Uğur Önver Joker Linnes
HABERİ PAYLAŞ

Joker Linnes

Seçim sonucunu bekle... Sevinme! Yeniden sayılacak. Golden sonra bekle... Sevinme! VAR mı bir şey diye bakılacak. Sen istediğin kadar stattan ‘GOOOL’ diye anons et ve taraftarını sevindir, Sinsi ofsayt gol kılığına girmiş kandırıyor seni, haberin yok.

★★★

Galatasaray solda Linnes ve sağda Mariano’nun kanatlardan başlattığı ataklarla gol ararken aynı zamanda risk de aldı. Çünkü Marcao-Donk- Fernando ile 3 kişi kalan savunma zaman zaman zor anlar yaşadı. Bir de hücumda kaçan goller stresi artırdı. Neyse ki imdada, Linnes’in çabasıyla 45 + 4’teki penaltı yetişti de kilit açıldı. Sonrasında yine Linnes’in müthiş koşusu ve ortası Emre’nin golüyle taçlandı. Bu arada devre arasının en pahalı transferi Diagne maçta 2 penaltı golü attı ve Galatasaray’daki gol sayısını 5’e çıkardı (dördü penaltıdan!).

Haberin Devamı

★★★

Sağ bek oynar, sol bek oynar, sol sağ kanat oynar, savunmanın önünde oynar. Oynatmazsan dırdır etmez. İkinci yarıda sok, sanki ilk 11 başlamış gibi oynar. Savunmaya olduğu kadar, asistleriyle hücuma da katkı yapar. Daha ne olsun. Joker gibi adam Linnes. Her takıma lazım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder