Uğur Önver Revir Madrid
HABERİ PAYLAŞ

Revir Madrid

Daha kötüsü uzun zamandır olmamıştı. 6 mağlubiyet, sadece 30 puan ve ezeli rakipleri Barcelona’nın 10 puan gerisinde 5.sırada. Tüm İspanya bunun nedenlerini konuşurken ortaya ilginç bir istatistik çıktı. Bale, Mariano, Llorente, Asensio ve son olarak Kross sakatlıkları dolayısıyla uzun zamandır oynayamıyorlar. As gazetesinin haberine göre sezon başından bu yana sadece bu 5 yıldız değil toplamda 30 Real Madridli oyuncu sakatlık yaşadı ve yaklaşık 500 dakika oynayamadılar. Galatasaray’da yaşanan sakatlıklar şimdi bana o kadar da anormal gelmiyor. Demek ki her kulüpte bu tip inanılmaz sakatlıklar yaşanabiliyormuş.

Haberin Devamı

BECKHAM’IN ABLASI

Futbol ve moda dünyasının süper starı David Beckham’ın banka hesabında yaklaşık 500 milyon Euro olmasına rağmen ablasının sosyal yardımla yaşadığı ortaya çıktı. Futbolu bırakmasına rağmen hiç manşetlerden düşmeyen, oynadığı reklam filmleri ve 53 milyon abonelik Instagram hesabıyla servetine servet katan 43 yaşındaki efsane, ablası Lynne’nin 1999’da Colin Every ile evlenmesine onay vermemiş, buna rağmen çifte bir ev satın almıştı. Ancak 2011’de ablası Lynne boşanınca gelirsiz kalıp devletin sosyal yardımına muhtaç kalmıştı.

İKİNCİ KLOPP GELİYOR

2011-12 yıllarında Borussia Dortmund’u arka arkaya şampiyon yapan ve efsane haline gelen, ve şu sıralarda başarılarına İngiltere’de Liverpool’la devam eden Jürgen Klopp’un oğlu Marc Klopp da babasının izinden gidiyor. 30 yaşındaki genç çalıştırıcı Dortmund Kulübü’nde teknik direktör Lucien Favre ile birlikte çalışıyor. Şimdilik takımın kamp ve organizasyonlarıyla ilgilenen Marc’ın babası gibi başarılı bir teknik direktör olup olmayacağını zaman gösterecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder