Uğur Alkapar Yönetmenden duble veto
HABERİ PAYLAŞ

Yönetmenden duble veto

Sibel Can’ın ‘Adı Elveda Olsun’ şarkısı yazın çıktı ama klibi geçen haftaya kadar izleyiciyle buluşmamıştı. Sözü ve müziği Tarkan’a ait şarkıya aslında Aytekin Yalçın yönetmenliğinde bir klip çekilmişti. Sonra “Sibel Can beğenmeyince 250 bin liralık klibi çöpe atıp yenisini çektirdi” diye haberler çıktı. İşin aslını benden dinleyin.

Yönetmenden duble veto

İZİN VERMEDİ

Yönetmen Aytekin Yalçın’dan bir yaz klibi istenince kumsalda rengârenk eğlenceli bir klip çekmişti. Ancak ortaya çıkan işi Tarkan beğenmedi! Önce diğer oyuncuları, sonra dansçıları çıkarttırdı derken klipte bir tek Sibel Can kaldı. Bu müdahaleyi reddeden Aytekin Yalçın, Megastar Tarkan’ı veto ederek klibin bu haliyle yayınlanmasına izin vermedi.

Haberin Devamı

‘O VARSA ASLA’

Bir iddiaya göre de Tarkan kliple şarkının sözlerinin uyumsuzluğundan rahatsız oldu. Üstelik ilk siparişin tamamen zıttı olarak dramatik bir klip istedi. Bu klip çöpe gidince Tarkan ve Sibel Can, yeni klipte de Aytekin Yalçın’la çalışmayı teklif ettiler. “İşin içinde Tarkan varsa asla” cevabını veren yönetmenden ikinci kez veto yiyince İrfan Yıldırım ile anlaştılar. Konuyla ilgili görüş almak istediğim Aytekin Yalçın açıklama yapmak istemediğini söyledi.

KOLEKSİYON DAVETİ

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Emir Bahadır, lüks giyim markası Punto Uomo için özel bir koleksiyon tasarladı. Koleksiyonun tanıtımı için Tepebaşı’ndaki Pera Palace Hotel’de düzenlenen özel davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. 20 farklı tasarımın yer aldığı koleksiyon tüm Punto Uomo mağazalarında satışa sunulacak.

HİKAYENİ ANLAT

20 sanatçının çocukluk anılarının yer aldığı ‘Tell Me Your Story’ isimli katılımcı sanat projesi ve santçı kitabı yayımlandı. İstanbul’dan Paper Street Co. ve Tel Aviv’den Gnat Micro Press’in bir araya getirdiği 10 Türkiyeli, 10 İsrailli sanatçı birbirleriyle eşleştirildi. Partnerler kendi çocukluk hatıralarını birbirleriyle paylaştılar. Ardından, her sanatçı partnerinin hikayesini kendi özgün diliyle resmetti.

GURME MAKARNA

İstanbul’un seçkin otel ve restoranlarında birçok İtalyan şef çalışıyor. Sheraton İstanbul Levent’in Executive Şefi Giovanni Terracciano da bunlardan biri. Giovanni’nin hazırladığı el yapımı taze makarnalar öğle yemeklerini gurme bir deneyime dönüşüyor.

Haberin Devamı

Sipariş üzerine hazırlanan makarnalar ve taptaze malzemelerle üretilen birbirinden lezzetli soslar, 80’den fazla eşleşme alternatifi ile farklı tatlar arayanlara keşfedilecek yeni lezzetler sunuyor. Yumurtalı fettuccine, ıspanak papardelle, patates gnocchi ve dana etli tortellini gibi taze makarna seçeneklerine uygun birçok sos var. Favorim 4 peynirli ile adaçaylı tereyağı sosları.

Yönetmenden duble veto

Köpekli misafirlerin de konaklayabildiği Sheraton İstanbul Levent, Rehber Köpekler Derneği ile ortak bir çalışmaya imza atmış. Otelin toplantı odalarına derneğin köpeklerinin adı verilmiş. Ayrıca Türkiye’nin ilk rehber köpeği Kara’nın bilekliklerinden alırsanız adınıza derneğe bağış yapıyorlar.

EFSANE TİRAMİSU

Diğer bir İtalyan şefimiz de Eataly’nin mutfağının başındaki Claudio Chinali. Eataly’nin içinde yer alan Terrazza Italia, İtalyan mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerini profesyonel bir bakış açısıyla yeniden yorumlamış. Chinali’nin tecrübesi de buna eklenince fine dining bir yemek deneyimi ortaya çıkmış.

Haberin Devamı

Burada incecik carpaccio gibi kesilmiş çiğ karides denedik. Mükemmeldi. Somon ve levrek suyundan hiçbir şey kaybetmeden pişmişti. Peynir toplu enginar salatası ve trüflü ravioli’yi uzun süre hatırlayacağım. Finalde mascarpone dondurmasıyla gözümüzün önünde hazırlanan tiramisu ise heyecan vericiydi.

Yönetmenden duble veto

CUMHURİYET ETKİNLİKLERİ

Jolly & Kilit Grup işbirliği ile organize edilen, 29-31 Ekim 2021 tarihlerinde, Antalya’nın en yeni oteli Nirvana Cosmopolitan’da bu sene ilk kez gerçekleşecek Cumhuriyet Etkinlikleri; katılımcılarına unutulmaz bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. İlber Ortaylı, müzisyen Ayhan Sicimoğlu, yazar Emrah Safa Gürkan, Şef Arda Türkmen gibi pek çok ünlü isimle vakit geçirip Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası’nın sahne alacağı Cumhuriyet Balosu’nda eşsiz anlar yaşayabilirsiniz.

Yönetmenden duble veto

YUVAYA DÖNÜŞ

3 yıl önce Harbiye’deki yerini terk edip Maslak’ta taşınan Klein önceki akşam yuvasına geri döndü. Perşembe akşamı eş dostun katıldığı özel bir açılış yapıp dün de dev bir ‘merhaba’ partisi ile sezona start verdiler. Koşarak gittik tabii. Aradan hiç 3 yıl geçmemiş gibi. Bu kış Harbiye Klein’dayız. NOT: Phönix de Maslak’ta müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Yönetmenden duble veto

Sıradaki haber yükleniyor...
holder