Uğur Önver Buradan vermez
HABERİ PAYLAŞ

Buradan vermez

Kazananın şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağı derbide, kaderi taçlar belirledi. Beşiktaş gibi ligin en iyi topunu oynayan takımlardan biri, iki golü de taçtan yiyorsa, bir disiplin sorunu var demektir. Hakem ne karar vermiş olursa olsun, doğru veya yanlış, sen savunma düzenini bozmadan yerini terk etmeyeceksin. Kaldı ki Beşiktaşlı futbolcuların itirazı boşuna. Oyun durmuş, yeniden başlamış, artık VAR devrede YOK. İtirazı unut.

★★★

Galatasaray’ın 2 golü de taç atışından geldi. İki gole de damgasını vuran Fernando şüphesiz maçın adamı oldu. Normalde Belhanda’nın yapması gerekenleri Fernando yaptı, hem attırdı hem de attı. Hem orta sahada, hem de hücumdaki hırsı sadece maç kazandırmadı, yüzde 90, belki de şampiyonluğu getirdi.

Haberin Devamı

★★★

Büyük takım olmak, böyle bir şey işte. Taraftarınla, takımınla sonuna kadar inanacaksın. Son yıllarda Galatasaray’ın böyle kritik virajlarda, şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken kaçırdığı olmadı. Fatih Terim son 3 haftalık süreci en iyi yönetecek tecrübeye sahip, bu filmi defalarca gördü. Galatasaray büyük ihtimalle derbiyi kazanarak hem lider oldu, hem de şampiyon.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder