Uğur Önver Golcü Diagne! Yıldız Feghouli
HABERİ PAYLAŞ

Golcü Diagne! Yıldız Feghouli

Galatasaray beklediğim gibi ligin en çok gol yiyen takımına karşı kolay kazandı. Maç boyunca Diagne’yi dikkatle izledim. Olumlu tek hareketi yok. Hem de çok iyi, hatta ezbere bildiği bir takıma karşı. Diagne sen dua et, Feghouli’nin form grafiği giderek yükseliyor da, senin atman gereken golleri o atıyor. Sen dün yokları oynarken o yıldızlaşıyor. Ve tabii ki, Avrupa maçlarında saklanan Belhanda’nın, son 2 lig maçında orijinali gibi oynamaya karar vermesi de seni kurtarıyor. Bu maçta da attı ve attırdı.

Haberin Devamı

★★★

Bak Diagne! Kasımpaşa’da 20 değil, 40 gol da atsan o takımı şampiyon yapamazsın ama Galatasaray’da en az 10 gol atarsan, takımın iddiasını sonuna kadar sürdürür. Benden söylemesi, Mitroglou arkanda aç kurt gibi bekliyor. Hem senden tecrübeli hem de kariyerli. Bak, Fatih Hoca senden umudunu kesince küt diye 80’de yanına verdi Mitroglou’yu. Şakası yok, bir bakmışsın kenarda oturuverirsin. O yüzden karar vermelisin: Büyük takımın golcüsü müsün?

★★★

Bir çift sözüm de Mısırlı Trezegeut için... Daha 24 yaşında ve bence bu ligin Mohamed Salah’ı. Her maçta oynar, istikrarı süper, gol atar, gol attırır. Ona karşı oynamak ve savunmaya çalışmak çok zor. Şu an Süper Lig’de seyretmesi en keyifli oyuncu. Sezon sonunda bu adamı alan lige önemli bir artıyla başlar, benden söylemesi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder