Volkan Aliakar 5'i 1 yerde
HABERİ PAYLAŞ

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in maç öncesi yaptığımız röportajda, “Burada futbol din gibidir” sözü Trabzon halkının Bordo-Mavili renklere olan sevgisini net bir şekilde ortaya koyuyor. Şehirde, köylerde konuşulan tek konu Galalatasaray maçıydı. Girdiğimiz her bakkalda, kahvede, restorantta karşılaşmanın sonucunun ne olacağı tartışılıyordu. Biletler günler öncesinden tükenmiş, herkes 90 dakikanın başlamasını sabırsızlıkla bekliyordu.

[[HAFTAYA]]

Ancak Avni Aker Stadı’ndaki coşku hakemin düdüğüyle birlikte yerini sessizliğe bıraktı. Çünkü yine stresli başlamıştı Karadeniz fırtınası, Gençlerbirliği ve Konyaspor karşılaşmalarında olduğu gibi. Tabi bu kez rakibin şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray olduğunu gözardı etmiyorum, ama sergilenen futbol beklentilerden çok uzaktı. Pek alışık olmadığımız şekilde rakibin arkasına atılacak uzun toplarla gol arıyordu Trabzonspor. İlk yarı boyunca bu durum devam etti ve beklenen gol gelmedi.

Haberin Devamı

İkinci 45 dakika başladığında biraz kıpırdanan Bordo-Mavililer’de, Yattara’nın oyuna girişi şovu başlattı. Kaptanın sahada olduğunu gören diğer futbolcular gerçek kimliklerine büründü bir anda. Bu öz güvenin sonucunda da Avni Aker’i sevinçten bulutlara uçuran golü Umut’la buldu Karadeniz ekibi. Bu andan itibaren Trabzon şehrinde coşku tavan yaptı. Kolay değil üst üste 5’inci galibiyetini alıyordu takımları. Üstelik bu 5’i 1 yerdeki altın, onları ligin zirvesine çıkardı. Artık yeni lider Trabzonspor... Bunun keyfini çıkarmak da Bordo- Mavili takımı büyük bir tutkuyla seven camianın hakkı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder