Uğur Kotan Mekancı mısınız? Eşkıya mı? Futbolcu musunuz? Kabadayı mı? Karar verin ...
HABERİ PAYLAŞ

Mekancı mısınız? Eşkıya mı? Futbolcu musunuz? Kabadayı mı? Karar verin ...

Harbiye'de son dönemde oldukça iş yapmaya başlayan bir mekan var 'Klein'

Konsept nedir? Neden bu kadar iş yapıyor? Şeklinde düşünürken, cevabı yakın zamanda yaşanan bir olayla anladım.

Mekana gelen tanınmış müşterilere, basını uzaklaştırma garantisi veriyor olacak ki, birkaç gece önce gazeteci arkadaşlarımı tehdit etmişler. Sakat olduğu gerekçesiyle bir süredir Beşiktaş'ın maçlarında yer alamayan Gökhan Töre, birkaç gece önce Klein'de sabaha kadar eğlenmiş. Bu esnada kendisini dışarıda iki gazeteci bekliyormuş. Gazeteci arkadaşlar, kamuya açık alan olan kaldırımda ve yolda kazandıkları paranın hakkını verip, haber yapabilmek adına bekliyormuş. Mekan çalışanları zaman zaman kendilerini tehdit edip, çekim ve haber yapmamaları adına telkinlerde bulunmuşlar. İki arkadaşım da bekledikleri haberin bu kadar önemli olmadığını düşünerek oradan ayrılmışlar.

Sonrasında, yaşananlardan habersiz başka bir gazeteci, Gökhan Töre'yi beklemeye başlamış. O esnada iddiaya göre, Gökhan Töre'nin çevresinden bir şahıs ve mekan çalışanları arkadaşımızın çantasını ve fotoğraf makinesini yere atıp parçalamış. Mekan çalışanları da baştaki fevri tavırlarına devam etmiş.
Şimdi ey Gökhan Töre... Madem sakatsın diye maçlara çıkmadığın bu dönemde, bu haberlerle gündeme gelirsen taraftarın vereceği tepkiyi biliyorsun. Neden çıkıyorsun dışarı eğleniyorsun?

Haberin Devamı

Ey Klein çalışanları ve yöneticileri... Sizler ne hakla yasaların bize izin verdiği, çekim yapabileceğimiz alanlara karışabileceğinizi sanıyorsunuz. Neye güvenerek insanlara çekilmeme garantisi veriyorsunuz. Mekancı mısınız? Eşkıya mı? Karar verin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder