Yağmur Kalyoncu Biraz Moda…
HABERİ PAYLAŞ

Biraz Moda…

Sevgili takipçilerim 2020 heyecanıyla içim kıpır kıpır hazırladım bu yazıyı. Yeni yıl ışıkları şehri aydınlatmaya başladı. Tatlı bir telaş var insanlarda. Uzun zamandır görmediğim türden. Bir süredir insanlar yumruklarını sıkar halde yürüyordu sokaklarda. Çeşitli sebeplerle karanlıktı ruhlarımız. Gülmüyordu yüzümüz. 2020; hepimiz için umut dolu bir başlangıç olacak. Umutlanmaya, hayal kurmaya, yeniden başlamaya iyi bir sebep olacak bu yeni yıl.

Peki neler var bu hafta köşede… Güzellik dünyasına kısa bir ara veriyoruz ve bu hafta yakın takibe modayı alıyoruz.

Haberin Devamı

İpek Yolu’nun dünyaya açılan kapısı Bangkok’ta Özlem Süer Rüzgarı

Moda alanında göğsümüzü kabartan bir habere yer vermek istedim köşemde. Tayland Kraliçesi Sirikit onuruna düzenlenen, 9. “Celebration of Silk, Thai Silk Road to the World 2019” etkinliği, 70 ülkeden 43 tasarımcı ve 33 büyükelçinin katılımıyla Bangkok’ta gerçekleşti.

Biraz Moda…

Tasarımları hayranlıkla takip ettiğim Türkiye’nin moda deyince akla gelen sayılı ve önemli isimlerinden sevgili arkadaşım Özlem Süer, Tayland’da katıldığı birbirinden özel iki etkinlikte, ülkemizi bir kez daha gururla temsil ederken tasarımlarıyla büyük ses getirdi.

Biraz Moda…

Tayland Başbakanının himayesinde düzenlenen uluslararası Celebration of Silk etkinliği kapsamında, Türkiye’yi temsilen hazırladığı 25 parçadan oluşan koleksiyonu ve Sayın Bangkok Büyükelçimiz Evren Dağdelen Akgün için özel olarak çalışılan kıyafeti; diğer 33 ülke büyükelçileriyle beraber podyumda yer aldı.

Biraz Moda…

Dünya modacılarının birbirinden seçkin ipek tasarımlarının sergilendiği etkinlikler zincirinde sevgili Özlem Süer’i de görmek nasıl mutlu etti beni anlatamam. Tasarımları bütün zarafetiyle taşıyan Miss Turkey 2018 ikinci güzeli Tara Devries’e de hayran kaldım.

Biraz Moda…

Biraz Moda…

Biraz Moda…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder