Uğur Önver Kaldı son 90 dakika
HABERİ PAYLAŞ

Kaldı son 90 dakika

Galatasaray için zor maç oldu. Kaçan penaltı, Emre’nin ayağının kırılması, 10 kişi kalan rakibin ikinci golü bulması, Sinan ile Diagne’nin penaltı atma kavgası, Rize’nin direkten dönen topları ve derken 90+7’de gelen Diagne golü... Tam bir korku filmiydi.

★★★

Belhanda’nın yokluğunda Feghouli attı, attırdı ve gerektiğinde nasıl sorumluluk alınması gerektiğini gösterdi. Sadece hücuma değil, zaman zaman savunmaya da yardım etti. Maçın adamıydı.

★★★

Bitime 3 hafta kala; iki 90 dakikayı kazandığı takdirde şampiyonluğa ulaşacak olan Galatasaray, güç de olsa ilk 90 dakikalık raundu başarıyla geride bıraktı. Şimdi kaldı geriye tek bir 90 dakika, o da Başakşehir maçı. Galatasaray o maçı kazandığı an şampiyon, son Sivasspor maçı formalite olur. Çünkü lig bitiminde puanlar eşitlense bile ikili averajda Galatasaray, Başakşehir’in üstünde olacak.

Haberin Devamı

★★★

Ne demiştik geçen hafta, Fatih Terimli Galatasaray böylesi stresli dönemeçleri yönetmekte ustadır, BIRAKMAZ. Rize’deki bu pes etmeme ve geri dönme becerisi, büyük takım ve camia olma refleksini gösterebilme ustalığıdır. Ancak esas ustalık, haftaya Başakşehir’i yenip bitime 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etmektir. Kaldı geriye bir tek şampiyonluk maçı, şimdi Başakşehir düşünsün. Son olarak, Emre Akbaba’ya büyük geçmiş olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder