Uğur Önver Hak ettiler
HABERİ PAYLAŞ

Hak ettiler

Galatasaray, sezonun en çok pas hatasını belki de bu maçta yaptı. Savunma desen, müthiş dağınıktı. Özellikle ilk yarıda konsantrasyon eksiliği çok fazlaydı. Sezonun son maçı, finaldesin kazanırsan şampiyonsun! Bu ruhla oynamadı Galatasaray ilk yarıda.

★★★

Ankaragücü maçından önce 4 maçta 10 puan kaybeden Başakşehir, iş final maçına gelince sonunu getiremedi. Sinirler 45 dakika dayandı. Sezonun en iyisi Visca, etkisiz kalınca, tek başına Elia da yetmedi.

★★★

Derken ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray izledik. Donk’un yerine Selçuk’un oyuna girmesiyle evindeki fabrika ayarlarına geri dönen Sarı-Kırmızılılar önce Feghouli’nin nefis golüyle eşitliği, ardından da Onyekuru’nun çabasıyla öne geçti. Belhanda da tüm hünerlerini konuşturdu. Geçen haftaki yazımda da çok net bir şekilde ifade etmiştim. İş final maçına kalırsa Galatasaray bırakmaz. Hem Fatih Terim hem oyuncular hem de muhteşem taraftarı hak edilen şampiyonluk için 45 değil 90 dakika sağlam durulması gerektiğini gösterdiler. Gergin geçen, gollerin iptal edildiği sezonun final maçında hak eden kazandı, hak eden ŞAMPİYON oldu. Tebrikler Galatasaray, özellikle de Fatih Terim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder