacak. Muzo doğuştan birtakım fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş, çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiş bir karakter. Bu sebeple çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuş. Çok zeki ve yetenekli bir mimar. Aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişi! Kulağa bir oyuncunun şov yapması için yazılmış harika bir rol gibi geliyor.

Haberin Devamı

Ben Enis Arıkan’ın ‘Muzo’ ile çok ses getireceğine ve büyük övgüler alacağına inanıyorum. ‘Camdaki Kız’ın yarınki bölümünü merakla bekliyorum.

AŞI TURİZMİ

Daha önce Dubai’ye içinde koronavirüs aşısı olan turların düzenlendiği haberlerini okumuştuk. Henüz bunu tura çevirenler olmasa da size ABD’den bir haber vermek istiyorum. Bir süre önce turist vizesiyle Boston’a giden ve burada 3 ay kalmak üzere ev tutan arkadaşımla görüştüm. Dedi ki “Ben aşının ilk dozunu oldum, ikinciyi bekliyorum.” Şu an ABD’de bir adres gösteren herkese Biontech aşısı yapıldığını öğrendim.

Hatta New York’ta yaşayan başka bir arkadaşım, bazı hastanelerde ona bile bakmadıklarını, kapıdan giren ve talep eden herkese vurduklarını söyledi. Hatta “Yakında markette satmaya başlarlarsa şaşırmayacağım” diye konuştu. Bizde de aşılama hızla devam ediyor ama bol bulan Amerikalıların kaynaklarından yararlanmak isteyenler hemen uçak bileti bakmaya başladı.

Artık nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ama ABD’de yetkililer bu işe uyanmadan bir an önce aşı olmak isteyenler hazırlıkları tamamladı. Gidip önce birinci doz, 28 gün sonra da ikinci dozu vurdurmak için çoktan planlar yapılmış, biletler alınmış!

PLANLAR MAYISA

Turizmcilerin yazdan çok umutlu olduğunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim. O umut son hızla devam ediyor ve yeni mekanlar açılıyor. Gündoğan Küçükbük’te Mare Deluxe Residence içerisinde yer alan, Fatih Yollu, Nedim Kaya ve Danış Ulaç’ın sahibi olduğu ‘Danış Bodrum Beach ve Restoran’ mayıs itibarıyla beach, restoran ve modern ocakbaşı konsepti ile misafirlerini ağırlamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Gündüz deniz mahsulleri ile birlikte Akdeniz ve İtalyan mutfağı, akşam modern ocakbaşı ile Antep ve Hatay mezelerinin yanı sıra Ege mezelerini misafirlerinin beğenisine sunacak. Danış Bodrum, özel menüsü ile birlikte ünlü isimlerin DJ performansıyla da sezona iddialı bir giriş yapacak. Sezon şimdiden hayırlı olsun.

RAMAZAN MENÜLERİ

Restoranlar direnmeye devam ediyor. Kısa bir süre açık kalan mekanlar Ramazan ayını paket servisle geçirmeye çalışıyor. Karşıma çıktıkça, denedikçe size eve teslim iftar menilerinden bahsedeceğim.

KÖŞEBAŞI: Akbatı, Ataşehir, Beylikdüzü, Basın Ekspres, Bağdat Caddesi, Galleria, Gümüşsuyu ve Levent’te şubesi bulunan Köşebaşı şubelerinden 1-2-4 kişilik iftar menüleri sipariş etmeniz mümkün. İçinde zeytin peynir vb. tadımlıklar bulunan iftariyelik, salata, ana yemek, tatlı ve içecek seçenekleri mevcut. Ana yemekte ben meşhur Köşebaşı Kebap’tan şaşmayın derim. Köşebaşı, iftar menüleri dışında alakart hizmetine paket servis ile ve hafta içi gel-al ile de devam ediyor. Paket servis için şubeleri arayabilir ya da online sipariş verebilirsiniz.

Haberin Devamı

ALİ OCAKBAŞI: Ali Ocakbaşı, Gümüşsuyu şubesiyle 1-2-4 kişilik iftar menüleri sunuyor. İftariyelik, salata, ana yemek, tatlı ve içecek seçenekli olarak sunuluyor. Menüde Ali Ocakbaşı’na özel Ali Salata, Ali Köfte, Ali Kebap gibi lezzetleri de bulabilirsiniz. Gümüşsuyu şubesi iftar menüleri dışında paket servis ile ve hafta içi gel-al hizmeti ile de devam ediyor. Şubeyi telefon ile arayabilir ya da online sipariş verebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder