Uğur Alkapar Zirvedeki mekanlar
HABERİ PAYLAŞ

Zirvedeki mekanlar

Her yaz sonu Çeşme’ye ayrı, Bodrum’a ayrı bir mekan ‘Top 10’ yaparım. Ama bana kalırsa iki yerde de sezon bu yıl o kadar tatsız geçti ki böyle bir liste anlamlı olmayacak.

Çeşme’de Esnaf ve Sommer Klein’ın diğer mekanların önüne geçtiği bir gerçek. Yarışa sonradan katılan Cahide de bence ilk üçe girmeyi başardı.

Bodrum’da ise bu sezon parlayan yer Bozukbağ Kahvaltıcısı oldu. Şöhreti, beach club’ları da pahalı restoranları da geçti.

Özlem Mekik’in Türkbükü’ndeki La Rica’sı, Didem Özgen’in Yalıkavak’taki Barbelo’su derken Bodrum’da zafer kadınların oldu.

Haberin Devamı

KLEIN IBIZA

Bu yaz Çeşme’de açılan Sommer Klein’ın başarısı sınırları aştı. İspanya’nın kulüpleriyle meşhur eğlence adası Ibiza’da en çok konuşulan konu Klein olmuş. “Türkler bir kulüp yapmış, inanılmaz” cümleleri kurulmuş sık sık.

Yatırımcılar fırsatı kaçırmamak için “Gelin Klein Ibiza’yı açalım diye bir teklifte bulunmuş. Ama İsmail Alper ve ortakları teklifi geri çevirmiş. Çünkü zaten Klein grubunun bu kış çok işi var.

Harbiye’deki Klein, Pink Mama adıyla bir Türkçe müzik kulübüne dönüşüyor. Şovlar, dansçılar, drag queen’ler olacak. Kağıthane’ye iki bin kişilik dev bir Klein açılıyor.

Geçen yaz Karaköy’de hizmet veren Vor Klein ise bu sezon galiba meyhane oluyor. Duyduğuma göre Klein’cılar Karaköy’deki Mitte’nin de işletmesini almış. Tabii önce bu işler hallolsun da, sonra artık Ibiza mı olur, Mykonos mu olur düşünürler herhalde.

KARŞININ KONSERLERİ

Biliyorsunuz şehirde her gün bir konser var. Eylül bitmeden sahneye çıkmak için birbiriyle yarışıyor adeta şarkıcılar. Tüm bu konser maratonu içinde kaçırdığıma üzüldüğüm bir tanesi oldu: Sibel Alaş.

Sibel Alaş Ataşehir’deki Watergarden İstanbul’da düzenlenen Flo 90’lar Partisi organizasyonunda sahne almış. Aynı konsept önümüzdeki günlerde Ferda Anıl Yarkın, Ege, Deniz Arcak, Ali Güven, Zafer Peker ve Ufuk Yıldırım ile devam ediyor.

Flo Açıkhava Konserleri kapsamında ise Seda Sayan, Suzan Kardeş, Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Pamela var. Bu arada konserler ücretsiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder