Uğur Alkapar Yıldızların eşek sütü sırrı
HABERİ PAYLAŞ

Yıldızların eşek sütü sırrı

Işıl Tan, annesi Hatice Hanım kansere yakalanınca şifayı doğada aramaya başlamış. Bu çabalar sayesinde, doktorların sekiz ay ömür biçtiği annesi beş buçuk yıl yaşamış. Işıl Tan da şifa ararken yedi sene boyunca doğal yaşam ve sağlıklı beslenme alanında yoğunlaşmış. Profesyonel iş hayatını, İstanbul’u bırakıp Bodrum’a yerleşmiş. Annesine ithafen kurduğu ‘Hatice Teyze’ markası ile doğal bir dünya yaratan Işıl Tan, ürünleriyle sağlık ve güzellik konusunda doğal alternatifler sunuyor. Kalıbı 65 TL’ye satılan eşek sütü sabununa ise Kate Moss, Brad Pitt gibi yıldızlar bayılıyor.

Haberin Devamı

Işıl Tan ‘Hatice Teyze’yi şöyle anlattı:

● Gıda ve bakım olmak üzere iki ürün kategorimiz var. Reçelden tarhanaya, at kestanesi kreminden eşek sütü sabununa kadar uzanıyor. Geleneksel tarım ile elde edilen ve katkısız doğal malzeme kullanıyoruz.

● Organik ürünlere kimyasal ve katkı maddeleri bulaşmaz. Doğal ürün elde etmek için yapılan tarımda toprak sürülmez; doğal, organik ya da kimyasal hiçbir tarım ilacı ve gübre kullanılmaz. İnsan doğaya teslim olur.

● Hangi ürün hangi bölgede temiz ve lezzetli ise oraya gidiyoruz. 224 aile ve 13 atölye ile çalışıyoruz.

● Eşek sütü, vitamin, amino asit ve mineral bakımından zengindir. Yüksek kalsiyum içerir. Diğer sütlerden dört kat daha az yağlıdır. Daha genç görünmenizi, bebek gibi bir cilde kavuşmanızı sağlar. Eşek sütünü eski çağlarda krallar ve kraliçeler kullanıyormuş.

● Eşek sütlü sabunu kullananlar arasında Kate Moss, Brad Pitt, Naomi Campbell, Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Derin Mermerci, Aylin Tahincioğlu, Oya Eczacıbaşı gibi isimler var.

● Yüzde yüz doğal, soğuk sıkım kullanılarak elde edilen yabani enginar ve maydanoz yağı çok popüler. Karaciğer enzimlerini düzenlediği için iştahı kesebilir. Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içilmesi tavsiye edilir. Masaj yağı olarak kullanılabilir. Günlük dozu aşmadan yemeklerinizde ve salatalarınızda da kullanabilirsiniz.

PARTİLER BİRLEŞTİ

Geçen çarşamba, Redbull yaz için çıkardığı yeni içeceğini tanıttı. Bunun için de Kuruçeşme’deki Les Ottomans Hotel’de ilginç bir organizasyona imza attı. Davetlilerin bir kısmı mor bir kısmı beyaz partiyi seçti ve gecenin ortasında iki taraf ortada buluştu. Geri sayımla perdenin inişi çok havalıydı. Berlinli DJ İnan Batman gecenin sürpriziydi.

Haberin Devamı

Gecede o kadar uzun boylu, beyaz tenli manken kızı bir arada görünce gözlerim Serdar Ortaç’ı aradı. Malum, evlenmeden önce ajansın yolladığı kızları minibüse doldurur kulüp kulüp gezerdi. Yüksek nem yüzünden neredeyse havada havuz kadar su vardı.

Buna rağmen bir tane bile makyajı akan kadın görmedim. Hanımlar bu işin ustası olmuş. ‘Jet Sosyete’de oynayan Aslı Bekiroğlu, meslektaşı Nilperi Şahinkaya, modacı Hakan Akkaya gibi ünlüler göze çarpıyordu.

Her etkinliğe mutlaka en azından uğrayan Özge Ulusoy’un olmaması beni şaşırttı. Birkaç blogger ve sosyal medya fenomenini yüksek müziğe rağmen yanlarındakiyle sohbet etmeye çalışırken gördüm. Hindistan cevizli ve acai berry’li bu tatlı gece, takım elbiseli konukları, manken kızları ve şahane DJ’iyle sosyal yaşam kayıtlarına geçmiş oldu.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder