Uğur Önver Şaka mı bu?
HABERİ PAYLAŞ

Şaka mı bu?

Chelsea Teknik Direktörü Sarri, 20 yaşındaki Christian Pulisic’in Dortmund’dan 64 milyon Euro’ya transfer edilirken haberi olmadığını söyledi. Sarri, “Bana sadece 1 ay önce ne düşündüğümü sordular, ben de olumlu yönde görüş bildirdim ancak transfer edileceğini bilmiyordum” dedi. Demek ki sadece Türkiye’de başkanlar kafasına göre transfer yapmıyorlarmış.

PAYLAŞILAMAYAN ADAM

Arsenal’ın yıldız oyuncusu Aaron Ramsey’i isteyen dev kulüpler her geçen gün artıyor. İlk olarak adı Bayern Münih ile anılan Ramsey’e, Juventus’un da talip olduğunu takımın sportif direktörü Fabio Paratici açıkladı. Bu yaz kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek olan Ramsey’i, İnter, Liverpool, Real Madrid ve PSG de istiyor. Ancak şu an en cazip teklifi yapan Juventus. İtalyan ekibi Arsenal’e 40 milyon Euro bonservis bedeli, kendisine de 2024 yılına kadar bir sözleşme için yılda 6.5 milyon Euro garanti artı 1,5 milyon Euro bonus teklif ediyor.

Haberin Devamı

FUTBOLCU YAŞI UZADI

2020 yılına kadar Schalke ile sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki Naldo ara transfer döneminde takımından ayrılarak Thierry Henry’nin çalıştırdığı Monaco ile sözleşme imzalayacak. Brezilyalı oyuncu hem bu yaşta güzel bir sözleşme daha imzalayacak hem de Schalke’ye 2 milyon Euro bonservis parası kazandıracak. Eskiden 30’unu geçen futbolcular için “yaşlandı” dediğimiz günler herhalde geride kaldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder